Blue - Elements.
R ReD AnGeL 89 New member 14/9/04 #31 יאפ../images/Emo3.gif בי-סייד../images/Emo3.gif לא ידעת? בושה תשיגי אותו! שיר כ"כ יפה.. אה, אם את זוכרת, שהיה את המייקינג אה וידאו ב MTV, אז כשלי ראיין עמד על ההר הוא אמר כמה משפטים מהשיר הזה..
יאפ../images/Emo3.gif בי-סייד../images/Emo3.gif לא ידעת? בושה תשיגי אותו! שיר כ"כ יפה.. אה, אם את זוכרת, שהיה את המייקינג אה וידאו ב MTV, אז כשלי ראיין עמד על ההר הוא אמר כמה משפטים מהשיר הזה..
M Michal Bloom New member 14/9/04 #33 ../images/Emo141.gifאיך לא ידעתי../images/Emo70.gif ועוד אניייי בושה
S SummerBreeze New member 13/9/04 #19 אמממ... אני לא יודעת איזה שיר ספציפי הוא אני אבל מה שבטוח זה שזה צריך להיות שיר לא מוכר במיוחד, לא קליט וכזה שכדי להבין את המשמעות שלו צריך לחפור בתוך השיר... כזאת אני אם מישהו מכיר שיר כזה הוא מוזמן להגיד לי
אמממ... אני לא יודעת איזה שיר ספציפי הוא אני אבל מה שבטוח זה שזה צריך להיות שיר לא מוכר במיוחד, לא קליט וכזה שכדי להבין את המשמעות שלו צריך לחפור בתוך השיר... כזאת אני אם מישהו מכיר שיר כזה הוא מוזמן להגיד לי
D dilan angel New member 13/9/04 #20 אממ ברוכה הבאה../images/Emo35.gif../images/Emo24.gif../images/Emo110.gif
C christina the best New member 13/9/04 #24 שאלה מוזרה../images/Emo12.gif והתשובה המוזרה: דירטי של כריסטינה... למה? ככה!
J jt fan New member 14/9/04 #26 טוב,אני מניחה ש.. "לאקי" של בריטני ספירס. אני מתחברת נורא למילים,ובוכה ממנו בקלות,ובכלליות,הוא השיר האהוב עליי ,ואף פעם לא נמאס לי לשמוע אותו
טוב,אני מניחה ש.. "לאקי" של בריטני ספירס. אני מתחברת נורא למילים,ובוכה ממנו בקלות,ובכלליות,הוא השיר האהוב עליי ,ואף פעם לא נמאס לי לשמוע אותו
M Michal Bloom New member 14/9/04 #29 ../images/Emo141.gif../images/Emo45.gifמסכימה חלקית../images/Emo9.gif
D dilan angel New member 15/9/04 #39 ../images/Emo45.gifשיר יפה../images/Emo99.gif../images/Emo110.gif
S Smelly New member 14/9/04 #28 רציתי להגיד את זה... אבל בסוף הבנתי שאני לא עד-כדי-כך דכאוני... זה אחד מהשירים שאני הכי אוהב..