פינת השאלה הזהה

wommer

New member
הוא הופיע עם שלושת הפלויד גם

בתקופת A Momentary Lapse of Reason?? כשהם יצאו, אם אני לא טועה, לסיבוב ההופעות delicate sound of thunder?

THE WALL1

New member
כן כן, בסיסט שדומה

לקוף בלונדיני
... לא משתווה אפילו לרבע מרוג'ר ווטרס!!!

oribarak

New member
אחלה באסיסט למען השם

אהבתי מאוד את הצליל שלו, עמוק וטוב הבאס שלו בדיסק 2 של פולס, או מהצד של ההופעה של הצד האפל, היא בלי ראש, לא בדיוק יודע מה זה אומר אני יודע רק שהגיטרה לא יוצאת מכיוון ככה

בראש הפורום כתוב

"לפינק פלויד אין תכניות להופיע בארץ". וזה המצב כרגע. אם יהיה שינוי, תעודכנו. אני ממליצה לעקוב אחר החשדות, המתפרסמות כאן מדי כמה ימים. לשאלתך, זהר, לפינק פלויד לא היו תכניות לעשות את "החומה" עם אביב גפן. גפן רצה שווטרס יגיע לארץ לרגל העלאת גרסה עברית ל"החומה" שאביו (יהונתן גפן) תכנן. אבל לווטרס אין זמן לשטויות.

vegetable man

New member
שטויות? עד אבא גפן

אני אוהב כל מה שהוא עושה. דווקא יכל להיות מעניין.

devision bell

New member
עניין של טעם...

אביב גפן יש כבוד תראי יש להעריך את מה שהוא עושה חוץ מהצורה שבה הוא מתנהל... (מסחרי משהו...) מה שכן בין אביב לרוג'ר יש המון ואין להשוות בכלל אם הם יופיעו ביחד אני אפול מהכיסא כי בקטע הזה אביב הוא אחד מהשורה שיצא לו להופיע עם גדול ממנו בהמון... הלוואי שעליי ישאלו שאלה כזו פעם אוי זה יהיה מתוק מדבש... "מישהו שמע עם יצא לפעול הפרוייקט של אמיר ירימי ורוג'ר ווטרס?" (אני מתופף ממוצע...)

../images/Emo13.gif

תראה, תמיד יש סיכוי, וזה לא עולה גרוש לחלום.
אני חולמת שאני מראיינת את ווטרס, ומתקילה אותו בשאלות.
(אגב, אני דיברתי על יהונתן, לא אביב. אבל גם אותו אני לא מחבבת).

vegetable man

New member
דיברנו על יהונתן גפן

אבל אם כבר, ולהבדיל אלף אלפי הבדלות מיהונתן שאני ממש אוהב, אני מעריך מאוד את מה שאביב גפן עושה. הוא הולך עד הסוף עם התחושות שלו, הוא פרובוקטור לא קטן וזה בסדר גמור בשואוביז שלנו (מה גם, שהוא משעשע מאוד על הדרך). והוא עדיין מאוד מאוד מוכשר - וכתב לא מעט שירים מצויינים - לצד שירים פחות טובים. במיוחד אני אוהב את "זה רק אור הירח". אלבום מצוין

wommer

New member
וחבל שכך באמת...

אם הפלויד היו עולים לנגד על במה אחת עם הביטלס או לד, או כל להקה גדולה אחרת, זה אולי היה נשמע מאוד טווב! אבל אין אם בהיסטוריה, הא?

vegetable man

New member
דווקא מזל שכך

זה היה נראה לא קשור בעליל לכלום. ועדיין אם אתה רוצה, יש שיר של פייג', גילמור ושאר מלפפונים מצויים מכסים את smoke on the water של deep purple.

wommer

New member
לא יודע...אני עדין חייב לחלוק על

דעתך. כי אתה לא יודע עד כמה זה היהה יכול להיות, לטוב או לרע. אני הבעתי את דעתי רק מפני שזה יכול היה להשמע אולי טוב, יכול להיות שזה היה יוצא מזוויע ביותר... :) אבל בכל מקרה אולי שילוב של הפלויד והביטלס, היה מהווה הצלחה, אל תשכח שעדין הפלויד אהבו את הביטלס, ויש קצת השראה מהם, ואולי בגלל הנתונים הללו היה יוצא משהו טוב. אבל כמו שאמרתי, אנחנו לעולם לא נדע! :)

Zohar yaaa

New member
באמת? ../images/Emo12.gif

לחברה שלי יש גירסא כלשהי של stairway to heaven של לד זפלין עם פינק פלויד, אבל כנראה סתם כתוב, למרות שכששמענו את השיר המקורי היא אמרה שהגרסא שלה יותר טובה [?] משהו כזה

למעלה