שאלה יומית

קרה אכן קרה... והפלתי את זה על

האקס לשעבר. יצאתי עם מישהו , הבנתי שאין לי עניין בו והוא נראה די מרוצה , גמרתי את העסק כשאמרתי לו " מצטערת לא הבנתי שאני עדיין אוהבת את האקס ואני חושבת שנחזור , אז לא נראה לי שילך משהו ביננו" איזה נחזור איזה באטיח...

שושה 23

New member
סיפור אמיתי לגמרי

היה לי מחזר ממש אינטנסיבי ורציני, כאילו הנבאדם לא הפסיק להתקשר, הייתי בדיוק בצבא והיה לי חבר, והבחור לא הפסיק להתקשר, בקיצור ערב אחד (הייתי בבסיס סגור), ידיד שלי בא אלי לחדר ודיברנו, ופתאום אותו בחור מתקשר אלי, וידיד שלי בנאדם מדהים בטירוף, בזמן שאני בטלפון מתחיל למדוד את החזיות שלי, לא הפסקתי לצחוק והמחזר בצד השני מנסה לנהל איתי שיחה והוא היה טיפוס ממש רציני שניסה להיות איתי בקשר משהו כמו שנה שנה, וידיד שלי הורג אואתי מצחוק, בסופו של דבר המחזר הבין את הקטע וביקש שאני אתקשר אליו יותר מאוחר בסופו של דבר לא חזרתי אליו, וכנראה שהוא הבין את המסר, ממש לא היה לי נעים ממנו, כי הוא היה ידיד ממש טוב שלי,מעבר לזה שהוא כל הזמן רצה להיות איתי, אבל אותו ערב הוא כנראה הבין את המסר

jessy19

New member
לומר את האמת...

אני אישית מאמינה בכנות ובלהיות אמיתית ואם זה לא זה, אני מנסה שוב ונותנת צ'אנס ואם עדיין זה לא זה אני אומרת את האמת ומנסה שלא לפגוע.

ebony

New member
טוף בדברים האלה אני לא הכי נחמדה...

אני מנסה להיות נחמדה אבל כשעולים לי על העצבים ולא מבינים יש מגוון תירוצים.... אני לסבית (למרות שעכשיו זה לא כל כך רחוק מהאמת). יש לי מישהו אחר... אני חופפת את הראש אז נדבר אחר כך ואני לא חוזרת
אבל חוץ מזה אין משהו מיוחד

אתמול התחיל איתי בחור

ולא היה לי כוח אליו. הוא שאל אם אני רוצה לחזור למטה [מאיפה שהוא משה אותי מחברים שלי] ואמרתי שכן. ואז הוא נעלב אז אמרתי לו שיש לי מישהו והוא קלט שזה תירוץ. המזל שלי, שהידיד הכי טוב שלי ישב ממש קרוב אליי וכולם גם ככה חושבים שאנחנו זוג, אז הצבעתי עליו שהוא זה שאני איתו, והבחור שהתחיל איתי כנראה מכיר אותי כי הוא אמר את השם שלו ואז אמר לי 'יו, איזה יצור אני, אני כל כך מצטער'.

Sefy

New member
לומר את האמת, אני לא מעוניין כרגע

ואני לא רוצה שיפגעו ממני.

סיתר

New member
מאמי חפש את החברים שלך הם לא פה .

מאמי התקשרו מספריית הווידאו ונורא ביקשו שתצא כבר מהסרט שאתה חי בו .

KerenAngel

New member
שווה קריאה....סורי על ה"צניעות"...

אויש-סליחה על הכבדות,מראש.... "להיפטר"?!?! מה המילה הדוחה הזו?!?!מילא"לדחות","לסרב".... מה הדרך?למה צריכה להיות דרך,בכלל? למה לא לומר ישירות,אבל בעדינות-לא מתאים לי? ואם הוא שואל-מתעקש-לענות בכנות- לא מתאים-איתך/כרגע/במקום שאני בו עכשיו?ובעיקר-ובתכ'לס,אם הוא נבון וכן עם עצמו-בעיקר-לא מתאים "איתך". מפני ש-לא משנה עד כמה הסיטואציה לא ריאלית,ועד כמה ה"זמן/מקום" לא מתאימים והנסיבות בלתי אפשריות ולא "נכונות"-אם האדם מולך הוא הוא האיש,ואת חשה זאת(ו....מרגישים את זה,בגדול)-דבר לא ימנע ממך לומר לו "לא". למה לא להיות כמו ילדים בגן? פשוט לומר אתצ מה שחשים-ללא צנזורה? כי....לדעתי-האמת,בפנים(לא נעימה ומכאיבה אשר תהיה)-בעדינות ובצורה רכה-טובה יותר מאשר כל שקר או התחמקות(שינעמו ויערבו לאוזן). למה לא לדבר? במקום לחיות במניפולציות? יותאר בריא.יוצר קשה-אך הרבה יותר.... אתם תכבדו את עצמכם יותר,ותאמינו לי-גם האדם שמולכך-פגוע ככל שיהיה. אני-תמיד-ת-מ-י-ד-אומרת האמת,בפנים. על כן-לא "מתים" עליי בד"כ.אבל מאוד מאוד מכבדים. ולי-אומרים את האמת.וכואב לי.אבל עדיף מאשר לחיות באשליות.....

KITTCAT

New member
בהחלט

בהחלט, להגיד את האמת בכל סיטואציה. לאו דווקא סיטואציה שלילית :)

KITTCAT

New member
בהחלט

בהחלט, להגיד את האמת בכל סיטואציה. לאו דווקא סיטואציה שלילית :)

KITTCAT

New member
ורצוי לחזור על אותה הודעה פעמיים

כי זה כיף ללחוץ על כפתורים

יוזיקית

New member
זה לא אני זה אתה

זה פשוט לא ילך . זה אכזרי אבל עדיף כך מאשר למשוך את זה , האמת זה גם לא קרא לי הרבה שניפרדתי ממישהו לפחות לא בתקופה האחרונה ( והכוונה היא לשנה האחרונה ) אבל בפעם האחרונה שזה קרא זה באמת לא הייתה עשמתי וגם לא עשמתו הוא היה קרבי וזה היה נורא קשה לראות אותו פעם בחודש לא עמדתי בזה.

shirbar2

New member
אני פשוט אומרת...

אני לא מחפשת תירוצים אני פשוט אומרת דוגרי שלא מתאים לי אני לא רוצה לפחות לא איתו וזהו...

*pank

New member
זהירות על האגו הנשי

מעל נפח מסויים הוא עלול להתפוצץ אני לא נפטרת מבני אדם, ולא זורקת בני אדם גישה גועלית ודוחה לחיים. מתאים לא מתאים בזה מתחיל או נגמר העניין. פאנק, 'פרופשיונל פארטי ספויילר'

אומרים..

לא מתאים לי קשר כרגע, יש לי מישהו, כרגע סיימתי מערכת יחסים ואני לא מוכנה לעוד אחת..

למעלה