אני אוהב לבאס הוא אמר "כל היום מצלמים כבר כמעט שבוע" ולא שבועיים
N Niran2 New member 24/2/07 #19 אני אוהב לבאס ../images/Emo3.gif הוא אמר "כל היום מצלמים כבר כמעט שבוע" ולא שבועיים
ר ר פ י ק י י New member 24/2/07 #20 ../images/Emo85.gifחחחחחחחחחח אני לא מאמינה שאת זוכרת את זה בעל פה
N Niran2 New member 24/2/07 #27 אתה זוכר ופשוט קניתי לפני שבוע את הדיסק אנפלגד ושמעתי אותו בערך 20 פעם בשבוע האחרון, אז אני די זוכר
B benrubin New member 24/2/07 #21 שאחרי שהדיסק השני יצא רצו לגנוז אותו,בגלל שהלהקה לא הייתה מספיק שלמה איתו
B benrubin New member 24/2/07 #22 שמאמי בהתחלה הייתה דנה ברגר אבל בגלל שהיא הייתה בהריון מתקדם, פנו לאורית שחף
B benrubin New member 24/2/07 #23 שהלהקה הוציאה עד היום 2 חולצות של איזה סיבוב שהיה ב-99 ושל העיניים מה שאורית ציירה, שאני מת להשיג את החולצה הזו (איך לא קניתי אותה בהופעה שהייתה באלנבי 58-שטות!!)
שהלהקה הוציאה עד היום 2 חולצות של איזה סיבוב שהיה ב-99 ושל העיניים מה שאורית ציירה, שאני מת להשיג את החולצה הזו (איך לא קניתי אותה בהופעה שהייתה באלנבי 58-שטות!!)
B benrubin New member 24/2/07 #24 שהיהודים הם הלהקה שהופיע הכי הרבה.. בארץ! היה תקופה שהיה להם איזה 3 הופעות בשבוע, והם היו חוזרים הביתה גמורים!!!
שהיהודים הם הלהקה שהופיע הכי הרבה.. בארץ! היה תקופה שהיה להם איזה 3 הופעות בשבוע, והם היו חוזרים הביתה גמורים!!!
י יהודונית New member 24/2/07 #32 ../images/Emo55.gifלא מצחיק ../images/Emo7.gif פיספסת את החנוכה דרום האחרון עבור הופעה!
ב בהמה אדומה New member 26/2/07 #37 למה נראה לך שאת יודעת למה לא יצאתי לחנוכה דרום? מה את מבינה ? לא יצאתי בגלל 40 חום וכאבי-גרון, הייתי אמורה בכלל להיות גם בטיול וגם בהופעה, א מה את מקשקשת?..
למה נראה לך שאת יודעת למה לא יצאתי לחנוכה דרום? מה את מבינה ? לא יצאתי בגלל 40 חום וכאבי-גרון, הייתי אמורה בכלל להיות גם בטיול וגם בהופעה, א מה את מקשקשת?..
B benrubin New member 24/2/07 #33 עוד לפני שהדיסק השלישי יצא הלהקה הקליטה הופעה והיה בתיכנון להוציא את זה. אבל היו כבר מספיק שירים לדיסק השלישי וכמו שתום אומר "שירים חדשים דוחים הכל!" אז בסוף לא הוציאו את זה והוקלטה הופעה נוספת בתאטרון
עוד לפני שהדיסק השלישי יצא הלהקה הקליטה הופעה והיה בתיכנון להוציא את זה. אבל היו כבר מספיק שירים לדיסק השלישי וכמו שתום אומר "שירים חדשים דוחים הכל!" אז בסוף לא הוציאו את זה והוקלטה הופעה נוספת בתאטרון