שאלה יומית

למה כולם מתייחסים פה לאקסים??

עבר זה לא רק אקסים. עבר זה לא רק אהבות ישנות. אני מוצאת את עצמי מתגעגעת מאוד לעבר לאנשים, לחברים, ללימודים, למקומות שהייתי בהם, לדברים שעשיתי.

האמת שבעיני זה קצת עצוב

נאי לא אומרת שצריך להקשר עם חבלים לעבר ולסרב לעזוב, אבל זה טיבעי להתגעגע למקומות שהיה לך טוב בהם. ואם אתה לא מתגעגע לשום דבר....

Vdrums

New member
טוב, אולי לזה שהייתי ילד.

אבל לא למקומות ואנשים, טוב לי איפה שאני עם האנשים שנמצאים כרגע בחיים שלי.

Sefy

New member
אני דווקא כמוך! ../images/Emo45.gif

יש לי חברים מהעבר שהייתי שמח להפגש איתם שוב, לראות את המקומות שהעברתי בהם תקופה ארוכה מהחיים שלי. במיוחד לאור זה שאני בקרוב לא אראה אותם אף פעם יותר

אתה ממש לא כמוני

אצלי החברים שלי והמשפחה שלי זה החיים שלי, הנשמה שלי (אני מתחילה להשמע כמו שרית חדד...). אני בחיים לא הייתי מסוגלת לעזוב אותם ולא חשוב בשביל מה

Sefy

New member
אני מדבר על העבר, לא ההווה

ואם החברים שלך מהעבר הם הנשמה שלך, לא היית מאבדת איתם קשר, אני למשל לא איבדתי עם אף אחד מהם קשר. לעומת זאת, אני יותר דואג לאושר שלי מאשר איך שאחרים חושבים עלי. אז כשאני אמרתי שאני דומה לך, התכוונתי בהקשר לזיכרונות של העבר. אל תשני את הנושא עכשיו בהקשר לזה שאני לא מעוניין לחיות בארץ בכלל, שני נושאים שלא קשורים אחד לשני בכלל.

קודם כל

אתה ערבת את הנושא לא אני, מבחנתי מותק אתה יכול לגור איפה שבא לך. שנית, מאיפה יש לך את הרושם שאיבדתי קשר עם החברים שלי??? ושלוש - מי לכל הרוחות דיבר על מה שחושבים עליך????????????.

Sefy

New member
לא, את ערבת אותו ברמיזה שלך

"אני בחיים לא הייתי מסוגלת לעזוב אותם ולא חשוב בשביל מה" - זו התגובה שלך אלי, שממש לא קשורה למה שאני אמרתי בתגובה הראשונה שלי אלייך. את סתם תוקפת אותי פה בגלל דעות שלי בנושא אחר. אז אני מפסיק להגיב לך.

ממש לא

אין שום קשר לדעות שלך בנושא אחר. תתפלא אבל יש לי אפילו חברים מאוד טובים שחושבים כמוך ב"נושא האחר". ואני מאוד אוהבת אותם בלי קשר לדעות שלהם. הגבתי לגבי זה שאמרת שבקרוב בכל מקרה לא תיהיה כאן, אז הסברתי למה אתה לא דומה לי, זה הכל. ואם לא בא לך להגיב, בכיף.

Sefy

New member
עם החברים אני תמיד בקשר!

את מתגעגעת אליהם (ככה את אמרת) ולי אין צורך להתגעגע, כי אני עדין בקשר עם החברים הכי טובים שלי, כבר 17 שנה ויותר עם אותם חברים שגדלתי איתם. ואפילו שאני לא אהיה פה בארץ, זה לא אומר שאני הולך לאבד קשר איתם, הבדל מאד רציני. בכל מקרה, אני סה"כ אמרתי שאנחנו דומים בחשיבה שלנו על העבר, לעומת אחרים שרק חושבים על אקסים. מה שאת הגבת לי, נשמע לדעתי יותר כתקיפה עלי.

להיות בקשר זה לא אומר לא להתגעגע

יש לי חברים טובים שאני עדיין בקשר איתם, אבל בגלל שהחיים משתנים, אנשים משתנים, מתקדמים , זזים וכו'.. יוצא פחות לראות אותם. אז נכון אנחנו שומרים על קשר וגם ניפגשים. אבל כן לפעמים אני נתקפת בגעגוע לפעם , שהיינו ניפגשים כולנו כל יום, לתקופה אחרת תמימה יותר. (וכאן אני מסיימת לפני שהכינורות יתחילו לנגן בקולי קולות...)

ebony

New member
שעמום חולף....

אבל אחרי פעמים כאלה לומדים להשאיר את העבר בעבר

Sunset Night

New member
למה האקס הוא תמיד מיתולוגי?

כל אחד ועברו שלו. ישנם כאלו (כמוני למשל) שחוזרים לעבר כדי להתמודד עם בעיות לא פתורות שמשליכות את צילן על ההווה. ישנם כאלו שחוזרים אל העבר מתוך כמיהה לזכרונות מתוקים. אחרים חוזרים אחורה בזמן כדי למנוע את נפילתה של רוסיה, בעוד אחדים יוצרים קשרים עם אנשים מעברם כדי לסגור מעגל או לתקן עול שנעשה מזמן.

ymz

New member
לדעתי

אנחנו חוזרים לעבר שלנו כל עוד לא סגרנו מעגל כלשהו ו/או לא למדנו עד הסוף ממקרים שקרו לנו. לכל דבר יש סיבה ומכל מקרה טוב או רע אנחנו אמורים ללמוד ולהפיק לקחים. כידוע לא תמיד אנחנו מבינים מפעם ראשונה לכן אנחנו עושים מועד ב'.

אני אישית מאוד מתגעגעת למספר

אנשים מעברי , אולי בגלל התקופות היפות שהיו לי איתם, או בגלל שאולי פשוט היה לי נעים וטוב להיות סביבם. מה גרם לנו לניתוק די מוחלט ? אני חושבת שהחיים עצמם , כל אחד פנה לדרכו.. ולאט לאט באופן טיבעי הקשרים כבר לא כמו שהיה פעם.

תשובה יומית

מה שדוחף אותי לחזור לעבר שלי, זו העובדה, שאיבדתי אותו ואני צריכה לשחזר אותו. אני נקשרת למקומות מהעבר, לא לאנשים. געגועים לתחושה מסויימת, נוסטלגיה.

למעלה