שלום לכולם../images/Emo70.gifחג שמח ושבוע טוב../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif
שלום, שמי אלינור
מיותר לציין שאני חובבת פינק פלויד כמעט כמו כל אחד כאן. אך ישנה שאלה שמטרידה אותי במקצת, ואשמח אם תוכלו לעזור לי ולענות עליה. קופסת ה Shine On של הפינק פלויד ברצוני לשמוע מעט על זה, מה היא מכילה בדיוק, והאם היא מומלצת לקנייה.. ואם כן, אז היכן ניתן לקנותה? המון תודה לכם על העזרה
שלום לכולם. אשמח לקבל עדכון על ההוצאות החדשות והאחרונות מבית הלהקה. הדבר האחרון אותו אני רכשתי היה ההופעה החיה של THE WALL. מאז יצא DVD של העשייה של DSOTM, וקיבלתי אותו מתנה לפני זמן מה. השאלה שלי היא, מה עוד חדש יצא? האם יש כבר DVD של ההופעה שך THE WALL, או DVD של LIVE IN POMPEI? גרציה...
חג שמייייח!! גם לי שאיפות גדולות מאוד לנגן בתופים, אחרי הצבא. אז ככה יש לזה מאמר בפורום ואני לא מוצא את זה... בקצרה: סטורם ת'רגרסון עיצב את העטיפה ביחד עם עוד 8 מיני-פוסטרים. כולל את: "צלוחית של סודות" - הפסיכולדי. מידל "הצד האפל של הירח" "הלוואי והיית כאן" "חיות" "החומה" "אובדן שפיות זמני" ועוד אחד מאוד מיוחד - הסינגלים הראשונים. עוד רעיון של הפלויד לעשות עוד כסף, והאנשים קונים כמו..... כל החבילה עולה בסביבות ה-900 שקל לא בטוח אבל. בכל אופן, תיהני...
החוק אוסר עלינו לתת תרגום מלא של שירים, שלא במסגרת דיון עליהם, וניתוחם. אתה מוזמן לעיין בהערות של חברי הפורום על השיר, שהועלו במסגרת "פרוייקט השירים" של הפורום. הדיון מצוי במאמרי הפורום, בחלק על "החומה", אם אני לא טועה.
כי בצבא אוסרים את נשיאת הנשק בצורה כזאת כי זה מזכיר מאוד את הסמל של החיזבאללה. וכשראיתי את ווטרס עושה את זה עם הגיטרה זה הזכיר לי את הפלוגה שלי, בערבי פלוגה, כולם שרים ומרימים את הנשקים ככה (גולנצ'קים, אין תקנה). ואז עברו בי תמונות של ווטרס בצה"ל מה הוא עשה באינתפאדה הראשונה במילואים שלו, אללה יוסתור.
יצא לפני יותר משנה. אפשר למצוא אותו בכל החנויות. יש DVD-ים גם לווטרס ולגילמור - כל אחד בנפרד - מההופעות החיות שלהם בשנים האחרונות. ה-DVD של PULSE אמור לצאת מתישהו, אולי עוד השנה.