משקאות חריפים לילד??

G a l i 11

New member
טוב אז שני דברים...

1. ביום בו מתן נולד סוף סוף הבנתי את חמותי וכבר שנאתי את כלתי
. 2. מיק, לא דובר פה על שידוך
? אתה חושב שסתם כך אני מתחנפת??? אם כך אז דמבו תרגע עם התאורים העוינים, לא פלטה ולא חצ'קונים מקסימום
.

G a l i 11

New member
ניסיתי לתת לך צ'אנס אבל ויתרת

בכל מקרה למתן כבר יש את התור שלו, ואני מזכירה הוא בן שלוש וחצי, הוא קודם מתחתן עם מאיה ואח"כ עם גל (האמת שיש גם בן ברשימה שלו, אבל זה כבר יותר מידי עבורנו כרגע...). בקיצור, חשבתי שהמיקמיקית תכנס למקום השלישי אבל אני מבינה שנצטרך להשאיר לעלם לבחור בעצמו את הסיבוב השלישי.

MicMik

New member
אחרי שני סבבים הוא באמת ידע להעריך

את המיקמיקית יותר. אם כבר היינו בענייני תחרויות, לשירי (יאללה, זה יותר קצר ככה) יש תור הרבה יותר ארוך.

G a l i 11

New member
אבל זו הבחירה של הוריה

וזה שם יותר יפה ממיקמיקית
(סליחה שאני מעירה). חכה כשהיא תעשה את הבחירות שלה, אז יתחילו הדאגות (אני כבר מלאה שערות לבנות)

mal1

New member
בטיפת חלב בארץ, לפני שעברנו אמרו

שאין שום בעיה כל עוד שהפעוט הוא לא ה- designated driver. והקוניאק מאייכות טובה

17205

New member
לא ידעתי שדווקא אדום

לא אהבת את היין שהשארתי? הוא בצבע ורוד אבל שייך למשפחת הלבנים. מה שלמדתי כאן בקליפורניה זה שלא מגישים יין אדום קר, לכן שחם (ומזה חם היה) מגישים יין לבן מהמקרר.

G a l i 11

New member
לא שאני מבינה ענקית

אבל מעברי האלכוהוליסטי זכור לי שיינות אדומים אמורים להיות מוגשים בטמפרטורת החדר המוגדרת כ-18C. כך שיש לשמור את הבקבוקים במקומות צוננים. בקיץ, מה לעשות, אנחנו נותנים ליין האדום "מכת קור" קלה במקרר לפני ששותים. למרות שב-MA אין הרבה קיץ...

תגידי תודה שלא היית כאן לפני שבוע

היה כאן יופי של קיץ, מרוכז כמו שצריך
מהשלושה ימים שהיו כאן אפשר היה לעשות קיץ שלם לכל ארה"ב...

האמת? הוא דווקא ממש טוב

אבל בכל זאת הולך פחות טוב עם בשרים על האש (הנה הדם הארגנטינאי מדבר). מה שכן, הוא ליווה יפה מאד את הספגטי בולונז. אגב, יין אדום אכן לא מגישים קר, אבל גם לא חם. מה שצריך לעשות זה להוציא אותו מהמקרר איזה שעה לפני ההגשה, כדי שיגיע לטמפרטורת החדר (הממוזג
בטח ממוזג
).

שליז

New member
מה את לא מבינה???

אם תבחני את נוסח ותבנית שתי השאלות שלו... תביני!! הפליאה היחידה שיכולה לבוא כאן בחשבון היא רק לגבי "קלות" התגובה.

למעלה