אפשר לשאול למה אתה מעריץ... הומואים?????????
S SimsY New member 17/2/06 #23 למה לא ? מה הבעייה איתם ? אין שום הבדל בינהם לבין אנשים אחרים שאוהבים את המין הנגדי.
ה הדרוש12 New member 17/2/06 #24 חס וחלילה...........!!! אין לי שום דבר נגד הומואים הם אחלה בחלה!!!!!!!!!!!!!!!! אבל זה היה נראה לי מוזר.........חשבתי שאתה הומו!! ואין לי שום דבר נגד זה!!!!!!
חס וחלילה...........!!! אין לי שום דבר נגד הומואים הם אחלה בחלה!!!!!!!!!!!!!!!! אבל זה היה נראה לי מוזר.........חשבתי שאתה הומו!! ואין לי שום דבר נגד זה!!!!!!
S SimsY New member 18/2/06 #29 הייתה תחרות אחת שנינט לא ציינה את רן - אני שמעתי ברדיו שאמרו האם זה יכול להיות שמשהו נסדק באידאליה ? טוב כנראה לא רק נסדק אלא נשבר לגמרי.
הייתה תחרות אחת שנינט לא ציינה את רן - אני שמעתי ברדיו שאמרו האם זה יכול להיות שמשהו נסדק באידאליה ? טוב כנראה לא רק נסדק אלא נשבר לגמרי.
G gal255 New member 18/2/06 #34 אולי בנבחרי הילדים שזה היה אחרי שפורסמו השמועות שהם נפרדו אז באמת הם לא הודו אחד לשני
S ShAhAr CbSm New member 18/2/06 #30 יאוו אתם הרבה יותר נחמדים פה../images/Emo192.gif מבפורום נינט טייב.. שם הם ישר היו מצתדקים וכותבים "זה עניינם הפרטי בלבד.." די זה מעצבן
יאוו אתם הרבה יותר נחמדים פה../images/Emo192.gif מבפורום נינט טייב.. שם הם ישר היו מצתדקים וכותבים "זה עניינם הפרטי בלבד.." די זה מעצבן
ח ח נ ו ו ו ש New member 18/2/06 #33 זה באמת עניינם האישי בלבד../images/Emo189.gif אבל אם שואלים אז למה לא לענות?!?!
S SimsY New member 18/2/06 #36 הם לא יכולים מתי שהם רוצים לבקש את הקהל להכנס לחיים שלהם כי ממנו הם חיים וכשפתאום לא נוח להם להעיף אותו. לסלביות יש מחיר.
הם לא יכולים מתי שהם רוצים לבקש את הקהל להכנס לחיים שלהם כי ממנו הם חיים וכשפתאום לא נוח להם להעיף אותו. לסלביות יש מחיר.
מ מטור9ת על רן דנקר New member 18/2/06 #31 זה נכוון ../images/Emo45.gif רן הודה בראיון לראש 1.. =]] -ביאוס =[[-