פינת השאלה הזהה

frikin shin

New member
היילו ../images/Emo13.gif

שמתי לב לשורה הזאת ב-The Trial : The bleeding hearts and artists ואם אני לא טועה היא הופיעה כמה פעמים באלבום... מה אתם חושבים הכוונה בה? מה הכוונה לbleeding hearts? (אל תגידו לי לבבות מדממים
) דניאל

HiddenDictator

New member
פינקפלויד מופיעים?

לא מזמן ראיתי בYNET כתבה שאמרו שהפינקפלויד יבואו לארץ בינואר 2007 לא שאני ממש בונה על זה אבל אני אופטימי! בכל מקרה...היה כתוב שם שהם יוצאים לסיבוב הופעות עולמי..זה נכון? ואם כן..באיזה ארצות הם יופיעו ומתי? יהיו הופעות באירופה בקיץ<?

Pitudi

New member
סרט חדש על סיד בארט

http://mitkadem3.homestead.com/files/Reviews2/Syd.Barrett.Story.DVD.html חשבתי שאולי זה יעניין כמה כאן

Victor Wooten

New member
שתי שאלות!

שלום אני חדש...(-: 1.האם סיד בארט מת או שהוא חי ועם כן איפה? 2.הייתי רוצה עוד כתבות על פינק פלויד בעברית וכל מיני דברים ואיפה אפשר לרכוש את היבוגרפיה שלהם...את הספר?

זה הביטוי המקביל ל"יפי נפש"

בשפה האנגלית. להקת הליווי של ווטרס בסוף שנות התשעים נקראה אף היא the bleeding hearts - היינו, "יפי הנפש".

itaikuskus

New member
שום דבר מאושר

הלהקה מכחישה הופעות במהלך 2006, אך לא אמרו דבר וחצי דבר על 2007. ביינתים הם לא חוזרים להופיע יחד.

תודה על האיזכור

זהו אינו סרט ממש חדש. זה סרט דוקומנטרי שנקרא במקור Crazy Diamond: The Syd Barrett Story ושהופק בשנת 2001 עבור ה-BBC. הסרט הוקרן גם בטלוויזיה הישראלית פעמיים בשנתיים האחרונות, וגרסה מעובדת לאמריקאית שלו הוקרנה ב- VH1. את ה-DVD ניתן למצוא בחנויות המוסיקה בארץ כרגע (קניתי עותק בעצמי). הסרט והפקתו נדונו בפורום פעמים רבות בעבר. זהו סרט דוקומנטרי של כשעה על סיד והפלויד. הוא מומלץ ביותר. אני אביא את אחד מהעותקים שלי למפגש - עם התרגום לעברית - למקרה שירצו לראות.

שלום ויקטור וברוך בואך ../images/Emo24.gif

בפורום שלנו יש מאמרים רבים (בקטגוריית ה"מאמרים", ראה לינק למעלה). בהם תוכל למצוא מידע רב על פינק פלויד, בעברית. בין היתר, יש שם במאמרים גם ביוגרפיות של כל חברי הפלויד, כולל ביוגרפיה של סיד בארט, לפיה סיד חי, והוא מתגורר עדיין בעיר הולדתו, קיימברידג'. שני ספרים מומלצים אם אתה רוצה לקרוא את הביוגרפיה המלאה שלהם. האחד הוא ספרו האוטוביוגרפי של ניק מייסון, Inside Out. ניתן לרכוש אותו בחנויות מקוונות בחו"ל. הספר השני נקרא Saucerful of Secrets והוא נכתב לפני כחמש עשרה שנה ע"י ניקולס שאפנר (Nicholas Schaffner). הספר נחשב לביוגרפיה הטובה ביותר של הלהקה. גם אותו ניתן לרכוש בחנויות מקוונות בחו"ל. מעבר לכך, אני ממליצה לקרוא את המאמרים הגדולים שנכתבו על הלהקה בעתונות המוסיקה (בעיקר הבריטית) ב-15 השנים האחרונות, שכן יש שם מידע רב עליהם.

DOCTOR ROBERT

New member
אני רואה בעיני רוחי...

הודעה אדומה וגדולה בראש הדף של הפורום: "ההודעה על מסע ההופעות של פינק פלויד ב-2007 הינו בגדר שמועה בלבד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" זהו, הוצאתי את העצבים שלי.

gdavid1

New member
מישהוא יודע מתי ייצא סיבוב הופעות?

שמעתי שמועות ורציתי לאמת...

ערב טוב

אני משרשרת את הודעתך להודעה הקודמת באותו נושא, מאתמול, ואל התשובות שהועלו אליה.

N i t e l f

New member
הפינק פלויד בהופעה?

שמעתי ככה שהפינק פלויד באים להופעה מיוחדת בישראל בעתיד, יש למישהו מושג או חצי מושג על העניין?

אין תוכניות כאלו. מדובר רק בשמועות

אני מקשרת את הודעתך להודעות קודמות בנושא, ולתשובות אליהן.

למעלה