עתידות

מקסימה1

New member
אשלי בהריון?? ועוד כמה שאלות

מתי יתגלה כבר ההריון של אשלי? מה הקטע של עו"ד מייקל מדיאן?? ולמה גרי כבר לא שם? האם זה שהעיף אותו הוא זה שמאוהב בויקטוריה??וויקטוריה- האם היא תהיה מאוהבת בגרי? בכלל כל הקטע עם החברה האלו של ויקטוריה לא מובן לי ואשמח אם תסבירו לי.

Nerdy

New member
סתם שאלה../images/Emo39.gif

שמעסיקה אותי זה זמן מה.. מה פשר הקשר המיוחד בין ויקטור לכריסטין? האם זה רק מיחסי עובד-מעביד או שזה משו יותר עמוק..
(רק אל תגידו לי שגם איתה הוא היה מעורב בשלב כלשהו..
)

L i R a N1

New member
שאלות....(על העתיד..)

יש לי 2 שאלות שממש מחכות לתשובה.... 1). מתי גרי יחטוף את ויקי....?. 2). מה יהיה הסיפור המותח הבא אחרי החטיפה של ויקי? ומתי הוא יהיה אצלנו?...... מחכה לתשובה...לירן..

סתם תשובה../images/Emo39.gif

ויקטור אוהב נשים יפות, וכן היה שלב של ניצוצות של רומן בין ויקטור לכריסטין, אבל בסוף ירדו מזה והיא נשארה "רק" חברה קרובה שלו, למרות שאני בטוח שהוא עדיין מזיל עליה ריר

python 4

New member
הסיפור המותח הבא../images/Emo70.gif

כריס. פול. הם השתרללו בבית. הם השתרללו אצל ג'ינה. הם השתרללו בבית של מרי. הם עדיין לא השתרללו במשרד של ויקטור על השולחן כתיבה שלו! בקרוב, ב- CBS.

Nerdy

New member
../images/Emo51.gif ו..

אני בטוחה שבשלב כלשהו (אולי אפילו בקרוב!) לתסריטאים ייגמרו הרעיונות, ושוב הניצוצות האלה יחזרו.. הרי כולם יודעים שמטרת העל של ויקטור היא להשכיב את כל בנות ג'נואה סיטי ואולי גם מקסיקו:)

Dawn12

New member
מישהו זוכר איך נראה רוס המקורי?

כי אני כבר הספקתי לשכוח... ממש חלומו הרטוב של כל מפיק סבוניות - שהקהל ישכח את השחקן שהוחלף
מקסימה1 - ברוכה השבה לפורום, התגעגענו!
אזהרת
:
בעניין ההריון של אשלי, אני לא יודע תאריך מדוייק אבל הסיפור הזה יתחיל להתגלגל בחודשים הקרובים (גם הבטן תתחיל לגדול אז היא לא תוכל להסתיר את זה כל כך) והתמונה (הזוועתית יש לציין) המצורפת היא של אשלי וכריסטיאן, מי שייחשב במשך תקופה מסויימת לאבי התינוק שלה. בעניין גרי ורוס - התשובה כבר הופיע על גבי הפורום כל כך הרבה פעמים. המטריד של ויקי הוא גרי, רוס פשוט נועד להסיח את דעת הצופים מגרי. כבר עכשיו אנחנו רואים שלויקטוריה אכפת מגרי וזה רק יתגבר עם הזמן. הם יתחילו לצאת ביחד, העניינים יתפתחו ובקיצור - הסיפור עוד ארוך.

אבל למה הוא ממשיך עם זה? |ספ'|

הרי הוא רואה שויקטוריה גם ככה מחבבת אותו בתור עצמו, אז מה זה נותן לו? לנחם אותה ולהתקרב אליה עוד יותר? מפגר ורוס הוחלף? בכלל לא שמתי לב שהיה רוס אחר, אבל למי אכפת?

יוליקה

Member
מנהל
ההריון של אשלי?

בואו נפתח את זה לדיון. כשאשלי עמדה לצאת לשיט, היא דברה עם סוכן הנסיעות שלה שאמר לה שיש לה פער של כמה שעות בין הטיסה לשיט. היא אמרה לו שלא נורא כי יש לה מה לעשות בשעות אלה (משהו בשיקגו)... גם ג'ק חקר אותה בעניין זה... אח"כ ראינו על הספינה שהיא התחברה עם רב-הדיילים. ראינו גם שהיא פגשה שם את דייאן שחקרה אותה למעשייה.. לא ראינו שום רומן או סטוץ של אשלי עם אף אחד!! אז מי האבא?? כשהיא חזרה ג'ק חקר אותה, ועשה זאת שוב מאוחר יותר. ובכן יש למישהו ידיעות ברורות או השערות למינהן???

Dawn12

New member
אולי ה../images/Emo58.gif הגדול ביותר של צח"מ

תמיד נחמד לראות אנשים שעדיין לא יודעים אותו.
בכל מקרה, אם את זוכרת, לפני מספר שבועות ראינו את אשלי מחזיקה מפתח שמצאה בין כל הג'אנק שהיא שמרה בעליית הגג שלה. אותו מפתח הוא כמובן המפתח לפנטהאוז של דיאן (שהיה בעבר הפנטהאוז של ויקטור, בו גם התגוררה אשלי בזמנו). באותו זמן אשלי החלה לאסוף מידע על דיאן מבראד ואוליביה, והבינה את התוכנית של דיאן להשגת הזרעונים של ויקטור. אשלי שכל כך רוצה תינוק כבר כמה חודשים הבינה שזאת ההזדמנות שלה, נכנסה אל הדירה של דיאן, לקחה את הזרעונים ויצאה איתם לשיט שם התעברה בעזרתם. את כל זה לא ראינו כמובן על המסך כיוון שזה עומד להיות אחד הסודות הגדולים של צח"מ, וויקטור (אביה הביולוגי של אבי, בתה של אשלי) יגלה את הכל רק לאחר ארבע שנים כשאבי תהיה כבר בת 6.

L i R a N1

New member
פשששש......איזה סיפור....

סיפור טוב אבל מה היא משועממת?אין לה מה לעשות בחיים שהיא הולכת לגנוב זרע של זקן כדי להיכנס להריון...? שתלך למצוא מישהו שיכניס אותה להריון בדרך ה-נורמלית....אבל הוא צריך להיות עיוור כדי לגעת בה......:)

יוליקה

Member
מנהל
אני שוב שואלת

אם מה שאתה כותב כך היה, אז איך ניקי גונבת מאוחר יותר את דגימת הזרע שמוחלף יותר מאוחר בבית החולים בדגימה של ג'ק?

Dawn12

New member
אין לי תשובה

אני מודע לבעייתיות בסיפור, אבל כיוון שלא ממש ראיתי את הפרקים אלא רק קראתי תקצירים וסיכומים אני לא יודע איך זה בדיוק קורה. אולי אור תוכל לעזור לנו בסוגייה המטרידה?

אממ אני לא יודע אבל לפי חוק ההגיון

נראה לי שאשלי החזירה לדיאן דגימת זרע של מישהו אחר. "סתם" אלמוני, על מנת לכסות את העקבות שלה... ואז ניקי (כמו דיאן) חשבה שהדגימה של האלמוני היא של ויקטור והחליפה את הדגימה עם זו של ג'ק. נשמע הגיוני, לא?

python 4

New member
ואולי אשלי החליפה את הדוגמה

עם זו של ג'ק? פיכס. מה לאשלי יש להסתובב עם הזרע של ג'ק? כל הסיפור הזה מלא בחורים מפה ועד הודעה חדשה. נסתכל על זה ממבט של צופה אמריקאי שרואה את הפרקים בזמן אמת: אשלי בהריון, מן הסתם זה ממישהו שהיה איתה בזמן השיט, ואכן, היו איזה 5-6 פרקים בהם אשלי נעלמה לנו, מהפרק שבה ראינו אותה נפגשת עם דיאן ביום הראשון לשיט ועד שהיא חזרה לג'נואה. ample time להתעבר, כמו שאומרים. והנה, עוד שנה-שנתיים אנחנו מגלים שאש התעברה מהזרעונים שהיו פעם מזמן אצל דיאן, ומסתבר שהבן של דיאן הוא בכלל של ג'ק. מי זוכר מה היה לפני שנתיים, מי לקח את הזרעונים של מי? שנתיים אחרי התסריטאים יכולים לעשות מה שהם רוצים.

אז זהו, שלא

משום מה יש לי תחושה שאשלי לא תרצה את דיאן כאם ילדו של ג'ק, והיא סתם לקחה דגימה אחרת. ואח"כ ניקי איכשהו גילתה שלג'ק יש גם דגימה והחליפה, זה הכי הגיוני שיכול להיות. אבל למה גם היא לא יכלה להחליף את הדגימה של האלמוני (שחשבה שהיא של ויקטור) בדגימה של אלמוני אחר? הרי היא מחשיבה את עצמה לידידה של ג'ק, אז למה היא דופקת אותו ככה? וואו זה נורא מעניין התיאוריות הללו. חוצמזה, שראינו את אשלי לוקחת את המפתח לפנטהאוז והבנו שתיכננה לעשות משהו, אז ניתן היה לחבר אחד ועוד אחד כשהיא נכנסה להריון. בדיעבד זה נשמע נורא פשוט, אבל באמת מעניין מה הצופים האמריקאים חשבו כל הזמן הזה ב"זמן אמת". אנחנו לא יכולים להנות מהפריבילגיה הזאת, חולי ספוילרים שכמותנו

python 4

New member
כבר חודשיים עברו מאז שראינו את

אש עם המפתח? ומתי נדע שהיא בהריון? וחוץ מזה - כל הקטע עם המפתח היה בפרק אחד בלבד - מי שפספס את הפרק הזה פספס את כל הקטע עם המפתח, בניגוד הרי לאופי של אופ"ס שבו מי שפספס פרק אחד לא פספס כלום. לדעתי התסריטאים עושים הכל כדי שלא נקשר את עניין ההריון המתקרב של אש עם הזרעונים של דיאן - אפשרות לרומן בשיט היא האופציה הכי סבירה. ולמה באמת ניקי תרצה שהילד של דיאן יהיה מג'ק? יתכן שהדוגמא של ג'ק היא היחידה שתהיה לה זמינה. בכל זאת, ולמרות דיאן, להשיג זרע קפוא זה לא דבר כל כך פשוט. מצד שני, המממ... אני אהיה קצת מגעיל... ניקי יכולה לפתות את ג'ק לאיזה לילה (לא בעיה, נכון?) ו... המממ.. לשמור את הקונדום?

בגלל זה ספוילרים זה מקור כל הרשע

תאמין לי. בעוד שאנחנו הישראלים כמו רובוטים מתעסקים ב"מה שיקרה" כי זה הרי "מסקרן אותנו ואי אפשר לעמוד בפיתוי ועוד בהפרש של ארבע שנים", לצופים האמריקנים יש מתח. הם יכולים להעלות תיאוריות לגבי העלילות, לשער מה יהיה, להיות מופתעים בזמן אמת... כל כך חבל שזה לא יכול להיות ככה גם אצלנו. ז"א, זה יכול להיות - אבל בשביל זה צריך משמעת עצמית קשה, מה גם שזה אומר שצריך להתרחק מכל מידע על ה"צעירים" כדי להיות נקיים מהספוילרים, וזה קשה.

למעלה