שאלה יומית

../images/Emo35.gif שאלה יומית ../images/Emo35.gif

מיידעון - שם - גיל - מגורים - מצב משפחתי - דבר הכי דבילי שעשיתן/ם אי פעם - דבר הכי טוב שעשיתם/ן [בין אם זה מעשה טוב לזולת או סתם לעצמכם] - מהו האירוע שהכי השפיע עליכם? אם הייתם יכולים לחזור אחורה בזמן, לאן הייתם חוזרים? אם הייתם בני המין השני, מה הייתן/ם עושות/עושים? [נא להעתיק את השאלות ואז להוסיף תשובות לשאלון בכדי שהקריאה תהייה קלה יותר]

Vdrums

New member
../images/Emo13.gif

שם - יוסוף מחמוד אבו אלחריזי גיל - 24 מגורים - נתניה סיטי מצב משפחתי - רווק דבר הכי דבילי שעשיתן/ם אי פעם - סטוץ דבר הכי טוב שעשיתם/ן [בין אם זה מעשה טוב לזולת או סתם לעצמכם] - קניתי תופים מהו האירוע שהכי השפיע עליכם? התחלתי לנגן אם הייתם יכולים לחזור אחורה בזמן, לאן הייתם חוזרים? לגיל 16 אם הייתם בני המין השני, מה הייתן/ם עושות/עושים? נכנס להריון

תשובון

שם - כוכבית
(הידועה בכינוי- מיכל) גיל - 24 מגורים - 4 קירות ותיקרה במרכז הארץ מצב משפחתי - רווקה דבר הכי דבילי שעשיתן/ם אי פעם - קורס קצינות דבר הכי טוב שעשיתם/ן [בין אם זה מעשה טוב לזולת או סתם לעצמכם] - יוגה. מהו האירוע שהכי השפיע עליכם? נולדתי (כל החיים שלי השתנו מאותו הרגע!) אם הייתם יכולים לחזור אחורה בזמן, לאן הייתם חוזרים? תקופת האדם הקדמון. אם הייתם בני המין השני, מה הייתן/ם עושות/עושים? ניתוח לשינוי מין

Vdrums

New member
חשבתי חזרה בזמן בחיים שלי...

טוב אני אלך לתקופת האדם הקדמון עם מיכל

עכשיו אני (כי ההוא הלך?!)

שם - נו...זה מתחיל באות...הממ....שכחתי
גיל - ליידי לא מוסרת את גילה או את משקלה
מגורים - בבית שלי, איפה אני יכולה כבר לגור?! מצב משפחתי - נשואה + דבר הכי דבילי שעשיתן/ם אי פעם - קשה לבחור...הרשימה ארוכה
דבר הכי טוב שעשיתם/ן [בין אם זה מעשה טוב לזולת או סתם לעצמכם] - פינוק ב"יערות הכרמל"
מהו האירוע שהכי השפיע עליכם? לידת ילדי
אם הייתם יכולים לחזור אחורה בזמן, לאן הייתם חוזרים? לתקופת הרנסאנס
אם הייתם בני המין השני, מה הייתן/ם עושות/עושים? בודקת מה חדש בי
והרבה

למען חיפושית ...

שם - סקארלט גיל - כמו שכבר אמרו לפניי, ליידי אינה מגלה את גילה [משקלה זה כבר משהו אחר..] מגורים - איזור ירושלים מצב משפחתי - רווקה, אלא מה? דבר הכי דבילי שעשיתן/ם אי פעם - אממממ, לא עולה לי משהו ממש דבילי כרגע לראש. דבר הכי טוב שעשיתם/ן [בין אם זה מעשה טוב לזולת או סתם לעצמכם] - הכי טוב, לא יודעת, שידכתי בין שני חוזרים בתשובה. מהו האירוע שהכי השפיע עליכם? כמעט שום דבר לא משפיע עליי, אבל הטרדה מינית שעברתי בגיל 13 דיי השאירה חותמה. אם הייתם יכולים לחזור אחורה בזמן, לאן הייתם חוזרים? בכל תקופה יש את הקסם המיוחד שלה, ימי הביניים, נדמה לי. אם הייתם בני המין השני, מה הייתן/ם עושות/עושים? בתור גבר מה הייתי עושה? לומדת להשתין בישיבה למען הזדהות ושיוויון

שושה 23

New member
למען ההפסקה מהחרישה

מיידעון - זה מה שקורה שיושבים ללמוד מול מחשב שם - מיכל גיל - 24 שבוע הבא מגורים - מודיעין מצב משפחתי - תפוסה דבר הכי דבילי שעשיתן/ם אי פעם - הלכתי לעשות קורס מכונאי רכב כי נכשלתי בתיאוריה, אבל יצא לי מזה טוב הכרתי את חבר שלי דבר הכי טוב שעשיתם/ן - התנדבתי שנה שלמה במועדון למפגרים מבוגרים בהרצליה מהו האירוע שהכי השפיע עליכם? מוות של חברה מהכיתה בכיתה י"א אם הייתם יכולים לחזור אחורה בזמן, לאן הייתם חוזרים? לגיל 16 לפני הבלאגן של החיים אם הייתם בני המין השני, מה הייתן/ם עושות/עושים? לומדת להשתין בעמידה, ועוד לכוון לחור ולקלוע, לתוך האסלה בלי להשפריץ לכל עבר. זהו, אני חוזרת ללמוד

ז י ג ז ג

New member
קצת עליי...

שם - שלומי גיל - עוד שבועיים 27 מגורים - אשדוד מצב משפחתי - רווק דבר הכי דבילי שעשיתי אי פעם - הצעתי נישואין לאקסית שלי (זה התברר כדבילי אחרי שהחלטנו לא להתחתן למרות שהיא ענתה בחיוב) הדבר הכי טוב שעשיתי - טיול מחוף לחוף בארה"ב האירוע שהכי השפיע עליי - הלידה של האחיינים שלי... מאז בא לי על כמה משלי
אם הייתי יכול לחזור אחורה בזמן, לאן הייתי חוזר - לצבא או לארה"ב אם הייתי בן המין השני, מה הייתי עושה - ניתוח לשינוי מין (ברוך שלא עשני אישה)

רגע.......תן לי לחשוב על זה

מממממממממממ............ לא
(בכל זאת אתה גבר, אתה באמת מצפה שאני יאמין שהצלחת לתפעל תא מח לבד?
P-) )

../images/Emo2.gif

טוב, אז ככה. תרים טיפה את העיניים, קצת יותר למעלה, טיפלה מעל כל ההודעות... רואה את שם הפורום? עשית פעם סטטיסטיקה כמה נשים יש כאן? בנות! קדימה להסתער
(תחזור אלי אחרי שתחלים
)

ebony

New member
תשובות../images/Emo9.gif

שם: שמור במערכת וניתן רק לבעלי אופי מיוחד
גיל: כמעט 20 מגורים: איזור המרכז דרומה קרוב לראשון... מצב משפחתי: רווקה הדבר הכי דבילי שעשיתי?: יש המון אבל המרכזי זה ללומר לחבר הכי טוב שלי אני אוהבת אותך.... הדבר הכי טוב?: אממ... קשה לי לחשוב על משהו מסויים אבל אני בטוחה שעזרתי פעם לזקנה לחצות את הכביש. האירוע שהכי השפיע עליי: רצח רבין אם הייתי יכולה לחזור בזמן הייתי חוזרת לתקופת הרנסנס לוונציה. אם הייתי בן המין השני הייתי הומו.
מקווה שעברתי את המבחן

למעלה