שאלות, בקשות, תהיות.

efratbas

New member
הם משדרים במקום האוס פלקון ביץ שזו

סידרה חדשה (נראה לי...)

אסור לדבר בפורם על הורדות לא חוקיות

ובכלל, שאלו את השאלה הזאת כבר כמה פעמים והתשובה מופיעה בעמוד הזה של הפורום. קצת חיפושים אף פעם לא מזיקים

bob29

New member
טוב

1. זה לא כאילו ביקשתי את הפרק עצמו אז כתוביות זה כן חוקי 2. על טורק אני יודעת, אבל אני שואלת אם אתם מכירים אתרים שכן עובדים שיש את כל הכתוביות (רק כתוביות) של הפרקים.

Moreiro

New member
העונה השניה נגמרה היום

אם אני לא טועה בארה"ב התחילה העונה השלישית.

Moreiro

New member
אעע..לא רוצה לעשות עין הרע../images/Emo3.gif

אבל גם אליאס היתה חתומה לאיזה 7 עונות והופ! ראו איזה פלא, נגמרה באמצע החמישיתX: [אבל לא הייתי דואגת להאוס יותר מדי בקרוב
]

OnlineOne

New member
שיר הנושא

ממה שהבנתי, לתוכנית יש שיר נושא שונה באנגליה ואמריקה מבשאר העולם בגלל בעייה של זכויות יוצרים. באנגליה ואמריקה השיר הוא teardrop של massive attack (שיר די מכוער לדעתי) ובישראל השיר הוא יצירה עצמאית של סקוט רנדלסון וקווין נולאן. למישהו יש את הגרסא הישראלית במקרה?

שניה אני לא מבינה

בארה"ב משתמשים בשיר פתיחה בשיר של מאסיב אטק, ובארץ משתמשים בשיר אחר? כי כשאני ..... משיגה את הפרקים בדרכים לא יפות אז זה נשמע בדיוק אותו דבר ובד"כ אני רואה בטלוויזיה אני לא שמה לב להבדל בכלל

אני לא מאמינה

הורדתי את השיר הזה ואני מכירה אותו מאיזה כיתה ו'! ולא ידעתי שזה הוא שכזה כל הקליפ רואים תינוק בתוך הרחם

fire storm

New member
כן, זה די מעצבן.

בהתחלה חשבתי שאני משתגע, אחרכך הבנתי שיש שירים שונים :\

s141190

New member
שאלה

שלום אני חדש ויש לי שאלה.. למי שצופה בסדרה "נמלטים" אז השחקן שמשחק את לינקולן בורוז [שכחתי תשם האמיתי שלו] אז הקיצר אני יודע שהוא הופיע באחד הפרקים בסדרה האוס... מישו יכול להגיד לי באיזה פרק?? תודה מראש!!

למעלה