שאלות,בקשות וטענות

../images/Emo12.gif יש לי סוד קטנטן

חבר של אחותי סיפר לי שפעם בקיבוץ שהוא גר דודה של רן דנקר הייתה גרה עם בעלה והם התגרשו ועכשיו היא לסבית..אבל זה לא העניין.. העניין הוא כשרן היה בא לקיבוץ הזה הוא היה משחק איתם כדורגל..והשם שלו לא היה רן.. אלא חליל
איזה שם מיוחד *_* אני לא יודעת אם הוא צחק עליי החבר של אחותי אבל למישהו יש פה אימות לעניין? חליל זה שם מקסים D:

SimsY

New member
שאלה - זה נכון ש...

רן דנקנר ונינט נפרדו ? איך זה יכול להיות ? זה נשמע כמו מדע בדיוני, הם היו הזוג הכי דביק הכי בלתי נפרד והכי באידיליה שנראה.

../images/Emo221.gif../images/Emo39.gifהיי...../images/Emo221.gif../images/Emo39.gif

היוש מה קוורה? אני מזמן לא כתבתי פה תקשיבו אני חייבת שתענו לי אל השאלה של רן ביוש...

אעאעאעעע../images/Emo189.gif

רעות נכון?? (אם לא אני מתה) כנסי לקומונה יוני כתב הודעה

לפי כתבה שפורסמה ב"רייטינג"

היחסים היו דביקים ומתוקים רק כלפי חוץ 99.9% מהזמן,וחבל מאד שכך זה היה.

gal255

New member
אל תאמינו למה שכותבים בעיתונים

זה לא תמיד נכון והם מוציאים דברים מפרופורציות

מוציאים מפרופורציות,אבל כמה אפשר

להוציא מפרופורציה? בכל מקרה זה לא כל כך משנה מהן נסיבות הפרידה ומה באמת קרה שם,למרות הפגנות החיבה הציבוריות מאוד,הם לא התאימו ונפרדו,ושוב,חבל שכך,הם נראו זוג יפה מאד,אבל אי אפשר לדעת מה קרה בפנים.

SimsY

New member
אני לחלוטין המום

הם נראו כל כך "השיר שלנו" ביחסים שלהם... בהרמוניה כזאת הזוג הכי מושלם מן אורנה ומשה דץ כאלה. אני עדיין המום. למרות שאתם יודעים כשנינט ורן לא הודו אחד לשני במסך הזהב או משהו כזה אחרי שכל הפעמים לפני הם כן, היה צריך לדעת שמשהו לא בסדר בגן עדן. אבל פשוט חשבתי שהיא סתם שכחה או משהו.

למעלה