פינת השאלה הזהה

Silvernaor

New member
האופרה של רוג'ר

שמעתי במקום כלשהו באינטרנט את האוברטורה (הקטע הפותח, לכל אלה שלא מבינים באופרות) של ca ira באינטרנט, מתוך הופעת בכורה (רק של האוברטורה) מלפני 3 שנים אני לא יכול לחכות כבר לשמוע את כל האופרה שלו, כי מה13 דקות ששמעתי הבנאדם גאון! התזמור והכל, למרות שאני יודע שהוא לא עשה את זה לבד, זה מדהים. האם האופרה תצא ב27 בספטמבר גם בארץ?

zappa19

New member
ערב טוב

אשמח אם תמליצו לי על הבוטלגים היותר "איכותיים" של פינק פלויד (עדיפות עד שנת 80') תודה מראש!!!

Itai8

New member
שמעתי עכשיו את השיר Seamus

וזה נשמע לי ממש דומה לשיר Medmoiselle Nobs (איך שרושמים את זה) שיש בפומפיי... אפילו יש את הכלב! מישהו יכול להסביר לי אם יש קשר בין אחד לשני? אולי ניסיון לפני הקלטת השיר? ומצטער שאני רק שואל פה שאלות...

amir117

New member
שאלה לגבי שיר מתוך הסרט "החומה"

WHEN THE TIGRES BROKE FREE למה התכוון ווטרס כשהוא כתב נמרים? האם הכוונה היא לחיילים שנלחמו ונהרגו יחד עם אביו במלחמת העולם השנייה ומה הכוונה בBROKE FREE ?

l i a d d

New member
שלום שבת!!!

הצלחתי להשיג אחרי חיפושים רבים פטיפון איכותי ישן וטוב!!!! עכשיו נשאלת השאלה איפה {אם בכלל}אני יכול להשיג תקליטים של הפלויד אם למישהו יש מושג אני אשמח לדעת ומה המחיר ככה פחות או יותר בנתיים אני מסתפק בטרמפים של ווטרס שבתקליט נשמע מדהים מתמיד זהו לבנתיים שיהיה שבת מדהימה מלאת מוזיקה ונחת!!!!!!!!!

שאלה טובה, ואפילו מצויינת

אנסה לברר את זה מחר עם הגורמים המתאימים.

זה אותו שיר

הכלב שצילמו בפומפיי היה פשוט כלבה, ששמה היה Mademoiselle Nobbs, ולכן שם הקטע בסרט הוא שמה. השיר במקור נכתב על כלב בשם שיימוס - כלבו של סטיב מאריוט, שגילמור היה הבייביסיטר שלו.

קראנו את שאלתך

ואני בטוחה שגם תקבל תשובה עליה. בינתיים, השאלה הועברה לשרשור השאלות - וכך גם הודעה זו.

amir117

New member
עזרה

למה הכוונה במילה TIGERS נמרים . ולמה התכוון ב BROKE FREE

הנה התשובה

Tigers - כינוי לסוג של טנקים של הצבא הגרמני במלחמת העולם השניה. Broke Free - פרצו קדימה. הטנקים הגרמניים פרצו לעבר שורות החיילים של הצבא הבריטי בגשר אנציו, והרגו מאות מהם. אחד מהם היה אביו של ווטרס.

אותו שיר?

מלבד היותם קטעי בלוז עם קולות כלבים ברקע הם שונים כמעט בכל אספקט. כלים(גיטרה ואורגן אל מול מפוחית), האחד קטע עם מילים והשני אנסטרומנטלי והכי חשוב,המקצב של השירים שונה לחלוטין. הקטע בפומפי נראה לי יותר כאילתור שנבנה מתוך השיר שיימוס או להפך-ממנו נוצר הרעיון לשיר. אני לא ממש יודע מי קדם למי.

avki

New member
ציף, אם תשאלי אותי, כדאי להכניס את

השלושה הודעות האלה לגבי Seamus לשאלות נפוצות במאמרים.

על לא דבר

סתם לידע כללי, בחוגי אוהדי הפלויד, לא נהוג לדבר על "בוטלגים" אלא על ROIO. יש הופעות רבות של הפלויד שמסתובבות ב-ROIOs, כמו גם קטעים שהוקלטו עבור ה-BBC בסוף שנות השישים ותחילת שנות השמונים, ועוד פרפראות. אם תמצא משהו מעניין במיוחד, שתף אותנו!

למעלה