עתידות

python 4

New member
אין שום סיכוי...../images/Emo58.gif

בהפרש של ארבע שנים אין שום סיכוי להימנע מספויילרים כמו מי האבא של הבן של אשלי או מי הסטוקר של ויקי. בימ"ח למשל, שההפרש שם יותר קטן (משהו כמו 3 שנים), יש עכשיו בארה"ב סיפור של רוצח סידרתי שמחסל איזה חצי מהקאסט - אין למשל שום סיכוי שמישהו שחבר בפורום ימ"ח, או שקורא רייטינג או פנאי פלוס, או בכלל - לא יודע מי הרוצח. תאר לעצמך שאפילו בעמוד האמצע של עמודי החדשות של ידיעות הקדישו לזה ידיעה! טוב, זה כי זהות הרוצח נתגלתה לראשונה בישראל. אחת הסיבות שאני אוהב את האופ"ס הבריטית איסטאנדרס זה שהיא משודרת אצלנו שלושה או ארבעה ימים (זה תלוי ביום בשבוע) אחרי בריטניה, ולכן אין ספויילרים, אין כלום. ובדיוק כמו שאמרת - כל דבר שם בא בהפתעה, והמתח שם הוא אמיתי. מישהו מת השבוע - זה בא לי בהפתעה גמורה (ומעציבה מאוד). והעלילות - אין לי מושג איך הם יגמרו - פשוט כי ההפרש הוא מזערי (ההפקה מצלמת פרקים חדשים בערך חודש לפני שהם משודרים כאן, והם קנאים מאוד בכל מה שנוגע לשחרור ספויילרים).

אור2221

New member
חה! ספוילר (נגיד)

העובדה שאבי היא של ויקטור היתה הספוילר הכי ידוע אצל האמריקאים במשך 4 שנים, היחידים ש*לא* ידעו את זה - הם אלו שהיו בהכחשה לגבי העובדה שאשלי המתוקה תגנוב זרע ותרד כ"כ נמוך. לא ראיתי את התכנית כ"כ הרבה זמן, כבר התחלנו לראות את הפלשבקים של אשלי שהיא חושבת על ההפלה שהיא עשתה לילד של ויקטור בשנות השמונים?? אור.

Dawn12

New member
החלק של ג'ק בכל הבלאגן

ניקי לא ידעה שהמבחנה שהוחלפה מכילה זרעונים של ג'קו, ובטח ובטח שלא עשתה זאת בכוונת תחילה. היא לא סובלת את דיאן ולמרות שהיא עדיין מאשימה את ג'ק בחלק מהבעיות שלה - היא בחיים לא היתה עושה לו כזה דבר. קשה לחשוב על הרבה דברים גרועים יותר שניתן לעשות לאדם מאשר לגרום לו להיות קשור לדיאן במשך כל שארית חייו. יותר מזה, אם אינני טועה, ג'ק היה שותף לתוכנית של ניקי להחלפת הזרעונים והכוונה ממש לא היתה להפוך אותו לאבא. אז איך בכל זאת כל זה קרה? ניקי נעזרה באדם נוסף שפרץ למעבדות רוברטסון וביצע את ההחלפה. למרבה הצער, הוא לקח את המבחנה הקרובה ביותר, ומאוחר יותר נתברר כי היא הכילה את השחיינים של סמיילינג ג'ק.

הוא כבר גילה בארה"ב? |ספ'|

מי סיפר לו, ומה היתה תגובתו? ואיך הוא הגיב כלפי הסביבה שהסתירה ממנו את הידיעה? (שזה אומר: ניקי? אשלי? שרון? ואולי יש עוד שידעו שהתינוק שלו?)

Dawn12

New member
מתי לאחרונה ביקרת באתר?

יש שני פרומואים שעוסקים ממש בזה. אני לא יודע עוד פרטים על התגובה שלו, זה קרה ממש בשבוע-שבועיים האחרונים בארה"ב.

אוי... אני מרגיש כמו תלמיד שנתפס

באי הכנת שיעורי הבית
הפרומו נתן הצצה כזאת קטנה, איזה מבאס זה... (טוב בשביל זה יש פרומואים
) ולגבי הפרומו האחרון, ניקי ושרון זרקו את הגופה של קמרון לים? למה בדיוק, ולמה ניקי משתפת פעולה - שרון עדיין סוחטת אותה, משמע - ויקטור יודע את האמת רק מאשלי, ואין לו עדיין מושג שניקי גם ידעה?

L i R a N1

New member
עלילה מסובכת.....

העלילה בארה"ב מממש מסובכת...מכל הכיוונים.....מכל הדמויותתתתת... מזה?הנשים של ג'נואה הפכו להיות כ"כ מכוערות שהן גונבות זרע.?..ניקי....דיאן..אשלי....בראד.....ג'ק....ויקטור...כולם מעורבים בזרעע מסכן של הזקן....כאילו מה הוא?...

Dawn12

New member
לגבי הפרומו האחרון

הגופה של קמרון האומלל נזרקה לביוב ולא לים, ונראה לך באמת ששרון וניקי ילכלכו את ידיהן במלאכה כה מטונפת? בדיוק בשביל זה יש את לארי! ויקטור יודע טוב מאוד שניקי ידעה במשך תקופה ארוכה מאוד על אבי, העניין הוא ששרון הצליחה לערב את ניקי בפרשיית הרצח שלה עוד לפני כן (היא שכנעה את ניקי להעיד כי היא היתה איתה בליל הרצח) ולכן ניקי ממשיכה להיות מעורבת בסיפור המלוכלך הזה.

../images/Emo58.gif שניה, אז מההתחלה,

אשלי רצתה ללדת ילד לויקטור? היא גנבה את הזרע שלו בכונה? ילדה לו ילד ללא רצונו? אוי, אני לא מסמפטת נשים שעושות כזה דבר.

אני דווקא שמחה שאש עשתה את זה

כלומר אני שמחה שאשלי גנבה מדיאן את הזרע מ-2 סיבות: 1. לויקטור ואשלי תמיד היה ויהיה משהו מיוחד ששמור רק לשניהם. לא משנה עד כמה המשפחות שלהם מסוכסכים ,הם תמיד ימצאו דרך להישאר נטרלים. מה גם שאם לא ההפלה שויקטור התנגד לה בזמנו אז היום כבר היה צריך להיות להם ילד גדול, אז אבי היא הילד שהיה צריך להיות להם. 2. אשלי הצילה את ויקטור מאסון טבע שזה ללדת ילד עם האשה הכי שנואה ומגעילה ושמה השלד המהלך דיאן, (לפחות עש שיחליפו אותה כי השחקנית החדשה סוזן וולטרס ממש ממש יפה !!! טוב, עד כאן אני אחזור יותר מאוחר לאחל לכם חג עצמאות שמח...
ואל תשכחו ב-7 למאי יש לי יום הולדת !
תמונות של "אבבא" ובריטני יתקבלו בברכה... ב י י

אור2221

New member
זו לא היא שעשתה לו טובה

זו ניקי שהצילה את ויקטור מדיאן, אשלי לא ניסתה לעצור את דיאן, היא פשוט לקחה קצת לעצמה. ניקי היא היחידה שהיתה מספיק הגונה כדי לא לגנוב לויקטור כלום, למרות שמבחינה הגיונית - דווקא לה היתה הכי הרבה זכות. אור.

היא בטח גם חשבה על זה

אבל היא העדיפה לדפוק את דיאן על התנהגותה המבישה, ולזכות בנקודות אצל ויקטור

yAeLuShA

New member
../images/Emo15.gifשאלה../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif

יותר נכון כמה שאלות... ניקי תגלה על שוויקטור בגד בה עם רימונית
מה יהיה בין שרון לוויקטור
אפשר להסביר את התמונות שדיאן מחזיקה סכין כי לא הבנתי כלום
מי זאת בכלל איתה

למעלה