שאלה לילדי גרושים

• פותח הנושא Ianp
  • פורסם בתאריך
כן כן כן! אני לא מאמינה ואני כבר חש

בתי שעשית עלי חרם, ברוגז, נידוי והשמדה! שקדיייייי התגעגעתי אלייך!!!!!11

ש ק ד ב ת

New member
אורושששששששש

אני דורשת להכות אותי,להטיח בי מקלות ולעשות בי כרצונך אכן מחקתי הודעה שלך בטעות .. ואני אסיבר,שלרגע
לא תחשבי שזה משהו אישי, אני כתבתי הודעה,ומחקתי את ההודעה שלי,ומכייון שאת הגבת על התגובה שלי, זה גרר את ההודעה שלך להימחק עם שלי.... טוב מקווה שהבנת,כי אני דיי הסתבכתי...... ולרגע,שלא תחשבי ששכחתי אותך,אני אוהבת אותך ודואגת לך,וחושבת עלייף וקוראת אותך..... אני פה

ידעתי שראיתי נכון! חחחח קונספירציה!

חחחח מצחיקה את!....את לא עונה לי לאי סי קיויים שלי..:( חחחחחחחח ממממ ורציתי לשאול אותך גם איזה שהיא שאלה....

אווו בשבילי? כןןןןןןןןןן....חחחחחח

כאילו מוזר לי מישהו באינטרנט שלא מתחבר אוטומטית אבל זה רק אני מכורת אי סי קיו....

הלוואי והמצב היה כזה...!

זה חלום שלא יתגשם אף פעם!!!! אם אתה אב לילדים ונפרדת מאישתך ויש באפשרותך ליצור מצב כמו שתיארת בשאלתך- למען ילדך עשה זאת!!! שמחתי לעזור, יוני

NaDaV18

New member
כן.................................

לאו נעלמת איך בבית ספר? מה קורה עם הבן ההוא?

איזה כייף!!!

לדעת שחושבים עליי... אני מסיימת 4 פעמים בשבוע ב-16:25!!!! תשפוט אתה... מה קורה איתו? אז זהו, זה בדיוק הקטע! לא קורה כלום!!!!!!!!!!
לפני כמה שעות הוא התקשר אליי ונורא התלהבתי למשמע קולו בטלפון ואז כמובן התנפצה לי האשליה הריגעית שאולי הוא באמת התקשר כי אכפת לו... הוא אמר לי: "יוני (הוא לא קורא לי ככה אף פעם..), תפתחי ערוץ 10" (הייתה הופעה של אביב גפן) ואני עניתי: "אני רואה ערוץ 10" (כי ידעתי על ההופעה מראש) והוא אמר: "טוב אז אני לא אפריע לך, נדבר..." וזהו! נגמרה השיחה עוד לפני שהספקתי להגיד משהו כמו: "לא, לא אתה ממש לא מפריע לי..." באסה....
מה איתך? מתי אתה מתגייס?

אז זהו, שזה גם מה שאני חשבתי בהתחלה

אבל כמו שהשיחה התנהלה נראה לי שהוא התקשר מתוך אינסטינקט שאומר להודיע לי על כל דבר שקשור לאביב שמשודר בטלויזיה ולא מתוך רצון ואיכפתיות... חוץ מזה קבלי את זה: התקשרתי לאבא שלי היום כדיש לשאול את אבא שלי משהו ואישתו ענתה לי אז דיברתי איתה שתי מילים וחצי ואז היא שאלה אותי עם אני רוצה לדבר עם יותם ומה יכולתי לומר לה? "לא הוא הבן אדם האחרון שאני רוצה לדבר איתו כרגע"...? אז אמרתי "כן" בלת ברירה! ואז הוא ענה לי והשיחה שוב התנהלה כאילו אנחנו לא מכירים אחד את השני בכלל... יצא טוב שעוד הייתי צריכה לדבר עם אבא שלי אז באיזה שהוא שלב שאלתי עם אבא שלי בסביבה וככה נגמרה השיחה... מה את אומרת על זה...? הוא עדיין דואג לי....? שלך, יוני

רותם טל

New member
לי נראה שכן

אני חושבת שבגלל שאת בטוחה שהוא לא דואג לך אז את מנתחת כל דבר שהוא אומר וכל דבר את חושבת שהוא לא מתכוון. לדעתי כן ותזכרי שגם לבנים קשה להראות שהם אוהבים

כן אני גדלתי ככה..!

עכשיו גם ההורים שלי גרים קרוב אחד לשני (שתיי דקות אחד מהשני) אבל אני בת 15 ויותר נוח לי כבר לגור רק אצל אמא שלי ואת אבא אני הולכת לבקר מתיי שאני רוצה :)

אממ..עוד משהו

עכשיו שמתי לב שבעצם לא ממש עניתי על השאלה אז ככה,אצלי זה מורכב כי מצד אחד סבבה לגור אצל שני ההורים, אני בטוחה שכולם מעדיפים ככה אבל מצד שני אני יכולה להגיד לך שלי זה לא היה ממש נוח.. לא יודעת למה אני מעדיפה חדר אחד שבו יהיה הכל וזה יהיה החדר שלי וזהו וזה החדר שלי אצל אמא שלי... אצל אבא שלי אומנם היה לי חדר אבל זה לא היה אותו דבר לא יודעת איך להסביר אבל זה היה שונה ולא נהנתי ממש עכשיו אבא שלי גם נשוי פעם שניה ושניים מהילידם של אישתו גרים שם (בני 16 ו21) ובוא נגיד שאני לא הייתי מרגישה הכי נוח לגור שם.. ראיתי שעוד אחת רשמה שהיא מרגישה כמו אורחת בבית של אבא שלי אז אני יכולה להגיד לך שגם אני מרגישה ככה קצת אבל לא עד כדיי כך שאני מתביישת לקחת אוכל שתייה וכאלה.. זה לא אבל אני לא נגיד אצא שם מהמקלחת עם מגבת ואשב בספה או אני לא אקח אוכל ואשב מול הטלוויזיה ואוכל וכל מיני דברים כאלה שנשמעים דיי מצחיקים סך הכל.. בקיצור יש הרבה הורים שלא מודעים לזה שהילדים שלהם לא מרגישים נוח אצלם בבית בעצם, וזה מצער מאוד !

ממיתוש

New member
טוב....

לפי השאלה שלך..אתה נשמע אבא כ"כ מקסים ומתחשב..שדואג שלילדים שלו יהיה הכי נוח ונעים..במצב הזה..
אז..אין לי כ"כ עצות..אני רק יכולה לתת לך דוגמא מהחיים שלי..
אממ...אבא שלי גם בחו"ל בפלורידה..וזה 15 שעות טיסה מפה..
ויכול להיות שיותר מהגרושים..אני כועסת על זה שהוא עזב..ונסע כ"כ רחוק.. עכשיו..אחריי שחזרתי משם לפני חודש בערך..אני לא כ"כ בטוחה שהייתי רוצה שהוא יגור קרוב..כי אני בכלל לא מסתדרת איתו..
אבל עדיין יש בי את הכעס הזה..של איך הוא עזב הכל והלך..?! אבל למרות זה..הורים אי אפשר להחליף..ואני חושבת שהייתי מעדיפה להכיר אותו יותר..ולהיות קרובה אליו יותר..אולי במשך הזמן היינו מסתדרים..?! בקשר אלייך..אני חושבת..שכן..כדאי שלילדים שלך (אם זו היתה הכוונה של השאלה..?!) יהיו שני חדרים..גם אם הזמן שלהם לא יתחלק שווה בשווה בין שניי המקומות..אני חושבת שתמיד הם ישמחו לדעת שיש להם לאן ללכת.. ושכשהם באים אלייך..הבית השני שלהם..שהם ירגישו נוח מכל הבחינות..
אבל בכל מקרה לגור קרוב ולשמור על יחסים טובים אם בן הזוג לשעבר..זה נורא חשוב לילדים..כי בעצם אתם מתגרשים אחד מהשני ולא מהילדים..
מקווה שהמגילה שכתבתי תעזור..
אוהבת..תמיד..ליאור

למעלה