שאלון קטן
בלייייייייייייי

../images/Emo35.gif שאלון קטן../images/Emo35.gif בלייייייייייייי../images/Emo58.gif../images/Emo70.gif

איזה זוכות של העונות הבאות אתם הכי מעדיפיםםםםםםם?? תזהרווווווווווווווווווווווו לכתובבבבבבבבבבבב שמותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!! רק ככה: זוכת עונה 7 זוכת עונה 8 (אלוהית????) זוכת עונה 9.. ממש מסקרן אותי ואני לא יכול לראות:((((((( אז לפחות נראה מי הכי מוצלחת מבינהם בלי ספויילריםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם! דניאל לנצחחחחחחחחחח==> תודה לגשר הישן השולטתתתתת

Manga136

New member
גם אני שונא אותם... ../images/Emo142.gif

אבל מה לעשות? לא ידעתי שזה משודר בישראל וצפיתי בפרק הראשון של עונה 8, ומשם כבר המשכתי לצפות בקצב ארה"ב xD

אה הבנתיייייייי כאילו בטעות נפלת לספויילרים

לא נוראאאא אני לא סובל את זה זה פשוט פאתטטטטטטט בשבילי לשבת ולהסתכל פרק פרק כשאני יודע מה יקרה ומי תעוף.

את עונה 1+2+3 ראיתי לגמרי

בלי ספויילרים ולקחתי ממש קשה שאמנדה לא זכתה ושאפריל וקמיל עפו:((((((( את עונה 4 ידעתי מי הזוכה וראיתי תתמונות מראש באתר.. ופשוט נגעלתי מהעונה עונה 5 גם גדילו לי מי הזוכהההההההה
שונא אנשים כאלהההההההה ועונה 6 ממש לא ידעתי כלוםםםםםםםם אבל פה בפורום הרסו לי איזה 5 פרקים לפני הסוף כשאזה מישו רשם דניאלללללללללללל ברורר שהכי שמחתי שבעולם אבל זה מבאס. אוייייי למי שיהרוס לי את עונות 7-9. אני לא יסלח בחיים!

Manga136

New member
אני ראיתי בהתחלה התחלה את 8... ../images/Emo142.gif

רק אחר כך צפיתי בשלישית (נראה לי), ואז ברביעית, בחמישית ובשישית וקצת לפני זה בשביעית,ועכשיו אני משלים את עונה 2.
(וכמובן שאני צופה בעונה 9 כרגע)

Manga136

New member
2-3 ו5-6 שולטות. ../images/Emo47.gif../images/Emo142.gif

וגם 7 ו-8... רק שעונה 9 היא יותר גרועה מעונה 4 XP

מממממממממממההההההההה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

כולם פה אומרים שהבנות של עונה 9 יפיופותתתתתתתתתת אחת אחת וואי זה ממש מתסבךךךךךךךך אני חייב לראות ולהגיד בעצמי נמאס לי שאומרים לי אני לא רגיל:[[[[[ ימותו הספויילרים א=מ=ןןןןןןן

Manga136

New member
הבנות מושלמות... ../images/Emo142.gif

אבל טיירה פשוט מרתיחה אותי עם זה שהיא מעיפה את כל הבנות המושלמות האלה במקום מכוערות (כי לא כולן שם מושלמות-חלקן אפילו מזעזעות),ובסוף גם השמועות הן זה שהפייבוריטית שלי הפסידה למתמודדת היחידה בהיסטוריה שאני שונא יותר מנאימה

שונא יותר מנאימהההההההההה??????

יש דבר כזהההההההההההה?? אה בעצם יש- קיילן !
טוב טיירה צריכה לפרוששששששששששששששששששששששששששששש!!! ודניאל תחליף אותההההההההההההה היא אפילו נראית כמו ה=שופטת בתמונות של הגשר הישן **סגידה**

Manga136

New member
שסולנג' ווילוורט תחליף אותה../images/Emo10.gif../images/Emo142.gif

סולנג'
*בכל אופן...
* גם המתמודדת מעונה 9 שאני שונא יותר מכוערת מנאימה... היו צריכים להעיף אותה מוקדם. (ולחשוב שהיא הייתה הפייבוריטית הראשונה שלי
) אבל נראה לי שגם דניאל תהיה מנחה טובה מאוד, היא ממש חמודה

דניאאאאאאאאאללללללללללללללללללללללל

לללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל ללללללללללללללל לללללללללללללללללללללללל ללללללללללללל לללללללללללללללללל **סגידה**

Manga136

New member
כרגע מצאתי... ../images/Emo142.gif

את התמונה שלה שאני הכי אוהב

../images/Emo47.gif נתחיל מזה שהיא מושלמת תתתתתתת

ופנים כאלה פוגשים פעם במאה שנה אבל אני אוהב יותר מדי תמונות בשביל להחליט

efif1212

New member
אם היא תזכה, עונה 9 מוכתרת כעונה הגרועה

אפילו יותר מעונה 4.

Manga136

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo142.gif

וטיירה תאכזב את כולם בע=נ=ק.

KrIvInE

New member
על מי לעזאזל אתם מדברים? ../images/Emo58.gif

ביאנקה כאילו?

../images/Emo186.gif שמע ישראל עד כדי כך<??????

ואני מצטער להגיד לכם ראיתי תתמונות של אווה ונאימה למטה ביחד- אין לא היה ולא יהיה זוכות יותר מכוערות מאלהההההההההההההה גם לא בעונה 9 אפילו שאין לי שמץ.

למעלה