פינת השאלה הזהה

ramonsegev

New member
שאלה

שמעתי פינק פלויד הופיעו בערך ב71 בפומפאי, איפה שהיה התפרצות הר געש השאלה היא: א. האם זה אמיתי? ב. אם כן איפה אפשר לקנות את זה והאם בכלל שווה? תודה ותודה רבה רמון

פוסטרים ישנים

ראית בגלרייה של הפורום, כמה פוסטרים מהתקופה המוקדמת (1967-1972), אפשר להשיג כאלה פוסטרים בארץ? ואם כן כמה זה עולה?( זה בטח יקר) מישהו יודע? אם מישהו יכול לתת לי קישור זה יעזור הרבה! יום טוב לכול הפורום!

Liorking

New member
מרתון פינק פלויד

ראיתי בפורום לד זפלין שמתוכנן מרתון לד זפלין. מישהו יודע האם גם מתוכנן מרתון פינק פלויד?

flowerboy69

New member
שאלה

אם יש לך שאלה למה לא לחפש קצת בפורום לראות אם יש תשובה על השאלה שלך??? אל תיקח את זה אישית אבל כל יום יש לפחות מישהו אחד ששואל את זה וכל יום יש את אותו דיון על ההופעה.תקרא ממש טיפה יותר קדימה ותדע כל מה שרצית וגם מה שלא על ההופעה ההיא.

dave gilmour

New member
אני יודע שביום שישי הבא - 16.12, יש

"רוקולנוע" פינק פלוייד בסינימטק במרכז הכרמל (חיפה)

Yanchu

New member
לפי מה שהבנתי,

אמור להיות בסינימטק בת"א בינואר מרתון, כמו שהיה שלשום של הביטלס, ולפני זה של לד זפלין. אני מניח שיהיה כתוב באתר הזה בקרוב לגבי פרטים - http://www.progrock.co.il/

התמונה לא עלתה כנראה

אז הנה שוב... וזה לא על הקיר שלי כמובן... סתם חלמתי לי על הבוקר

התמונה נמחקה על ידי

לאור הנחיות "תפוז" באשר להעלאת תמונות של אנשים לפורומים.

Ivory Flower

New member
אממם

ראיתי כל מיני פוסטרים בסגנון (לא התעמקתי בהם, אז אני לא יודעת אם יש דווקא של פינק פלויד ודווקא כמו שאתה רוצה), ביריד יד-שניה שיש בכיכר דיזנגוף (בת"א) כל יום שישי אחה"צ. המחירים שם הם בסביבות ה 50 ש"ח לאחד, ויכול להיות שאני גם טועה.

flowerboy69

New member
אתה לא טועה

יש שם מישהו שמוכר העתקים של כמה כרזות.אני זוכר אחת של אנימלס.

flowerboy69

New member
זה לא פוסטר

מדובר בכרזות לאירועים בהם הופיע הלהקה.ישנם כמה פוסטרים שהם העתקים של כרזות אלו ומחירם בין 50 ל 200 שח.מחירם של כרזות מקוריות נא בין מאות לאלפי שקלים תלוי מאיזה שנה ומאיזה אירוע או מופע

DOCTOR ROBERT

New member
היי, לא צריך להגזים.

דיון על ההופעה לא נפתח כל יום, אל תבריח אותו. ולשאלה- כן, התקיימה הופעה ב-71 שניקראה Pink Floyd In Pompeii, ולדעתי האישית כדאי מאוד לקנות אותה, כיוון שיש שם ביצועים חיים מדהימים לשירים מהאלבום Meddle ועוד.

Shakty

New member
לא רק מדל גם SOS וכן אני מסכים עם

FLOWERBOY - אנשים צריכים לעשות חיפוש לפני שפותחים שירשור חדש!

כנ"ל

זה רק לטובתם ולטובת הידע שלהם על הלהקה בסופו של דבר! הפורום הזה מפוצץ במידע על הלהקה ועל מוסיקה בכלל, פשוט צריך לגלוש כמה עמודים אחורה או מה שהציע פלאורבוי - חיפוש מתקדם!

פינק פלויד הסריטו סרט

המראה אותם מנגנים באמפיתאטרון הישן בפומפיי, ללא קהל. הסרט היה מיועד במקור להקרנה בתחנות טלוויזיה אירופאיות, אך בעקבות הצלחת DSOTM יצא למסך הגדול באופן עצמאי. אפשר להשיג את ה-DVD בכל החנויות, ובהחלט מומלץ.

למעלה