L lady parket New member 30/8/06 #18 שאלות על .....ורד - מתי היא תתארח בפורום לראשונה? (אם היא התארחה כבר-אז אפשר קישור? - היא באמת אוהבת לצלם או רק בסידרה? גלי
שאלות על .....ורד - מתי היא תתארח בפורום לראשונה? (אם היא התארחה כבר-אז אפשר קישור? - היא באמת אוהבת לצלם או רק בסידרה? גלי
ת תמרוש5 New member 30/8/06 #20 הממ../images/Emo26.gif היא לא התארחה בפורום. אין לי מושג בנוגע לצילום לא ידוע לי שזה התחביב שלה,אבל היא אוהבת לתפור
הממ../images/Emo26.gif היא לא התארחה בפורום. אין לי מושג בנוגע לצילום לא ידוע לי שזה התחביב שלה,אבל היא אוהבת לתפור
L liavsayegh New member 31/8/06 #22 שאלה/בקשה קטנה... למישהו יש תמונה של שני הקעקועים שלה? (או שיש לה יותר ואנחנו לא יודעים? ) תודה. ומתי כבר תתפרסם תמונה שלה בבלונד?!
שאלה/בקשה קטנה... למישהו יש תמונה של שני הקעקועים שלה? (או שיש לה יותר ואנחנו לא יודעים? ) תודה. ומתי כבר תתפרסם תמונה שלה בבלונד?!
מ מאי צימרמן New member 31/8/06 #23 פירסמו פה כבר תמונה שלה עם השיער הקודם...וזה לא היה בלונד, זה היה חום.
R Redemption Song New member 31/8/06 #25 היי ליאב. אשמח אם בפעם הבאה גם תשרשר.. בקשר לשאלות.. יש לנו תמונה של הקעקוע בכתף ובגב.. אם יש לה עוד אנחנו לא יודעים. ויש גם תמונה שלה עם שיער בהיר.
היי ליאב. אשמח אם בפעם הבאה גם תשרשר.. בקשר לשאלות.. יש לנו תמונה של הקעקוע בכתף ובגב.. אם יש לה עוד אנחנו לא יודעים. ויש גם תמונה שלה עם שיער בהיר.
L liavsayegh New member 31/8/06 #26 תודה.. ואני בת. ואין תמונות יותר ברורות של הקעקועים? במיוחד של הגב?