שאלה יומית

../images/Emo35.gif שאלה יומית ../images/Emo35.gif

'זה לא אתה, זה אני' 'אני לא בנויה לקשר כרגע' 'החתולה שלי נדרסה לי מול העיניים ואני בטיפולים כרע שגוזלים את מרבית זמני' ואתן? מה היא הדרך שלכן להיפטר ממחזרים?

Vdrums

New member
פעם אחת השתמשתי ב-

"אין לי זמן להשקיע בקשר" והפלתי את זה על הלהקה שהייתי בה באותו זמן. חוץ מזה, אני אומר שאני לא מרגיש שזה זה, וזה לא מסתדר לי בראש ולא נראה לי שזה ילך וזהו. שלום וביי. (זה למקרים של כמה דייטים שאני קולט שזה לא יעבוד)

Sunset Night

New member
אהמ...

אני לא מסכים עם שני המשפטים הראשונים, שכן בהחלט יכולים להיות מקרים שהם יהיו נכונים לכל דבר ולא סתם תירוץ מומצא כדי להיפטר מבן\בת הזוג.

מה שמוביל לשאלה הבאה ../images/Emo26.gif

כמה אמת יש במשפט 'אני לא בנוי/ה לקשר כרגע'? האם אנחנו באמת לא בנויים לקשר כרגע או פשוט לא בנויים לקשר בכלל עם זה שמולנו?

שושה 23

New member
אמת גמורה לדעתי

לפעמים יש תקופת בחיים במיוחד אחרי קשר רציני שפשוט אין זין, לניג'וסים של מישהו אחר, אחרי שאתה תקופה עם מישהו אחד ופשוט בא לך להיות לבד באמת יש שלב כזה שאני לא בנויה לקשר, במיוחד אחרי קשר ארוך שבו כל מה שרוצים זה להיות עם החבירם הטובים ולהתפנק ולא לדפוק חשבון לאף אחד.

שושה 23

New member
אני פשוט אומרת את האמת

שכרגע לא מתאימה לי מערכת היחסים הזאת, ואני מחפשת משהו אחר, הבעיות קורות שכל האקסים שלי נשארים ידידים שלי בסופו של דבר

saron 2

New member
"אין לא יכול, יש לא רוצה" - מוכר?

הרי אם הבן אדם היה מתאהב ומתלהב בטירוף הוא לא היה ממציא תירוצים. כנראה שהקשר הזה לא התאים לו עם האדם הספציפי הזה. למה לא לדבר בכנות במקום להמציא תירוצים מטומטמים? הרי כולם כבר יודעים מה זה באמת אומר "אני לא בנוי לקשר כרגע" = לא בא לי עליך/לא נראה לי שזה ילך או מליון ואחת שגעונות של אנשים אז... כנות, לדעתי הכי טוב (במקום שהיא תחשוב: איזה אדיוט, מה הוא חושב שאני לא יודעת למה הוא מתכוון???).

אבל אולי

עדיף שעל פני שהיא תרגיש מושפלת ויודעת למה התכוון המשורר, שהיא תרגיש שלפחות חסו על רגשותיה..? ברוכ/ה הבא/ה

הדרך שלי היא האמת...

"מצטערת, אבל אנחנו, כנראה, לא מתאימים כזוג, אז בוא נשאר ידידים." או "לך לעזאזל ושמור מרחק."

Vdrums

New member
בוא נישאר ידידים, יופי.

למה להישאר ידיד עם מישהו שדלוק עליך ומעוניין בקשר רומנטי איתך? מבחינתו זה סבבה אולי בכל זאת יצא משהו. זה אחד המשפטים הכי דפוקים שהמציאו אי פעם. זה לא אמיתי. לא מתאימים כזוג וזהו. למה להכניס ראש בריא למיטה חולה?

תומר...

נתתי 2 דוגמאות... האחת מיועדת לאלה, שיש ידידות בינינו, וחבל להרוס אותה, השניה, מיועדת לאלה, שאני לא רוצה לראות את הפרצוף שלהם יותר באזור שלי.

voguemaster

New member
גם המשפט שלך הוא לא האמת!

עאלק אנחנו לא מתאימים בתור זוג. ואת זה את יודעת אחרי דייט אחד ? נעליים!! מה שאת כן יודעת זה אם הוא הדליק אותך או לא. את יודעת אם את מרגישה עמוק בפנים את ההרגשה הקסומה הזו שנקראת משיכה. זה הכל.

בינגו! היא יודעת שאין משיכה

ואם אין משיכה אז הוא לא מתאים להיות בן הזו שלה. תקרא לזה משיכה/כימיה/פיסיקה או ביולוגיה מולקולרית מצידי. לפעמים אפשר בהחלט לדעת אחרי דייט אחד אם אתה רוצה אותו או לא

למעלה