לשעת לילה מאוחרת

המורה

New member
למה כולם מתלוננים

אשתי בהחלט מבינה את העובדה שהמחשב והאינטרנט הם כלי העבודה שלי.. לא רואה בכך כך בעיה..לא ראיתי כל פגיעה בקן הנפלא שלנו...

אהובה.א

New member
ואצלנו..?

למזלי , בעלי מכור לאינטרנט יותר ממני. אם אני נכנסת לנט למשך 4-5 שעות ביום - הוא מעבר לזה. יש לנו שני מחשבים חדשים לגמרי , ושניהם מחוברים לאינטרנט. האינטרנט לא תופס שום קו טלפון (כבלים) ולכן הגישה אליו נוחה וזמינה יותר מאינטרנט רגיל. חוצמזה , גם הבנים שלי , למרות שהם צעירים יחסית , משתמשים באינטרנט הרבה. אז לנתק - לא בא בחשבון. ולאחרונה אני ממש פחות בצ'אטים , ויותר יחד עם המשפחה. ואני שמחה על כך. למפגשים הלכתי עם בעלי - וזה שיעמם אותו מוות. אז החלטתי שלפחות את זה אני מונעת מעצמי. מפגשים. אני גם עכשיו משתדלת להיכנס לנט בשעות שכולם ישנים בכדי לא לקחת את הזמן איכות שלנו מהם. לילה טוב לכולם

ענבל30

New member
המחשב שלי... ../images/Emo99.gif

כששידרגו לי אותו ובגלל מחדים הייתי נטולת מחשב שלושה שבועות ובלי אינטרנט חודש שלם - ממש נכנסתי לדיכאון!
את העבודות הגרפיות אני מבצעת כמובן במחשב. אוהבת לשחק איתו ולגלות את היכולות והטריקים ולמצוא דרכים מקוריות לאפקטים מעניינים. אינטרנט - חלק בלתי נפרד מחיי כבר 4-5 שנים. מה עוד? אלבום תמונות ממוחשב, משחקים מדי פעם, שמירה של מסמכים שונים וכו'... עכשיו רומי התחילה לשחק במחשב: יש לה משחק של הטלאטאביז. אני ממש מרגישה קושי כשאני נותנת לה לשבת ליד המחשב - לא לשבת שם בעצמי...
מה אומר בן הזוג? אין בן זוג, ולכן אין לו מה להגיד

למעלה