סקר חדש

DesertRose7

New member
../images/Emo35.gif סקר חדש ../images/Emo35.gif

רובנו אם לא כולנו כבר נחפשנו לשני השירים החשדשים של מקפליי מהאלבום השני שלהם. אז שאלתי אליכם היא: איזה שיר הייתם מעדיפים בתור סינגל ראשון

DesertRose7

New member
מה הקשר?!

אז אי אפשר לשאול את השאלה הזאת?! זה שתעני על זה לא אומר שזה ישנה למקפליי או שבכלל ידעו שבחרת.. זה סתם עוד משהו בשביל הפורום עצמו.. תזרמי

oriaaaa

New member
לא שמעתי את i'll be OK אבל אהבתי

מאוווווווווווד את i got you סורי אם טעיתי איך שרשמתי את השמות של השירים.....

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif אהמ.

עוד לא שמעתי את I've Got You [רק מההופעה הזאת שלהם, אבל בקושי שומעים משו]. אז עוד לא שמעתי... ואנלא רומזת לשומדבר

DesertRose7

New member
אם

אף אחד לא מוצא חן ואותו אחד חושב שהם צריכים הלוציא בתור סינגל שיר אחר.

DesertRose7

New member
כנראה שכן

יכול להיות קליפ נורא מעניין לשיר הזה.. למרות שאני עדין נגד ההכנסה שלו לדיסק

PunK RocK 1o1

New member
יכול להיות לזה קליפ יפה

לי זה דווקא לא אכפת הוא ממש יפה וטוב יהיה לנו שיר חדש פחות.. וחוץ מזה מה נראה לך שהם יכולים לכתוב שירים לפי בקשתך גברת שחר?

DesertRose7

New member
אם אפשר למה לא?!

אבל זה כאילו הם עצלנים מדי לכתוב שיר חדש במקום. כי השיר הזה הוא מתקופה אחרת.. בתקופה של ההתחלה.. והם כבר אחרי הסוף של ההתחלה (אני אהבתיע את המשפט הזה של הארי) זה כאילו לא מתקשר לי לעכשיו.

PunK RocK 1o1

New member
אז הם עצלנים../images/Emo11.gif

ממורי ליין לא כזה ישן.. ולדיסק לא קוראים וונדרלאנד.. בקישור ששחר הביאה לשיר החדש הם אומרים שהם השם מתחיל ב-X וונדרלנד מתחיל ב-W

DesertRose7

New member
הם סתם חירטטו

שמעת את השם שהם אמרו.. סתם המציאו מילה עם הרבה אותיות.

PunK RocK 1o1

New member
כן שמעתי

אוי זה היה מצחיק אבל לא הקטע הזה.. יש קטע בהתחלה שהם מבקשים מלא.. ואז האישה [או האיש
] מבקשים רק את האות הראשונה וטום אומר X.. מעניין מה יצא מזה

danirit1

New member
טוב אתם חייבים לעזור לי!!

אני כבר לא מבינה כ-ל-ו-ם מקפליי הוציאו סינגל חדש נכון? קוראים לו אל בי אוקיי ויש שם שני שירים אב גט יו ואל בי אוקיי נכון? אז על איזה ממורי ליין אתם מדברים? אני מכירה את השיר ממורי ליין של מקפליי אבל למה אתם מזכירים אותו כל הזמן? ושחר אני צריכה את המסנג'ר שלך כבר!!! חוץ מזה לצערי לא שמעתי את אב גט יו מישהי יכולה להיות נחמדה ולשלוח לי את ההופעה של השיר ואת השיר? פליזזזזזזזזז וחוץ מזה שמעתי שיש שיר בדיסק החדש שקוראים לו סינדרלה והופעה של אל בי אוקיי יורדת אצלי באימיול...תדברו איתי אנשים!

danirit1

New member
בנווווותתתתתת:(:(:(

תשמעו כל השירים האקוסטים של מקפליי ששמתן כאן אלה בעצם הורדות מה-יו סנד איט ואני מורידה וזה אומר לי קומפליט זה נגמ בשנייה וזה מוריד לי בכלל איזה דף אינטרנט יש כאן מישהי נחמדה שיכולה להדריך אותי ולהסביר לי לעזאזל מה קורה כבר!!?

Hip Hop star

New member
../images/Emo45.gif

אני מוכנה לעזור לך! המבנג'ר שלי:[email protected] וקודם כל תרגעי!לא סוף העולם,לא פיספסת כלום!את יכולה להיות בטוחה שאנחנו נעזור לך להשלים את החסר!
..................ושקט איילין!

למעלה