שאלה מעניינת

אסתילי

New member
../images/Emo35.gif שאלה מעניינת ../images/Emo35.gif

איך נראה לכן שיצוץ השיר המקורי החדש הבא של ג'קו...?? האם נקום בוקר אחד ובלי הכנה מוקדמת נשמע אותו בגלגל"צ...נמרוט שיערות מרוב התרגשות ושמחה ונרוץ לספר לפורום?? ... או ש...הוא יתחיל לצבור תאוצה במועדונים ורק אחר כך יאלצו גלגל"צ לאמצו אל חיקם? (עיין ערך "חושב עליה" של עידן יניב) שאלה מעניינת, לא? נהמר??

talytal

New member
היי אסתילי, יופי של שאלה ../images/Emo140.gif

אחד הדברים שאני הכי אוהבת באופן אישי זה להעלות ספקולציות... לפי ניסיון העבר מימי העליהום, חלקנו ניבאנו בצורה מדוייקת להפליא את דרך השתלשלות הדברים... השאלה היא האם את מתייחסת כאן לאיך הציבור באופן כללי יתוודע לשיר חדש של ג'קו, או אנחנו. כי במקרה שלנו אני בטוחה ב-99% שנכיר שירים שלו הרבה לפני שהם יפורסמו בצורה גלובאלית ויגיעו להשמעה ברדיו. כמו, לדוגמא, שכולנו מכירות את "לא משנה דבר" בעוד ששאר העולם לא שמע עליו (ובתקווה עוד ישמעו). אבל לדעתי גלגל"צ לא "ייאלצו" לאמץ שום דבר. או שהם ייתמכו בג'קו מהתחלה, ישימו את העבר בעבר ויכניסו אותו לפלייליסט, או שהם לא יכניסו אותו בכלל. קשה לי להאמין שאם הם לא יירצו אותו שם, משהו חיצוני יגרום לשינוי. דווקא אני בוחרת להיות אופטימית ולהגיד שלדעתי כשג'קו יוציא שיר חדש זה יעשה מספיק רעש בשביל שכולם ישימו לב וירצו חלק, כולל גלגל"צ. לגבי הופעות - נראה לי שג'קו יתחיל להופיע עם חומרים חדשים בצורה רחבה רק אחרי צאת האלבום, מה שאומר שסביר להניח שבכל מקרה שלב הרדיו אמור להגיע לפני הופעה חיה של השירים. אבל הייתי שמחה מאוד לקבל הפתעה ולשמוע שירים מקוריים חדשים כבר בהופעות הקרובות...

אסתילי

New member
יתכן מאוד שנכיר את השירים שלו

הרבה לפני שהם יפורסמו ברדיו לאוזני כל. אבל זאת בתנאי שהם יפורסמו קודם לכן בהופעות למשל, או באתר כלשהו...אחרת איך נכיר אותם? את "לא משנה דבר" אני מכירה בזכות זה שמצאתי אותו באתר של ג'אמוס. אבל מקוריים ואישיים נוספים של ג'קו טרם פורסמו באיזשהו מקום תראי, אולי הוא יחליט להקדיש אחד מהם במתנה לבנות הפורום המסורות עוד קודם
...אבל עם כל האופטימיות זה לא מה שנראה לי.
בכל אופן אני מאוד מקווה שנקום יום אחד ונשמע אותו בהפתעה בגלגל"צ כסינגל, ושזה יהיה הסימן שהתקופה הרעה מאחורינו...ומאחוריו כמובן.

livi4

New member
הוא לא יצוץ הוא יפרוץ בגדול../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

כמובן (והמבין יבין) שאנחנו נשמע אותו לפני .... מהמרת שאין לג'קו מתחרים בשום סדר גודל ולכן אני כאן
אוהבת את כל ג'קו
כי ג'קו הוא
וכך יהיה ב"ה
מקווה שיקרה כמה שיותר מהר , כך אהיה יותר מאושרת...

דורית41

New member
אהלן בנות!!!עוד ספקולציות!

איך 'תגעגעתי אליכן! נאלצתי לחזור היום לעבודה אחרי 2 ימי מחלה. חשבתי קצת גם על אילו שירים יתווספו לרפרטואר בהופעות- חשבתי על נשארתי נורמאלי ותגידי(מתה על הביצוע שלו -ממיס לגמרי טוטאלית)!!!! עוד רעיונות?

talytal

New member
אם הייתי צריכה לבחור

אז "יקירתי" מתוך הרפרטואר של כוכב נולד, ואני יודעת שזה ממש לא סביר, אבל הייתי נותנת הרבה בשביל לשמוע את "לא משנה דבר" בהופעה חיה...

אסתילי

New member
יקירתי הוא החביב עלי

מכל שירי כוכב נולד למרות שזו הייתה אז גירסה מקוצרת. כל כך הייתי רוצה לשמוע את השיר הזה בגרסה מלאה וסוחפת. זה שיר כל כך...אדיר. כל כך תפור עליו. אגב צפיתי בקליפ שלו אולי...מאתיים פעם.

אסתילי

New member
חוץ מזה, אם הוא לא מתכונן להוסיף

שירים מקוריים חדשים אלא לתת את אלה שכבר שמענו בכוכב נולד מדוע לא סביר שיוסיף אותו? לדעתי יש סיכוי כמו הסיכוי שיש לכל שיר אחר.

talytal

New member
אה, לא לזה התכוונתי

כשכתבתי "לא סביר" התכוונתי ל"לא משנה דבר", לא ל"יקירתי". ולמה לא סביר? כי זה לא שיר מ"כוכב נולד". למרות כל התקוות, אני לא ממש מאמינה שנשמע שירים מקוריים נוספים בהופעות שמתקיימות עכשיו. אשמח לגלות שאני טועה, כמובן.

Karina85

New member
שישיר יקירתי ואז נצעק לו ש...

יעשה לנו תשששוששש... חחח

Nova5

New member
מה שבטוח,

שאיך שאנחנו לא נשמע אותו, אנחנו נרוץ לספר לפורום, אני גם מניחה שרשתות התקשורת תעמדו לפני כריסה מרוב הטלפונים ואסמסים שנשלח אחת לשנייה.

talytal

New member
../images/Emo6.gif

איך אני מחכה לרגע הזה... אוווף, ג'קו תעששששששה לי שששששירים מקוריים!!!

דורית41

New member
גם אני חשבתי בהתחלה על יקירתי

חמקתי מבין זרועותיך רפה ותשוששששש. אבל לא נראה לי כי זה שיר לא כ"כ להופעה.מה אתן אומרותעל תגידי?יש שותפות לדעתי שזה אחד הביצועים הטובים?

למה לא מתאים להופעה?

את רואה גליטר איך אני אפסיד הופעה כזו? זה יהיה ענק...אבל לחשוב שרותם לא תהיה בהופעה...

למעלה