חתולה,מה העניינים איתך?..בוקר טוב
את מדברת על ביטחון עצמי.הכרתי ממש לפני הרבה זמן,לפני בערך 15 שנים,בחור נחמד בגילי,באיזו מסיבה.הוא הגיע גם כן בכדי למצוא לו בת זוג,ואני מצאתי את עצמי "עושה לו שעורי בית",אחרי 5 דקות של הכרות אתו. הוא היה ממש "חנון".שקוף,ממש שקוף...אבל הוא היה גאון,הבחור הזה. קלטתי שהוא גאון,מיד,כי גם זה היה ממש שקוף.הבחור היה סטודנט באוניברסיטת ת'א,לקראת תואר שני,והמבטא שלו היה אמריקאי לחלוטין,והוא צבר שנולד בארץ.הוא העדיף מתוך אינטואיציה ללמוד את הנקצוע שלו,רק מספרות שכתובה באנגלית.לימים הייתי איתו בקשרי מכתבים פעם בכמה חודשים. הוא נסע להרצות בטנסי,בארצות הברית,מטעם האוניברסיטה,והוא כתב לי,שבהרצאה הראשונה שלו הוא עמד מול כיתת סטודנטים,הזיע,ורעד,ורצה ממש להעלם משם,ולא יכל.הבחור הזה הבין לימים,שהוא באמת גאון,כי גם את זה הוא לא ידע ממש,ולעיתים הייתי מסביר לו מה הוא ,ומי הוא,והוא היה מקשיב לי בתמהון,ולא ידע על מה אני מדבר.הסברתי לו בין היתר,שאם לא ישפר את המודעות העצמית שלו,ואת הביטחון העצמי הנמוך מאד,הוא ירגיש תקוע,גם אם יהיה ראש ממשלה.אני צדקתי....... הבחור נעלם לי,והפסיק לכתוב לי אחרי בערך שנה וחצי. אחרי שלוש שנים קיבלתי מכתב הביתה. זה לא היה הבחור שהכרתי,ממש לא.דרך המילים שכתב לי,יכולתי לחוש ממש שהוא עבר שינוי חיובי. הוא בחר לשפר את התדמית שלו באמצעות פגישה אישית עם אנשי מקצוע,וכל מה שהוא היה צריך זה רק לשפר את התדמית,כי הוא היה מאד מאד מאד מוכשר. החיים הם האמצעי הכי חזק,לשיפור הבטחון העצמי. החיים הם אמצעי,שצריך לדעת להשתמש בו. החיים מכילים בתוכם אינספור,הזדמנויות ומצבים,ואנחנו צריכים רק להושיט יד ולקחת מהם. צריך "להתחכך בחיים". מי שלא מתחכך בכל מה שמציעים לו החיים,ירגיש תקוע,גם אם יגיע להיות מרצה בכיר באוניברסיטה. מקווה שהעברתי לך איזה מסר,מסר חיובי. יום נעים,מעוזי