שאלה יומית

אורזמן

New member
../images/Emo11.gif תשובות

שם - אור גיל - 99 מגורים - השרון מצב משפחתי -
דבר הכי דבילי שעשיתם - רצתי ערום בים כשכולם מסתכלים דבר הכי טוב שעשיתם - התלבשתי מה האירוע שהכי השפיע עלי - חבר נהרג לידי אם הייתם יכולים לחזור בזמן - לגיל 16 עם נסיון החיים של היום אם הייתם בני המין, השני מה הייתם עושים - מנסה לשפר את מעמד האשה אור

oren 2020

New member
me

שם - יהויהיהו הכהן בן יחזקאל הנביא. גיל - 20 מגורים - מתנחל. מצב משפחתי - רווק + 1,500000 בערך. ככה אומרים... דבר הכי דבילי שעשיתן/ם אי פעם - משכתי את ידידה שלי (השיכורה כלוט) רחוב שלם מהגומי של החזיה. (זה לא הכי דבילי, אבל זה מה שקפץ לי לראש...) דבר הכי טוב שעשיתם/ן [בין אם זה מעשה טוב לזולת או סתם לעצמכם] - התחלתי להתנדב בגן לילדים עם נכויות התפתחותיות. (אני עוזב עוד חודש
הכל בגלל הצבא..
) יש עוד הרבה דברים. אני מאוד אוהב לשמח אנשים. מהו האירוע שהכי השפיע עליכם? התספורת החדשה של שלי יחימוביץ'. (את האמיתי לא אחלוק איתכם מטעמים מובנים...) אם הייתם יכולים לחזור אחורה בזמן, לאן הייתם חוזרים? לגיל 13. אם הייתם בני המין השני, מה הייתן/ם עושות/עושים? מתבאסים רצח. אה כן, וגם סקס כל היום. [נא להעתיק את השאלות ואז להוסיף תשובות לשאלון בכדי שהקריאה תהייה קלה יותר] חחחחחחחח טוב בסדר.

oren 2020

New member
וכקונטר לאבוני,

אם הייתי אשה, אין ספק קל שבקלים שהייתי לסבית.

מוותק

New member
תשובות....

שם - טל גיל - 23 מגורים - מרכז מצב משפחתי - רווקה דבר הכי דבילי שעשיתן/ם אי פעם - לא ממש אי פעם.. אבל לא ללמוד כל הסימסטר ולחשוב שאפשר ללמוד את כל הקורסים של 3 חודשים בשבועיים. דבר הכי טוב שעשיתם/ן [בין אם זה מעשה טוב לזולת או סתם לעצמכם] - סיימתי את הקשר עם בן זוגי האחרון. (זה הסתבר כחיובי רק אחרי כמובן...) מהו האירוע שהכי השפיע עליכם? לא מצליחה למצוא אחד, בטח יש מלא. אם הייתם יכולים לחזור אחורה בזמן, לאן הייתם חוזרים? שנה וחצי אחורה, הפעם האחרונה שראיתי את האהבה הראשונה שלי, לפני שהוא נהרג, ולהגיד לו שאני אוהבת אותו. אם הייתם בני המין השני, מה הייתן/ם עושות/עושים? הייתי כותבת ספר על מה שהולך לגברים בראש כדי שאם יום אחד אני אחזור להיות אישה אני אבין מה קורה שם.

free soul

New member
בבקצ'ה...

שם - FREE SOUL גיל - 22.5 מגורים - איזור המרכז מצב משפחתי - רווקה דבר הכי דבילי שעשיתן/ם אי פעם - לקחתי אחד שאני ממש בריב משפחתי איתו טרמפ.. ועוד הוא בן דוד של חברה הכי טובה שלי... דבר הכי טוב שעשיתם/ן [בין אם זה מעשה טוב לזולת או סתם לעצמכם] - אממ.. אני מתפללת מדיי יום. בעיקר מחייכת לאנשים, לא מתחצפת, וגם עוזרת בלי להסס למי שצריך את העזרה שלי... מהו האירוע שהכי השפיע עליכם? הניתוח שלי מלפניי שמונה וחצי שנים. אם הייתם יכולים לחזור אחורה בזמן, לאן הייתם חוזרים? ואוו... למקום שאני הכי אהבתי, ארצות הברית
וגם, להיות עוד קצת זמן עם האהבה הראשונה שלי...
אם הייתם בני המין השני, מה הייתן/ם עושות/עושים? מה לא הייתי עושה? אני לא חושבת שאני צריכה להיות גבר כדיי לעשות דברים, אישה או לא אני עושה דברים בדיוק כמו גבר.. [לא מכונאות, אבל, אפשר לנסות זה מסקרן..]

jessy19

New member
../images/Emo26.gif תשובות...

שם - שירי גיל - 20 מגורים - איזור השרון מצב משפחתי - רווקה דבר הכי דבילי שעשיתן/ם אי פעם - הסכמתי לחכות חודש לבחור כדי שיחליט אם הוא רוצה קשר או לא.דפוקה או לא דפוקה? דבר הכי טוב שעשיתם/ן [בין אם זה מעשה טוב לזולת או סתם לעצמכם] - יזמתי פרוייקט שאני אחראית עליו בצבא עם ביה"ח "שניידר". מהו האירוע שהכי השפיע עליכם? הגיוס שלי לצבא- התבגרתי, החכמתי, למדתי להסתדר עם אנשים ששונים ממני. אם הייתם יכולים לחזור אחורה בזמן, לאן הייתם חוזרים? לתקופת הלימודים בתיכון- הייתי רוצה להיות יותר קלילה ומשוחררת ואולי ככה היה לי יותר קל בלימודים. אם הייתם בני המין השני, מה הייתן/ם עושות/עושים? משתגעת! טוב לי להיות בת!!!

תשובות....

שם - רויטל גיל - 22 מגורים - חיפה מצב משפחתי - רווקה דבר הכי דבילי שעשיתן/ם אי פעם - התחלתי קשר אסור עם מישהו ,בזמן שסוג קשר כזה היה מתמיד אצלי ביג NO NO ( בזמן הצבא). דבר הכי טוב שעשיתם/ן [בין אם זה מעשה טוב לזולת או סתם לעצמכם] - מהו האירוע שהכי השפיע עליכם? מבחינת אופי -גיוס לצבא אם הייתם יכולים לחזור אחורה בזמן, לאן הייתם חוזרים? לגיל 17(כיתה יא) הייתה לי תקופה מדהימה ! אם הייתם בני המין השני, מה הייתן/ם עושות/עושים? מגרדת בביצים בכיף!

דילגתי על שאלה...

דבר הכי טוב שעשיתם/ן [בין אם זה מעשה טוב לזולת או סתם לעצמכם)- לזולת - התנדבתי בביה"ס לילדים שסובלים מפיגור. לעצמי - לפני כשנתיים הורדתי 20 קילו ועד עכשיו המשקל נשאר על אותו קילו

Sunset Night

New member
אני לא ממש חלק אינטגרלי בפורום הזה

אבל אני אענה בכל זאת. שם - תום גיל - 19 מגורים - כרמיאל מצב משפחתי - רווק דבר הכי דבילי שאי פעם עשיתי - סמים קשים דבר הכי טוב שאי פעם עשיתי - עברתי מירושלים לכרמיאל האירוע שהכי השפיע עלי - יש מיליון בערך. שלושת השנים האחרונות. אם הייתי יכול לחזור אחורה בזמן - הייתי חוזר לגיל 15 ומתקן את כל שגיאותי (הנוראיות והאיומות). אם הייתי בת - הייתי חי את חיי כמו סמנתה ג'ונס מסקס והעיר הגדולה.

LCA

New member
תשובות

שם - LCA גיל -21 מגורים - מרכז מצב משפחתי - רווקה דבר הכי דבילי שעשיתן/ם אי פעם - הברחתי את החבר הכי טוב שלי על ידי וידוי אהבה קטן... דבר הכי טוב שעשיתם/ן [בין אם זה מעשה טוב לזולת או סתם לעצמכם] - התנדבות בבית אבות במסגרת מחוייבות אישית.. אומנם זה היה לפני הרבה זמן אבל השפיע עליי... מהו האירוע שהכי השפיע עליכם? חבר שנהרג בתאונת דרכים אם הייתם יכולים לחזור אחורה בזמן, לאן הייתם חוזרים? לתקופת הילדות.. הייתי משנה כמה דברים ובוחרת דרכים אחרות ממה שלקחתי.. אם הייתם בני המין השני, מה הייתן/ם עושות/עושים? אם הייתי בן? סטוצים מפה ועד הודעה חדשה....

מ מ מ זה שלי

מיידעון - מזה מידעון?! חחחחחח (מה כותבים פה?) שם - מתחיל במ' נמשך בו' ומסתיים באות בין ק' לת' (ולא זה לא מוש השור) גיל - 27 ב21/2 (סעמק אני פשוט שונא ימי הולדת) מגורים - ISRA-HELL לצערי כאילו דה.... מצב משפחתי -במערכת יחסים. דבר הכי דבילי שעשיתן/ם אי פעם - מממ....לך תתחיל לספור...שנייה נדליק סיגרייה......הדלקתי....ממממ....דבר הכי דבילי.....טוב הגעתי לכלל החלטה שיש יותר מדי דברים דביליים שעשיתי (אני ממשיך פשוט לעשות אותם עד היום....), נגיד:הלכתי לצבא,הייתי לוחם,למדתי מחשבים,וויתרתי לאנשים שלא היה צריך לוותר להם,ממממ....לא הוצאתי אלבום....לא המשכתי במשחק....שרפתי כמה שנים על חברות לא מוצלחות,נתתי עצות לאנשים שאני יודע שלא הקשיבו לי....מממ....זיינתי,אהבתי,כאבתי....ממממ....(ניסיתי להבין נשים?!...חחחחחחח) אני חושב שמספיק בנתיים... דבר הכי טוב שעשיתם/ן [בין אם זה מעשה טוב לזולת או סתם לעצמכם] - מממ.... זה קשה... גם הרבה דברים....אבל אני לא זוכר ממש אז SOU ME מהו האירוע שהכי השפיע עליכם? - מוות של אנשים,בצבא ובחיים,אהבות, החזרתי לעצמי שבר פתוח למקום בתאונת אופנוע זה נחשב?! אם הייתם יכולים לחזור אחורה בזמן, לאן הייתם חוזרים? מממ.... זה קל לשנות השישים! אם הייתם בני המין השני, מה הייתן/ם עושות/עושים? מסביר לגברים מה החוסר ההיגיון הזה שאתן קוראות לו הגיון!

למעלה