לשעת לילה מאוחרת

ריביקי

New member
../images/Emo35.gifלשעת לילה מאוחרת

האם המחשב תופס מקום נכבד בחיינו ואיך מתייחס לזה הצד השני?(הבעל /אשה)

ריגשית

New member
אויייייי, נגעת בנקודה רגישה מאוד../images/Emo4.gif

למרות שבחודשים האחרונים עברתי גמילה מהמחשב, עדיין מס' 2 שלי מתלונן קשות ומאיים לנתק את האינטרנט.

עדי 4

New member
דרכת על נקודה רגישה

בעלי שונא את המחשב בעיקר מאז שאני התמכרתי למחשב. הוא לא מבין למה אני צריכה לבלות כל כך הרבה זמן באינטרנט, למה אני צריכה צאטים עם אנשים שאני לא מכירה לא מבין מה מעניין אותי להיפגש עם חברים מהאינטרנט. למיפגשים הוא לא מוכן לבוא איתי. הוא לא מבין למה צריך עוד חברים וירטואליים , הרי יש לנו המון חברים אמיתיים. אבל הוא למד להשלים עם המצב, לא חשב לרגע לנתק אותי מהאינטרנט.

באמת נקודה רגישה אצלי במיוחד בזמן

האחרון שבעלי מתלונן שאני המון זמן מבלה במחשב על חשבון דברים אחרים, אני מתחילה לצנן את ההתלהבות שלי ולהתפנות למחשב בשעות הבוקר שאני לבד ובלילה שכולם הולכים לישון אני מודה שהוא איים לנתק לי בעבר את האינטרנט וגם הוא לא מבין איך אפשר לשוחח עם אנשים שאני לא מכירה בכלל, אבל הוא רואה לאט לאט איך אני צוברת לי המון חברות חדשות בעקבות הפורום וגם את חלקן הוא מכיר ויש אחת ויחידה שאני מתה עליה

עדי 4

New member
YYY,הסתבכת עכשו

גם לי יש המון חברות חדשות. איך שיוצאת שבת טלפון אליהם או מהם. אני משתדלת לסיים את כל הדברים בבית ואז לזנק על .... המחשב. בתקוה שהבנים שלי לא תפסו לי קודם

ריגשית

New member
דווקא בעלי כן מבין את העניין שיש

לי בצ'אטים עם אנשים שאני לא מכירה והוא כן מכיר ואף מדבר בטלפון או בצ'אט עם חברות שלי מהפורומים ויש כבר המון כאלה. התלונה שלו היא בעיקר בגלל שהוא מרגיש שזה בא על חשבון היחד שלנו, אז אני משתדלת לקצר את השהות ליד המחשב ובעיקר אחרי שסיימתי, כמעט, את כל הדברים בבית. אה, והסיבה שבגללה הוא איים לנתק את האינטרנט היא בגלל שלפי המסלול שלנו בבזק אנחנו משלמים תעריף נמוך לאינטרנט משעה 18:00 ואני פשוט לא מתאפקת ומתחברת גם במשך היום. אבל גם זה יפתר בקרוב כיוון שאנחנו מתחברים לאינטרנט מהיר ואז גם נעבור למסלול שאפשר יהיה לגלוש כל היום.

Kalla

New member
המחשב הוא התחביב של בעלי.

הם חברים טובים מאז שבעלי היה בן 10. עוד בתיכון הוא למד במקביל תואר במחשבים באוניברסיטה הפתוחה. כמעט כל מה שאני יודעת על מחשבים - הוא לימד אותי. אמנם העניין של בעלי במחשב שונה משלי (הוא יותר אדם של חומרה ותוכנה ופחות של פטפוטי רשת), אך יש המאחד בינינו: שנינו זקוקים למחשב ככלי עבודה, הוא בתור מהנדס חשמל ואני בתור מתרגמת. מעבר לכך, הוא מבין את הצורך שלי בבילוי היומי בפורומים כי הוא יודע שאני יותר נמצאת לבד בבית ופחות נפגשת עם אנשים (בניגוד אליו, שכל היום רואה סביבו אנשים) ולכן אני זקוקה לאינראקציה הזאת. לכל אחד מאיתנו יש בבית מחשב (כולל לילדים), והם כולם מחוברים ברשת פנימית. חדר העבודה שלנו גדול ויש לנו אפשרות לעבוד בו ביחד, כל אחד עם מחשבו, וזו הרגשה נהדרת, כי באמצע גם מקשקשים, עושים הפסקות פינוק וכו'. מעבר לכך, יש לנו גם תחביב משותף שקשור במחשב: משחקי תפקידים במחשב. אנחנו משחקים ביחד במעט הזמן הפנוי שיש לנו, וזה כיף לא נורמלי.

jole

New member
תופס מקום, משתדלים שלא נצטרך

מחסן בשביל המקום שהוא תופס
וברצינות, למחשב יש עוד תפקידים חוץ מהפורומים (שאליהם דווקא הוא הביא אותי), כי יש לכל אחד מאיתנו עיסוקים שדורשים מחשב, הדולפינים שלי והקרמיקה (חומר לימודי, טכניקות ועוד), המוסיקה שלו. המחשב נמצא בנקודה מאד אסטרטגית בבית
והחיבור הוא דרך הכבלים כך שמחוברים כל הזמן,לכל מקום שאליו רוצים להגיע עוברים דרך המחשב, אז לא מבלים שעות מולו, עוברים בחטף, קוראים, לפעמים מגיבים ולפעמים לא, תלוי בזמן ובמצב הרוח. אבל הוא בהחלט חלק שאי אפשר להתעלם ממנו- עובדה, זה הכפתור הראשון שלוחצים בדרך למקלחת.

Boojie

New member
לי ולבן זוגי יש מחשב לכל אחד,

(וחדר עבודה נפרד לכל אחד), ושני המחשבים מחוברים ברשת. האמת - אין לי מושג איך היינו מסתדרים בלי מחשב לכל אחד, אבל זה בין השאר כי שנינו "משתמשים כבדים" (עבודה, לימודים ולצרכים חברתיים, בידור ומידע). מצד שני, אנחנו כמעט לא רואים טלוויזיה, ויש הרבה ימים (רוב הימים, למעשה) שבהם אנחנו לא מדליקים את הטלוויזיה בכלל.

justmom

New member
אכן, נתח ענק ../images/Emo13.gif

אני עובדת מול המחשב חלק נכבד מהיום, ומשתמשת באינטרנט לצורכי עבודה והנאה, וכנ"ל גם בעלי - לכל אחד מאיתנו מחשב משלו, וכך הילדים. אצלנו אין מצב שנוכל לתפקד בלי מחשב, מפני שאני משתמשת במחשב מרגע שהתחלתי לעבוד, כך שבעלי לא מכיר אותי אחרת (15 שנים), והוא משתמש במחשב ובאינטרנט לצורכי הלימודים שלו.

batt

New member
בהחלט תופס מקום משמעותי,

לשמחתי וגם לצערי (תלוי איך מסתכלים על זה) בעלי נמצא המון מחוץ לבית, אז ככה אין מי שיעביר ביקורת או יעיר הערות. אני ממש מכורה כבדה. "שלום, קוראים לי חלי ואני מכורה..."

למעלה