שאלה מעניינת

moon line

New member
"תגידי את לא שמה אודם לכבודי כמו

מקודם, איזה יום עצוב" שרתי את זה לא מזמן ובעלי (שהוא מעריץ מושבע של שלמה ארצי והדיסקים של שלמה היו מתנגנים אצלנו נוןסטופ ) אומר לי," ג'קו שר את זה נכון? אמרתי לו ...כן ..איך אתה יודע? והוא אמר לי "כי את אף פעם לא שרת את זה מקודם!...חחח

אוי דידה, כדאי שתבהירי את עצמך..

כי זה לא נשמע טוב תרתי משמע, לגבי טעמו של הבעל של מוניייי..... והמבינה תבין...

a d i d a s 2 1

New member
למה לא? אומרים שבחורות לא יודעות

להחמיא אחת לשניה ולהתכוון... שלמה ארצי ומון ליין...זה מצביע על טעם טוב... לא אין לי נטיות... חבלללללל

../images/Emo6.gif

זה הביצוע האהוב על בעלי... והיום הבן שלי אומר...אמא תגידי, את לא מגזימה קצת??? זה היה, אחרי שהוא הקשיב לשיחה שלי ושל גליטר.... אז שאלתי אותו בחזרה אם הוא לא מגזים קצת עם 50CENT', כי הוא ממש לא דוגמא טובה.... ואז הוא התחיל לברבר לי שהוא לא מתכוון להתגייס לצבא..(לשם ההבהרה הוא בן 11) שאלתי אותו ואיך הוא בדיוק מתכוון לעשות את זה? ומה הוא עונה? "אני בן יחיד"!!! חבלללללללל

moon line

New member
ד"א אמיתי ,לידיעת דידה ושאר

"הפסיכואנליטיות" שבפורום הבת שלי הבוקר אומרת לי "אמא חלמתי שג'קו ישן איתנו במיטה, אז שאלתי אותה כן, ואיפוא אבא היה ? אז, היא אמרה לי "אבא היה בחדר השני ! (איזה פאאדיחחותתת
) ואמאל'ה
זה באמת בתוך הורידים או איך שזה נראה עכשיו זה בתוך הגנים

a d i d a s 2 1

New member
זה בתוך הסדינים כפרה

וכמה שאני קיקיתי וקיקיתי לחלום...ורק לכם הוא בא.. ילדה חכמה... גם לה יש טעם טוב....!! זה באמת בגנים...

הוא בסוף יגיע החלום...

עפ"י תנועת הרכבותתתתת.... עוד מעט ותתרחשששש אולי תעלו על רכבת גם אתן?

a d i d a s 2 1

New member
כן כפרה האופציה עלתה...

נראה...את באה? אני מקווה מאוד שהבריתה של אחיינית שלי לא תצא באותו היום...

דורית41

New member
מוני!!!יש לנו מעריצה חדשה בפורום?

ממזרתה הבת שלך.....ישר קופצת אתו למיטה....תעשה לי חבבבבללללל אתן זוכרות את הרעיון לתת פורום לבעלים? אז צריך ודחוף תת פורום לדור ההמשך. גם הבת שלי(בת 8 וחצי) מגלה סימני התמכרות קשים.....בחיי....

למעלה