באף אחד מהאתרים לא מוזכרים המוצרים כנטולי התאכזרות לבע"ח או להיפך. החברה הישראלית מייבאת ומשווקת מוצרים, ואילו החברה מחו"ל (איטליה) מייצרת כימקלים ועוד.
כתוב שהחברה הזו היא מנתניה. אני חושבת שזו חברה מקומית שמוכרת מוצרים רק בנתניה. אני משערת שמדובר בחברה קטנה וחסרת תקציבים, ולכן אין הרבה סיכויים שהיא תבצע ניסויים. אבל תמיד חשוב לבדוק, לברר.
(בעצם זה המשך הדיון עם אדווה שנמחק על ידי שאנטי אבל כולם מוזמנים לענות). שאלה: אתם עוברים ליד בניין שפרצה בו שריפה. הבניין די בוער וכנראה יקרוס בקרוב. מדירה אחת בוקעות נביחות ויללות של שלשה כלבים ומדירה אחרת בוקע קולו של ילד שצועק לעזרה. בהנחה שאין איש בסביבה שיראה מה עשיתם, את מי תנסו להציל קודם, את הכלבים או את הילד?
לפני כמה ימים יצאתי מהבית ופתאום מה אני רואה? נחש!
אני מרוב לחץ צרחתי ורצתי להגיד לאבא שלי שיבוא החוצה. בזמן הזה הנחש נס לו לנפשו. השאלה שלי היא מה עושים כשרואים נחש? אחרי הכל הוא יכול להיות מסוכן אבל מצד שני הוא חיה והוא מרגיש דברים...
תמיד כשיש אצל השכנים שלי נחשים הם משום מה קוראים לאמא שלי, והיא ממש מפחדת מנחשים... בכל מקרה, אם יש לכם נחש בתוךהבית, אז פשוט תיקראו ללכוד נחשים, יש המון כאלו, הם יבואו, ילכדו אותו וישחררו אותו בטבע.. אם אתה רואים נחש בחוץ לבית עיזבו אותו בשקט, הוא יכול להועיל (לאכול עכברים), והוא לא יזיק לכם אם לא תזיקו לו, פשוט שימו
כמו שכתבה אנה קרנינה - אם הנחש בבית, קריאה ללוכד נחשים תעזור יותר מכל דבר, לכל הצדדים המעורבים. אם החלקלק המתפתל נמצא בחצר או בחוץ, מניחים לו לנפשו. זה מה זה פשוט! באמצע הג´ונגל, זה יכול להיות מסוכן. אבל מכיוון שבישראל מזמן דאגו "לדלל" לנו את הצמחיה והחורש, אין ממש ממה לדאוג. אגב, בכל מקרה, מומלץ לא לגשת "ללטף"
זו סיבה אחת להרבה הפרעות ריכוז בחתולים...יש עוד סיבות. בכל אופן, תתכן הסיבה הפשוטה: זו טבעה של אותה חתולה (בהנחה שהיא מעוקרת). נסה לצמצם לה את אפשרויות הנזק - נניח בלילות לסגור אותה בחדר קטן שאין לה אפשרויות להזיק (אבל עם סיפוק כל צרכיה, כן?), או להיות כמה שיותר לידה ולשים לב שלא תזיק, ועוד. חוצמזה, עשה מה שאני עושה עם ילדי - הם נורא מופרעים, חצי כדור שינה בחלב והם נרגעים ליומיים... (בדיחה) שיהיה בהצלחה.
יש לי שני חתולים מאוד מופרעים. אחד אמנם גור, אבל רואים שזה מופרעות פסיכולוגית (!
) וזה לא הולך להעלם בבגרות. אני פשוט סוגרת אותו בשירותים ללילה. זה מרגיע אותו, מאחר ואין לו הרבה מה לעשות שם (אין לו על מי לקפוץ בלילה ולשרוט בכל הפנים!), אז הוא פשוט הולך לישון. עם השני אני באמת לא כל כך יודעת מה לעשות, הוא לפעמים סתם תוקף (לא בגלל סיבה נראית לעין, או בגלל נגיעה במקום שהוא פחות אוהב). יש ויש, אומרים...
כשהחתולה שלי היתה גורה, היא תמיד היתה קופצת עליי בלילה, משחקת לי בשיער, רצה מצד לצד, זה היה מאוד מרגיז והעביר לי הרבה לילות לבנים, עד שהיא החליטה שדי לה, ונרדמה. אבל עכשיו היא מאוד רגועה. כדאי להיות מאופקים ולא להיות קרים ואלימים.. חתלתולים הם שובבים ואנרגטים מטבעם, וזה עובר עם הגיל.