פינת השאלה השבועית

wish i was here

New member
קרייזי

ראיתי שרק את מדל כיפחת ולא כתבת את התרגום...פשוט תכתוב-לדחוף את האף...

איזה פדנטית

כשאין ניקוד מוסיפים יוד. יצא לי חרוז. ליבפול לגמר גביע אירופה!!!

afon

New member
שלום אלינור

ברוכה הבאה לפורום! משום מה את קצת מוכרת לי... יומטוב

ClleG

New member
ואם אני לא טוע יש בונוס נוסף

כל קופסאות הדיסקים שחורות ועל צד כך אחת מוטבע חלק מהשער של DSOTM, כן הפריזמה עם שבירת קרן האור, כך שכאשר מעמידים את כל הדיסקים יחד מקבלים את הצורה המלאה. תקנו אותי אם אני טועה וזה חלק מאוסף אחר שהתבלבלתי איתו.

NIR Y

New member
שלום ויש גם קישור

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=552&art_id=795 קישור

Runner30

New member
הבהרה

FENDER STRAT PACK CHARITY CONCERT - הופעה שארגנה חברת FENDER (שמיצרים גיטרות) לכבוד 50 שנה (אם אני לא טועה) לדגם המפורסם STRATOCASTER. בהופעה ניגנו "מיטב האומנים" ביניהם גם גילמור. כל ההכנסות הלכו לצדקה. יצא (או אמור לצאת ) DVD של ההופעה. שאלתי היא יותר כללית - האם ניתן למצוא בארץ דברים קצת יותר נדירים כגון זה. תודה .

ה-DVD צריך לצאת בשבוע הבא

בינתיים רק בצפון-אמריקה. אני מניחה שלישראל זה יגיע יחד עם שאר אירופה (בהנחה ש-EMI מפיצים את זה). בעקרון, אפשר להשיג בארץ את כל ה-DVD-ים של הפלויד שנמצאים כיום בשוק. אין משהו שנפוץ בחו"ל וקשה להשגה כאן. יש דברים שחשבת עליהם במיוחד?

the lost documentary

למיטב ידיעתי הבמאי מוכר את זה מאתר האינטרנט שלו; אין לו ממש הסכם הפצה עם חברות גדולות, כך שגם בחו"ל זה לא נמצא בחנויות. אבל יכול להיות שאני טועה. לגבי הקלטות לא רשמיות וקטעים נדירים - השם אומר את הכל: אם אלו הקלטות לא רשמיות, הם לא יצאו באופן רשמי, ולא יימכרו באופן רשמי בחנויות.

flowerboy69

New member
זה לא נכון

יש הרבה דברים שלא מגיעים לארץ ושכדי להשיג אותם צריך לקנות ישירות מהאתרים בחו"ל נראה אותך מוצאת את הדיסקים החדשים שיוצאים ב 10 למאי בארץ...

זה חידון?

על אילו דיסקים אתה מדבר. ברור שיש הרבה דברים שלא מגיעים לארץ. אבל אלבומים ו-DVD רשמיים שמופצים ע"י EMI, מגיעים כולם לכאן. זה אינטרס מובהק של EMI, שכן לפלויד יש שוק גדול בארץ.

flowerboy69

New member
אז זהו שזה לא תמיד ככה ואם כן

אז באיחור רב.בעוד שבועיים יוצאת הסדרה האחרונה של הדיסקים של ה"פייפר סלייב" כלומר דיסקים שבאים בעטיפה מקרטון כמו התקליטים המקוריים.העלות של כל דיסק יקרה מאוד והייבוא שלו יקר.אני לא מאמין שזה יגיע לארץ למרות שכבר ראיתי שהיה ייבוא של זה אצל אומנים אחרים כמו ניל יאנג ונדמה לי גם בוב דילן.מעניין עם יביאו לארץ את הספר החדש של סטורם על הדרק סייד שאמור לצאת בעוד כמה זמן...

flowerboy69

New member
היי

הדיוידי הזה יוצא בקרוב ולדעתי יגיע גם לארץ. דברים נדירים אפשר למצוא מידי פעם פה ושם... יש לי את הtour proggramme של ההופעה הזו של הפנדר...מספרים שם על כל אגדת מרוק ולמה הוא מנגן דווקא בגיטרה זו.בין האומנים של את גילמור ואת הסולן של הצלליות שאינני זוכר את שמו...

למעלה