שאלון קטן
בלייייייייייייי

Manga136

New member
יכול להיות שתהיה../images/Emo10.gif../images/Emo142.gif

(אני לא אומר שנאימה יפה... אני פשוט אומר שזאתי מעונה 9 פחות ._.)

NP16

New member
אבל כשרואים בקצב ארה"ב לא יודעים מי תעוף..

כאילו אלא אם כן אתה מברר.. אני למשל ראיתי את העונה השביעית ביוטוב ורק ידעתי את הזוכה וגם את זה יכלתי לא לדעת ופשוט לראות וזה יקרא לראות את העונה בלי לדעת מה יהיה,מבין ?

Manga136

New member
בנוגע לחלק התחתון... ../images/Emo142.gif

זה באמת קצת פתאטי... ככה שיוצא לי לצפות בפרק שלם כשאני יודע מה קורה בו ומי עפה בו וכ"ו.

Manga136

New member
זוכת העונה ה-7. ../images/Emo142.gif

למה אתה לא צופה בקצב ארה"ב אם אתה כל כך אוהב את הטופ מודל?

Manga136

New member
ואגב... ../images/Emo142.gif

לעונה 9 עדיין אין זוכה.
רק ברביעי הבא...

Manga136

New member
יש טונות של שמועות../images/Emo3.gif../images/Emo142.gif

ואני אישית מקווה שהן לא נכונות כי אני ש=ו=נ=א את זאת שאומרים שהיא זכתה... (מי לאXD)

Manga136

New member
היית חייב להביא רוח שלילית? :|../images/Emo142.gif

נו טוב, לא נורא...

Manga136

New member
אה../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo142.gif

סורי שלקחתי את זה קצת קשה...

efif1212

New member
אני ממש ממש מתלבטת

בין זוכת עונה 7 לזוכה של 8... הזוכה של עונה 7 מושלמת, מדהימה, טופ-מודל אמיתית, אבל איכשהו יותר התחברתי לזוכה של 8... בעיקר בגלל האישיות שלה. בוא נגיד ששתיהן הזוכות הכי אהובות עליי מבין כל העונות וזהו

NP16

New member
סביר להניח האמת שלא תאהב את היופי שלה.

אבל אפשר לאהוב את התמונות
את האמת שקשה לי לח שוב איך אפשר לחשוב שהיא לא פוטוגנית.רואים את זה אגב לכל אורך העונה בלי הפסקה,והיא מאד בולטת לדעתי באודישנים.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif שלי

1.זוכת עונה 7-מושלמת מושלמת מושלמת!הפיבוריטית הכי גדולה שלי בעונה הזו.פשוט התשואה אחרי שג'ואני לא זכתה. 2.זוכת עונה 8-אני מת עליה והיא מדהימה מדהימה והיא הייתה הפבוריטית שלי לכל אורך העונה,אבל אהבתי מישהי אחת קצת יותר. בקשר לזוכת עונה 9-אני אוכל להגיד רק בחמישי הבא. בוא נגיד שאם **** תזכה היא תהיה נוראית נוראית נוראית [כן,משהו כמו נאימה] אם **** תזכה היא תהיה ברמה של זוכת עונה 7 ואני אמות עליה ואם **** תזכה היא תהיה חמודה וקצת אחרי הזוכה של עונה 8 אבל אני עדיין אוהב אותה.

Miss Murder

New member
הזוכות של עונות 7-8../images/Emo99.gif

ובעונה 8 אני גם ממש אוהבת את מי שהגיעה למקום השני

KrIvInE

New member
בלי שום ספק, זוכת עונה 7.

הפייבוריטית שלי מ-8 הייתה מקום שלישי, ובכלל לא ראיתי את רגע הזכייה כי סגרתי את החלון כשהיא עפה. לא עניין אותי יותר >< עונה 9 נדע בקרוב, אם מי שאני רוצה תזכה.. זו תהיה בהחלט אחת העונות הטובות. בנתיים אני מרוצה מהזוכות של 1, 3, 7. והאמת שאני גם יחסית מרוצה מנאימה, יותר רציתי את קיילן אבל אני לא שונא אותה כמו הרבה פה. O:

לפי מה שנראה לי אני יאהבבב הכי את זוכת עונה

8 את 7 אני איכשהו קצת יאהב ואת 9 אני ישנאאאאאאא חעחעחע פשוט לפי איך שאני מכיר תטעם של האנשים פה

למעלה