שאלה יומית

לדעתך... אז... ../images/Emo13.gif

איך היית רוצה, שהאהבה שלך תיראה? קחי את השיר הזה ותחשבי לעומק: איזו צורת-יחס את באמת רוצה לקבל? - מי האדם, ששווה להקדיש לו את מילות השיר? - אבל ממש, שווה יותר מכולם? ברגע שאת יודעת, שיש אדם כזה, שבשבילו תהיי תמיד מוכנה לשיר את המילים, כשאת יודעת בביטחון, שזה יעשה לך רק טוב, לקיים את ההבטחה... לא צריך יותר..! יש לך את כל החיזוקים שבעולם לדעת בביטחון מוחלט, שלך יש שליטה מלאה בחופש שלך. לא צריך יותר מזה!

שושה 23

New member
הבעיה כאן היא שהיא

מוכנה להקריב את הכול בשבילו ולבטל את עצמה אהבה שלמה כזו היא מדהימה אבל כל עוד היא לא בא על חשבון העצמי, וכאן בדוגמא של השיר היא מבטלת את עצמה בשביל מישהו אחר, נראה לי יותר מידי האושר שלי חשוב יותר, משל הבנאדם שנמצא איתי

שושה, לא נכון...

יש גם פתח לראות מעבר למובן מאליו, זה אומר, התפיסה שלנו את המילים של השיר, היא הקובעת בעצם. ניתן לתפוס את זה כביטול עצמי, אבל ניתן לראות את זה גם בדרכים אחרות... הכל תלוי בווקאליות (טון הקול של הזמרת). את כנראה הכרת את הביצוע של שרית חדד לשיר, ולא את של רבקה זוהר.

אני מכירה את הביצוע של רבקה זוהר

ועוד ביצוע [לא זוכרת של מי. לא של שרית חדד], והווקאליות לא משנה כלום. נכון, בשיר היא לא מרגישה מסכנה או חלשה או משהו כזה וזה מה שעוד יותר עצוב, היא בכלל לא יודעת כמה היא מאבדת בעצמה באהבה הזו. כי זה כמו שאשה מוכה שנשאלת למה היא לא עוזבת, תענה - 'כי הוא אוהב אותי וזה מה שחשוב'.

דוVשה

New member
אכן, לדעתי היא מבטלת את עצמה בשיר

והביצוע הנוסף הוא של זהבה בן.

שושה 23

New member
תתפלאי אבל אני מספיק זקנה

ואני מכירה את הביצוע שלה השיר הוא שיר יפה לשמיעה אין מה לדבר, אבל הקבלה של כל דבר שזורקים עלייך לדעתי כאן היא לא נכונה, העובדה שבשיר מייצג כניעה של אישה לרצונותיו של גבר היא לדעתי לא נכונה

ועוד שיר, שתמיד מקסים אותי...

כי הוא מבטא געגועים לחום של משפחה, לחיים, לתחושת השייכות... זה השיר: "הבית ליד המסילה" של רבקה זוהר. "פעם בבית ליד המסילה ראיתי פנים מאירות. כי הבית הריק ליד המסילה ראה גם שעות אחרות."

ebony

New member
3 small words שלjosie and the pussy

I´m a punk rock prom queen Brown Paper Magazine Hotter than You´ve Ever Seen Everywhere and in between A Ten-Ticket Ticket Thrill Ride Don´t Ya wanna come inside A five star triple-threat Hardest of the hard to get Ain´t seen nothin like me yet But it took 6 whole hours and five long days 4 all your lies 2 come undone and those 3 small words were way 2 late ´cause u can´t see that I´m the 1 I´m your late-night head rush Ace-high royal flush Red Velvet Orange Crush You just don´t impress me much A Glossy double-cover spread Opened up inside your head A Black-Cherry paradise Half the sugar twice the spice I don´t wanna treat you nice come on baby roll the dice But it took 6 whole hours and five long days 4 all your lies 2 come undone and those 3 small words were way 2 late ´cause u can´t see that I´m the 1 אבל זה מאוד תלוי במצב הרוח אבונית

למעלה