פינת השאלה הזהה

devision bell

New member
once and for all...

הרבה זמן לא הייתי וכולי לא מעודכן... למישו יש דברים כתובים או איזה שהן הוכחות לזה שהם באים לארץ או לזה שהם לא באים???

Adidason326655

New member
המחליף של ווטרס בהופעות

לא מזמן יצא לי לראות הופעה של דארק סייד שאין לי פרטים עליה בדיוק אני רק יכול להגיד שדיוויד גילמור ניגן בגיטרה אדומה והיה לו שיער קצר. מי הבסיסט באותה ההופעה ולמה בהדרן שלהם ל-Comfortably Numb יש לו בס מוזר?

Liorking

New member
רק למען הסר ספק

כתוב בכמה אתרים שפינק פלויד נקטו במדיניות אנטי-סינגלים בין השנים 1969-1979 שנשברה עם הוצאת הסינגל Another brick In The Wall, part 2. הבעיה היא שראיתי באתרים אחרים שפינק פלויד הוציאו את הסינגלים Money, Wish You Were Here. איך אפשר לפתור את הסתירה?

No FeAr2

New member
שאלה

היי רציתי לשאול, מישהו במקרה קנה וראה את ה-DVD של דיויד גילמור שמוכרים? (אני ראיתי באופיס דיפו) אני רוצה לקנות אותו ואשמח לדעת לפני איך הוא. תודה רבה :)

alona az

New member
רוג'ר ישתף פעולה

בפתיח אתה מצטט את רוג'ר שיתח לשתף פעולה עם האחרים?מאיפה זה בא?

דוידו 16

New member
שלום

מישהו יכול לתת לי את הכתובת לאתר הרשמי של פינק פלויד תודה מראש

לא, לא היה מעולם.

מאחר והשאלה הזו עולה בפורום כמעט אחת לשבוע, אני אעלה אותה (ואת התשובה) לשאלות הנפוצות.

Zohar yaaa

New member
אני לא יודעת

אבל אני גם אשמח לדעת :) זה נכון שהם אמורים להגיע ב2007? או שהכל סתם בולשיט וד"א- מה היה הקטע הזה שפינק פלויד רצו לעשות את דה וול עם אביב גפן?

אני לא יודעת מה ראית בדיוק

אבל הבסיסט עם הפלויד לאחר עזיבת ווטרס היה גאי פראט. פראט הוא גם נגן-אולפן מבוקש, ועבד עם מדונה, מייקל ג'קסון ושורה ארוכה של אמנים והרכבים אחרים. הקשר שלו לפלויד הוא יותר ממקצועי: הוא נשוי לביתו של ריק רייט, גאלה. היינו, הוא חתנו של רייט. הכל נשאר במשפחה. פראט מופיע כיום עם מופע סטנד-אפ, בו הוא מספר רכילויות משנות עבודתו עם אמנים, כולל הפלויד. הוא היה אמור לנגן ב-live 8 כי בהתחלה ווטרס אמר שהוא ינגן רק בגיטרה אקוסטית. אבל כשווטרס שינה את דעתו, השתתפותו של פראט בוטלה. מצידו, הוא אמר שהוא לא היה יכול להשתתף במופע בגלל התחייבויות קודמות.

פשוט מאוד

המדיניות הזו חלה רק בממלכה המאוחדת, היא בריטניה הגדולה. בארצות אחרות, הזכייניות של EMI הוציאו סינגלים חופשי, במשך כל השנים. Money היה להיט ענק בארה"ב, ב-1973.

במחשבה שניה

האם כוונתך לעמוד הראשי של הפורום, והציטוט מהראיון עם ווטרס, בו הוא אמר שהוא ישמח לעבוד בעתיד עם שלושת האחרים?

NIR Y

New member
../images/Emo45.gifמצטרף להמלצה

גם בחירת השירים וגם הביצועים מצויינים.

Liorking

New member
אם כך

אילו סינגלים נוספים הוציאו פינק פלויד (חוץ מאלה שהזכרתי)?

Coon Jew

New member
מ69 עד 79....

HAVE A CIGAR אם אני לא טועה... FREE FOUR והיו גם צדי ב'...לא זוכר

באתר של וורנון פיץ'

תוכל למצוא דיסקוגרפיות של אלבומים וסינגלים של הפלויד שיצאו בכל העולם. שם אני בטוחה שתוכל למצוא אילו סינגלים יצאו לפלויד באותן שנים, במקומות שונים בעולם: http://ourworld.compuserve.com/homepages/PFArchives/discTOC.htm

למעלה