אוי איילין לך יש אותה כבר
P PunK RocK 1o1 New member 15/7/05 #24 אוי אלה אני בכלל לא ידעתי שזאת היא.. את יודעת ואת עדיין רוצה אותה במסנג'ר
P PunK RocK 1o1 New member 15/7/05 #34 אוי שחר זה הכל התחיל בהייד פארק כשאמרתי שיש לי אותה במנסנג'ר ואלה אמרה "אוי איילין יש לך אותה במסנג'ר" זה לא היה כדי לפגוע בה..
אוי שחר זה הכל התחיל בהייד פארק כשאמרתי שיש לי אותה במנסנג'ר ואלה אמרה "אוי איילין יש לך אותה במסנג'ר" זה לא היה כדי לפגוע בה..
D DesertRose7 New member 15/7/05 #35 אני יודעת וזה לא מצדיק א תצזה או משהו. די! שאני לא אהיה הרעה ואמחק כי זה פוגע בחברי הפורום
H Hip Hop star New member 15/7/05 #22 וגם.... אנחנו מדברות על זה שמיותר היה להכניס אותו לאלבום,כי כולם כבר מכירים את השיר שיצא דיי ממזמן..............................וחוצמזה,כל מי שאומרת פה ש-IGY צריך לצאת בתור סינגל...שתקו כבר!IBOK יוצא וזהו!בטח IGY יצא אח"כ............
וגם.... אנחנו מדברות על זה שמיותר היה להכניס אותו לאלבום,כי כולם כבר מכירים את השיר שיצא דיי ממזמן..............................וחוצמזה,כל מי שאומרת פה ש-IGY צריך לצאת בתור סינגל...שתקו כבר!IBOK יוצא וזהו!בטח IGY יצא אח"כ............
H Hip Hop star New member 15/7/05 #27 כנ"ל../images/Emo11.gif נראה לי שאלו רק שחר,חן..ואמ...זהו?חושבות שהוא מיותר.........................................זה בערך כמו end up like this.............
כנ"ל../images/Emo11.gif נראה לי שאלו רק שחר,חן..ואמ...זהו?חושבות שהוא מיותר.........................................זה בערך כמו end up like this.............
H Hip Hop star New member 19/7/05 #43 הוא קשור כי... כמעט 99.99% שג'יימס יוציא את זה עם להקת ג'יימס ולהקתו!!
L loner in love New member 15/7/05 #29 זה יהיה כל כך טיפשי להוציא את memory lane בואו נקווה שהם לא יהיו כל כך טיפשים זה גם יהיה טיפשי להוציא את ive got you, למי שאמרה...
זה יהיה כל כך טיפשי להוציא את memory lane בואו נקווה שהם לא יהיו כל כך טיפשים זה גם יהיה טיפשי להוציא את ive got you, למי שאמרה...
P PunK RocK 1o1 New member 15/7/05 #32 נו כן אני יודעת אבל אני עדיין חושבת שיכול לצאת לממורי ליין קליפ יפה