על המועדונים ועוד כמה נקודות

רנה6

New member
כפית..

אני חוזרת ואומרת...הביקורת היא ביקורת בונה ובהחלט לא עליו. אנחנו כולנו אוהבים אותו , תומכים בו, מחזקים אותו. אין כאן בכלל עיניין לעימות ביננו, הרי אנחנו כאן למטרה אחת, אלא שמותר לבקר באופן מסויים כדי לנתב לדרך מסויימת שלדעתנו תפעל עבורו דווקא.

shongold

New member
הערה: יש הבדל בין להעביר

ביקורת בונה שהיא נעשתה בצורה המכובדת ביותר והאינטלגנטית ביותר, לבין ביקורת הרסנית. ויש וצריך להבין ולרדת למשמעות הענין על מנת להבדיל בין השניים. ואם אין את ההבנה לאחר קריאה חוזרת ונשנית יש כאן בעיה, והיא אינה שלי...!

kapit5

New member
להגיד להפקה שהם מביאים

את ג'קו להופיע בבית זונות-אני לא רואה בזה ביקורת בונה.

shongold

New member
זה מה שנקרא להוציא דברים מהקשרם

וחבל שההבנה מגיע...רק עד לכאן!

shongold

New member
כפית5 והרי תגובתי לך

ג'קו יודע וגם נכנס לפורום כנראה הרבה לפני שאנו ידענו על כך, והדברים שנאמרים לכאן ולכאן מהווים בגדר שיחות רעיונות מחשבות בכיוונים כאלה ואחרים. כולנו כאן בראש אחד לפחות בענין אחד ג'קו האיש והאומנות שלו. לשיר את שיר השירים ביום ובלילה לכל אורך הדרך, ורק על מנת לסבר אוזנים ועינים במסגרת שיר הלל לאיש, זה לא נקרא פורום זה נקרא סגידה. ומבסגרת סגידה למשהו או למשהו אתה לא רואה את אשר לפניך, אתה רואה הכל בצורה חד צידית מקובעת בלי יכולת לחשוב להפעיל את התאים האפורים, וליצור דיון מעמיק במקצת שיקח לכוונים כאלה ואחרים. יש בהחלט אפשרות כזאת להגיד יום יום שעה שעה ג'קו כמה אתה אדיר נפלא מתוק מקסים חולה חולה חולה חולמת עליך אתה אומן בחסד עליון כל דבר שאתה עושה מקובל עלינו ואחנו אחריך באש ובמים. גם אם נצטרך לקפוץ לאש נעשה זאת בחפץ לב. בוורסית החברה' אני מתה עליך שרופה עליך חולמת עליך בלילות נשמה אתה הכי בעולם את תותח את אדיר אתה הכי בעולם. אין עליך חושבת עליך גם ביום וגם בלילה. לא אוכלת לא ישנה לא יודעת מה עובר עלי אני מסמיקה רק מלחשוב עליך, אתה מדהים אתה מקסים אתה מלך אתה אהובי האולטיבטיבי ואתה היוצר הכי נפלא שקם לנו במדינה הזאת. ואני שרופה שרופה שרופה שרופה עליך. הוי חומד כמה אתה יפה חתיך עולמי מדהים דוגמן השנה חתיך השנה יפיופף השנה. - זה הראש. לומר את אשר אנו חושבים מרגישים הוגים וגם אם בזווית ראיה שונה ...מהמקובל כאן זה חלק הפלורליזם שאני חושבת שרצוי וצריך שיהיה בפורום. אנו כאן לטעמי לקחת נאמר רעיון לעבד אותו ללוש אותו לקחת אותו לכיוונים שונים להתווכח עליו להתנצח עליו. אבל לסתום פיות בדרך של זה לא ראוי ג'קו נכנס והוא יחטוף הלם רבתי ואנו צריכים ללכת רק בכיוון של ללטף את האגו יום יום שעה שעה, חושבת שחזרתי לסגנון העדר. ועדר עושה לי קונוטאציות מאד אבל מאד לא טובות. אסור בתכלית האיסור לחשוב בצורה אחידה כי אז זה מוביל אותנו למקומות אפלים. רק כאשר יש דו שיח וויכוחים דעות כאלה ואחרות שונות אפשר להיבנות. אנו פה על מנת לקחת חלק בבניתו של ג'קו מחדש, ולא בקטע של סגידה לאיש. באשר ממלמלים יום ולילה כמה אתה טוב וכמה אתה חכם. זה נכון שיש כאן עיניים נוספות בולשות עוקבות, אבל לא נאמרה ולו מילה רעה אחת על האיש, נהפוכו רק תשבוחות. נאמר שיש לשנות את הקונספט בנוגע להופעות. וזה כמובן תלוי בהפקה שעומד מאחוריו כך אני מקווה. מילים קשות הוטחו כלפי התנהגות של קבוצת אנשים בסיטואציה שחוברה על כורחו לג'קו. ואם אין את רואה את הדברים כך, הרי שהוכת בסנוורים.

Nova5

New member
שון, איזה צחוקים

אתייחס אך ורק ל"שיר הלל" שלך לג'קוש... אסור להוציא מילים מקונטקסט, אבל תאמיני לי שקטע הזה שווה חולצה הבאה. תני אישור - ואנחנו עם דידה נעשה מזה בובה של יצירה
, יהיה אחלה מתנה ממך למפגש הבא.

דורית41

New member
שון-בחיים לא ראיתי כ"כ הרבה....

דרכים לומר "אני מעריצה שלך"........גדולה את.

shongold

New member
בראש טוב בכף...וטוב שיצא

בשורה התחתונה הומור טוב. מראה על חברה ...בריאה!!!

שון כל הכבוד..

כל הכבוד לך את אומרת את אשר על ליבך, כל אחת כאן בפורום צריכה להרגיש חופשייה לגמרי להגיד את דעתה! המשותף לנו זה ההערכה והאהבה הגדולה שיש לנו לג'קו. ולצד זה מותר גם להעביר ביקורת ולהרגיש טוב עם זה, בטח ובטח כשהיא מנוסחת הצורה יפה ובונה כפי ששון כתבה... אני חושבת שגם ג'קו היה גאה לראות שי כאן דעות שונות ושלנו לפחות לא סתמו את הפיות...

שונית 7

New member
../images/Emo45.gifמסכימה לחלוטין עם נובה.קהל הוא

קהל ושום דבר לא חשוב כמו שהוא סוף סוף מופיע מקבל פרגון וההופעות עוברות בשלום.תחשבו טל זה שעד לא מזמן היה יובש מוחלט ולא שמעו ולא ראו אותו באף מקום.אילו רק ההופעות הראשונות הוא צובר בטחון{ואולי גם כסף?? הענינים מתקדמים לטבה יחסי ציבור טובים דיסק בדרך ואין על מה להתלונן בסה"כ בקיצור:כרגע הוא מופיע וזה לא משנה איפה והכל משתנה וישתנה רק לטובה שנה אזרחית טובה לכולם.בחיי קמתי משינה חולה לגמרי ושמעתי רק בשורות טובות. נובה צודקת:פורום עושה טוב לבריאות שנה טובה בשורות טובות............טלי

kapit5

New member
שונית העלת נקודה חשובה

הבחור צריך להיתפרנס .וברור שהוא לר מופיע בהתנדבות. כבק דיברנו שכל מני יפעת הלליות קרוב לודאי ניכנסות או ניכנסים לפורום . וחלק מהדברים שהוטחו כאן -לדעתי לא היו במקום או לפחות אפשר היה לנסח את זה בצורה פחות קשה

למעלה