מ מ מ זה שלי
מיידעון - מזה מידעון?! חחחחחח (מה כותבים פה?) שם - מתחיל במ' נמשך בו' ומסתיים באות בין ק' לת' (ולא זה לא מוש השור) גיל - 27 ב21/2 (סעמק אני פשוט שונא ימי הולדת) מגורים - ISRA-HELL לצערי כאילו דה.... מצב משפחתי -במערכת יחסים. דבר הכי דבילי שעשיתן/ם אי פעם - מממ....לך תתחיל לספור...שנייה נדליק סיגרייה......הדלקתי....ממממ....דבר הכי דבילי.....טוב הגעתי לכלל החלטה שיש יותר מדי דברים דביליים שעשיתי (אני ממשיך פשוט לעשות אותם עד היום....), נגיד:הלכתי לצבא,הייתי לוחם,למדתי מחשבים,וויתרתי לאנשים שלא היה צריך לוותר להם,ממממ....לא הוצאתי אלבום....לא המשכתי במשחק....שרפתי כמה שנים על חברות לא מוצלחות,נתתי עצות לאנשים שאני יודע שלא הקשיבו לי....מממ....זיינתי,אהבתי,כאבתי....ממממ....(ניסיתי להבין נשים?!...חחחחחחח) אני חושב שמספיק בנתיים... דבר הכי טוב שעשיתם/ן [בין אם זה מעשה טוב לזולת או סתם לעצמכם] - מממ.... זה קשה... גם הרבה דברים....אבל אני לא זוכר ממש אז SOU ME מהו האירוע שהכי השפיע עליכם? - מוות של אנשים,בצבא ובחיים,אהבות, החזרתי לעצמי שבר פתוח למקום בתאונת אופנוע זה נחשב?! אם הייתם יכולים לחזור אחורה בזמן, לאן הייתם חוזרים? מממ.... זה קל לשנות השישים! אם הייתם בני המין השני, מה הייתן/ם עושות/עושים? מסביר לגברים מה החוסר ההיגיון הזה שאתן קוראות לו הגיון!