שאלה יומית

../images/Emo35.gif שאלה יומית ../images/Emo35.gif

מה דוחף אותנו לחזור לעברינו? הרי כולנו מצאנו את עצמינו פתאום מתקשרות לאיזה חברת ילדות, אקס מיתולוגי, המוכר במכולת וכו'. למה? געגוע? נוסטלגיה? התרפקות על עברנו? או סתם שעמום חולף?

העתיד לא ידוע

העבר כן. אנחנו זוכרים מה היינו, ומה היה לנו. אבל אנחנו לא יודעים מה יקרה מחר אז מתגעגעים למה שהיה ומחפשים קצה חוט להתלות בו. האמת שאני בדיוק בתקופה הזו. זה הגיל שבו מתחילים להתחתן (או במקרה של החברים שלי מסיימים
), ואנשים מתחילים להתרחק. אני מוצאת את עצמי חושבת על העבר כל הזמן, מחכה שהוא יחזור....

Vdrums

New member
נכון יש סיבה שזה עבר וכנראה טוב

שכך אז מה שעבר שישאר בעבר אחרת לא היו אמרים שזה עבר.

מוותק

New member
כל התשובות נכונות...

לפעמים משעמם ומתחילים לנקות את הזיכרון של הטלפון ונזכרים באנשים שפעם היה איתם טוב... רוב הפעמים אצלי לפחות מגיעות מזה שאני כל הזמן מחפשת ריגושים חדשים, ואם אני לא מוצאת מספיק כאלה, או שהריגושים החדשים פשוט לא מספיק מרגשים אני נהנית להיזכר בריגושים של העבר... מי יודע.. כבר קרו לי כמה וכמה פעמים שהריגושים הישנים היו הרבה הרבה יותר מרגשים... ועכשיו אני חושבת... את מי אני אחזיר עכשיו לחיי.... ממממ מסוכן....

מוותק

New member
וכשזה קורה אז זה כבר ממש מתסכל...

כי צריך שוב לחפש חדשים...

אגב, אם כבר חזרת,

תחזירי את נוקס נטול השם הפרטי איתך. >סקארלט -סוקלת להארגן הפגנת ענק אל מול קופת החולים ליד הבית 'העם רוצה נוקס!'- אוהארה<

מוותק

New member
קודם כל תמיד הייתי פה

לא נעלמתי לרגע... פשוט הייתי מאוד מאוד שקטה.. ונוקס... אני אשתדל להחזיר אותו, הוא באמת חסר פה...

דנטל

New member
חיה את ההווה

עוד לא יצא לי להתקשר לאנשים מהעבר. המקסימום שיוצא לי לעשות עם אנשים מהעבר זה למחוק את המספר שלהם מזכרונות של הפלאפון.

Vdrums

New member
אממממ, אז זהו שלא.

לא מוצא את עצמי מחפש ת'עבר, לא מתקשר לשום אקסית (מהעשרות שהיו לי
) הדבר היחיד שיש לי מהעבר זה מוזיקה.

למעלה