בשבילך:
וואי אני כבר אל זוכרת את זה בעל פה :\ "בזמן ההוא, כשהד ארצי בזבזו את כל הכסף שלהם על מחפש תשובה. על הקליפ של מחפש תשובה, אז אנחנו נשארנו בלי כסף לעשות קליפים ונורא רצינו לעשות, ובאנו לטמירה ירדני שהייתה המפיקה שלנו אז ואמרנו 'מה טמירה.. אין קליפים.. וחייבים לעשות משהו..' אז היא אמרה 'תעשו תעשו, ברור תעשו! בטח!' אמרנו /טוב.. מה, מה נעשה?' אז היא אמרה 'בואו אני.. אני ארשום לכם צ'ק!'. טיקטק ישבה רשמה לנו צ'ק עך, 150 שקל נתנה לי ת''צ'ק אמרה לי 'קח לך תעשה קליפת..תתחרע!'. אז הלכנו ו-התחרענו. לקחנו ת'מצלמה של אח שלי יוסי שגם בטח הוא פה וצלימנו צילמנו צילמנו. לא היה לנו מושג מה אנחנו מצלמים. אח"כ נכנסו לאיזה חדר עריכה גם ככה בקומבינה עם האולפן כל יום היה בא עורך אחר לאיזה שעתיים. ויום אחד בא נכנס הבעל החדר עריכה, קראו לו נפ.. נפטיק משהו לא זוכר. והוא, הוא אמר 'מזה?!?! מזה הקליפ הזה?!?!' אז אמרנו 'מה.. זה הזמן שלך.. מה זה קליפ מעולה. כל היום מצלמים כמעט שבועיים' והוא אמר 'מה הקונספציה??' אמרנו 'איזה קונספציה, מה בקושי יש לנו שקל לקסטות. 150 שקל'. עכשיו.. היינו מגיעים עד בית, אה, פזמון ראשון. וזה הכל מעפן כל הצילומים מעפנים. היינו באים לעורך אומרים לו 'שמע אנחנו כבר חוזרים!' הייתי אומר לטיטי 'בואי טיטיטייטיטי בואי. ניסע לרכבת.' היינו נוסעים לכבת, ברמת גן. מצלמים כמה שוטים. הנה, בית שני! זה ככה אפרופו הזמן שלך. השיר הבא נקרא 'הבלוז' גם על זה יש איזה משהו נחמד. טוב, פעם אחרת."