משקאות חריפים לילד??

Dumbo 1

New member
../images/Emo35.gif משקאות חריפים לילד??

אולי מישהו מכם יודע מתי ניתן להתחיל לתת משקאות חריפים לילדים? בני בן 7 שנים ואני מעוניין לתת לו קצת קוניאק
דמבו של מוגלי

Dumbo 1

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif תודה לכולם

ועוד שאלה... אם אין לנו הסטוריה של מחלות כבד במשפחה, האם בכל זאת להמתין עם הקוניאק??? אנו פשוט אוהבים את המשקה הזה... ומה לגבי ויסקי??
דמבו של מוגלי

MicMik

New member
אתה רציני או משועמם?

קונייאק נקי? אתה רוצה לגרום לו שלא יגע באלכוהול יותר? נסה למה לא? ספר מה קרה אח"כ. ואל תדליק אש לידו בזמן שהוא שותה.

mal1

New member
היי את פה! הצילו! ליורש יש date

ראשון. אני בהיפר-ונטילציה. עצות?!

mal1

New member
חשבון הבנק?! אני אמורה לשמש רק

כנהג בוס (עם עיניים קשורות כדי לא לראות כלום) וקיבלתי הנחיה שאינה משתמעת לשתי פנים שאסור לי, אבל בפירוש אסור - לדבר אפילו לא בעברית (או שהאמפליקציות תהינה קשות...)

mal1

New member
היום, ביום הזה ממש...

איך הוא עשה לי את זה איך?! (מזה פולניה - "סוניה איפה טעינו.."), הייתי בטוחה שעד שיגיע הרגע, כבר נשב אני וה"שיחיה" מול הטלוויזיה בערב, הוא עם כרס וקרחת ואני עם רולים בשיער וחלוק. והיורש - ממהר לאן שהוא.. עוד לא החלפתי קידומת לחיפה (יש עוד כמה שנים) ול"שיחיה" עוד אין קרחת וכרס... הצילו!

דבר ראשון תרגעי...

אז אולי זו הזדמנות לך ול"שיחיה" לתכנן לכם גם דייט קטן שיעשה לך טוב על הלב וישכיח קצת את הצרות? שתי הערות.... 1. תשמחי שאת מסיעה כדי שתוכלי לבדוק את הסחורה... 2. אם הסחורה לא משהו, תתעודדי... היא בטוח לא האחרונה (למרות שהוא בטח בטוח שכן...) את שיחת הקונדומים "שיחיה" כבר עשה?

mal1

New member
זה רעיון ../images/Emo70.gif

אולי נביא בביביסיטר ליורש הצעיר והשיחיה יצטרף אלי (עוזר נהג בוס) ונראה גם אנחנו סרט.. הבעיה שנראה לי שאם אני אומר ל-lover boy שגם אבא מצטרף לנסיעה הוא יחטוף שבץ... לגבי שיחת הקנדומים - את חושבת שבגלל זה אני צריכה לנהוג עם עיניים קשורות
? ואסור לי לדבר כי הוא מפחד שאני אתן הוראות
בסה"כ - הסיפור די נחמד ומשעשע. ויש לו טעם טוב. טרינידדית יפיפיה מקבוצת הכדורסל שלו....

MicMik

New member
קונדומים? בן כמה העולל?

הייתי בטוח שהוא יוצא עם ילדה מהגן. משום מה חשבתי שהפורום מוגבל לבר-מצווה ומטה... המיקמיקית לא תצא מהבית בלי השגחה עד האוניברסיטה.

mal1

New member
עוד לא בר-מצווה וכמו שאתה רואה

זה מגיע הרבה לפני שמוכנים לזה... הקונדומים זה סתם (כולי תקווה - אם הילד רוצה לחיות לראות עוד יום...) והוא בן כמעט 12. אצלי הם כנראה מתחילים מוקדם (שוב: סוניה איפה טעינו..) אחיו הקטן (4) כבר "יוצא קבוע" שנה עם חברה מהגן וכשהולכים איתם לבורגר-קינג הקלפטע הקטנה מתעקשת שהיא והוא ישבו בשולחן נפרד...

Dumbo 1

New member
הנה משהו לחשוב עליו...

יום אחד המיקמיקית תבוא הביתה עם חבר בגיל ההתבגרות (פרצוף מלא חצ'קונים ופלטה בשיניים), ותגיד לך: "אבא אתה יודע למה אני כל כך אוהבת אותו? כי הוא מזכיר לי אותך..."

Dumbo 1

New member
אז הנה סיוט של אבות לבנים...

בגיל 18 הבן שלך חוזר הביתה עם כוסית מדהימה עם שיער גולש ועור כזה חלק ואתה בקושי רב מנסה להעמיד פנים כעילו כבר יצאת מהמשחק ואתה כבר לא בעניינים...

למעלה