פינת השאלה הזהה

avki

New member
אמנם הפירוש הראשוני לביטוי הוא

"יפי נפש", אבל כמו שרק ווטרס יודע לעשות, יש פה מס' הקשרים שאפשר לחשוב עליהם. The bleeding hearts and artists - אפשר לחשוב על זה גם כאנשים שליבם מדמם - זאת אומרת שהלב שלהם פצוע בפנים (ואז זה מתקשר לזה שגם הם בונים חומה, וגם מתקשר לאומנים, שלפי החומה, מדממים בליבם).

CHooPY17

New member
שאלה בקשר לDVD

קניתי את הדי וי די Pink Floyd: The Ultimate Review (3 Discs) הדיסקים מספרים על: Disc 1: Atom Heart Mother - The World's Greatest Albums Disc 2: Pink Floyd The Definitive Review 1967-1974 Disc 3: Pink Floyd The Definitive Review 1975-1996 עוד לא יצא לי לראות, אבל ממבט חטוף שבדקתי את הדיסקים, גיליתי שזו אותה חברה שדיברתם עליה לפני כמה ימים בשלילה..לג'נדס אוף רוק. ובעצם הסיפורים מסופרים מהלהקה שמנסה לפרסם את עצמה, מוסטלי אוטום... :-\ יצא למישהו לצפות בזה? אפשר לקחת את הסיפורים שלהם כמשהו אמין, או שזו סתם חוות דעתם? כל הערה תתקבל
תודה

על איזה סיפורים מדובר?

לא ראיתי את ה-DVD בעצמי, אבל מדיווחים של אחרים נאמר שאין שם שום דבר חדש, שלא ידענו מקודם, מלבד הראיון עם רון גיסין ב-DVD על AHM. אתה מוזמן להעלות את הסיפורים שלגביהם אתה בספק, ונאמר לך אם הם אמינים או לא.

Radi0Star

New member
שאלה

מישהו יכול לתת לי רשימה של השירים שפינקפלויד ביצעו ב - Live8 ?

Itai8

New member
לפי מה שאני זוכר

לא היה את Speake to Me והיה גם את Breathe Reprise

Silvernaor

New member
speak to me

זה מופיע באותו טראק עם breath. זה נחשב כאילו הם ביצעו 5 שירים בלייב 8? כי אני זוכר גם מההופעה של pulse שהחלק של speak to me הוא מוקלט

זה נחשב לקטע בפני עצמו

ומופיע כך בטרקליסט של ה-DVD של live 8, שייצא עוד כמה שבועות.

avki

New member
וגם כן בטראק ליסט בפולס.

רק בדארק סייד עצמו הוא מופיע בתור יחידה אחת, מסיבות תיאורתיות-קונספטיות, שהקשר בין שני השירים הוא קשר מוחלט. ואפשר להבין לעומקו של עיניין אם חוקרים עוד מזוהרו של ה
.

אבל כל הקטעים קשורים שם זה בזה

ואם אני זוכרת נכון, הוא מופיע גם כטרק נפרד ב-Dark Side, וניק מייסון מקבל עליו קרדיט שם - ועל כך היו גם מריבות קטנוניות בין הפלוידים.

avki

New member
נכון, הוא כתוב כטראק נפרד ומוצג כך

גם כן, אבל הוא קשור קשר הדוק יותר משאר הקשרים בין הקטעים, ולכן לדעתי מחובר בטראק אחד (כמו שTime וBreathe Reprise קשורים קשר צמוד, ולכן הם ביחד (או בגלל שReprise סתם קצר מדי?)).

גם את Brain Damage ו-Eclipse

לא ניתן להפריד, ובכל זאת הם מוצגים כקטעים נפרדים. נראה לי שההפרדה בטרקליסט של ה-DVD דרושה פשוט רשמית, ע"מ לשמור על זכויות היוצרים של כל מי שניתן להם קרדיט על כתיבת הקטעים.

Silvernaor

New member
אז לפי מה שכתבת

בדי וי די של הlive 8 צריך גם להפריד בין breath לbreath reprise...

אבל הקרדיטים זהים

ב-Breathe ו-Breathe Reprise, שכן זה אותו שיר. ה-Reprise הוא בסה"כ הבית האחרון, שפוצל ושמו אותו אחרי Time ליצירת אפקט מסויים.

microbe15

New member
Meddler

אפשר פרטים על האלבום הזה? האם אלו רמיקסים ללשירים של פ"פ?

למעלה