שאלות, בקשות, תהיות.

Velma Kelly

New member
שאלה../images/Emo9.gif

סיימתי עכשיו פרק 17 בעונה ה-1 וזו הסידרה הראשונה בערך שאני לא עומדת בזה ואני חייבת לבקש מכם ספויילרים רק כדי לדעת שזה ממשיך לכיוון שאני רוצה ואני לא אבכה פתאום שזה לא
אז ככה, אני צריכה פחות או יותר מה יקרה בין האוס לקמרון מעכשיו ועד היום.. אני יודעת שזה בטח הורס אבל מצטערת, אני חייבת לדעת!! אני רוצה שהם יהיו כבר ביחד והכל יהיה טוב!!
אז המון תודה מראש

blackwish

New member
זו רק אני

או שמפרק 3x04 התוכנית באהר"ב הושהתה? אם כן מתי הסדרה תחזור?

סלוניק

New member
ספר ליו לורי?

חברה טובה סיפרה לי היום שיו לורי הוציא בעבר ספר (!) פרי עטו. האם מישהו יודע במה מדובר או אולי אפילו קרא ממנו?

liavsayegh

New member
שאלה...

כמו שכולכם בטח שמתם לב, האוס זורק בכל פרק המון משפטי חכמה כאלה לחיים..חחח חלק הצלחתי להעתיק אבל הרבה לא. מישהו מכיר אתר שמרכז אותם או משהו? ועוד שאלה, הפרק של הדייט שלו עם קמרון, האם, ואם כן מתי, זה ישודר בהוט בחלק מהשידורים החוזרים? ואיך בכלל קרה הדבר שהם יצאו לדייט? ושאלה אחרונה, האם יש עונה נוספת? ואם כן, האם היא תשודר בהוט ומתי? תודה לעונים!

../images/Emo27.gif

זה די הסתכם בדייט כושל
[הא, ופעם אחת של "אני אוהב אותך" מצד האוס, אבל זה היה רק כדי שהיא תפתח את הפה מרוב הפתעה והוא יוכל לקחת ממנה דגימה ולבצע את את בדיקת האיידס שהיא פחדה לעשות
] בקיצור: בינתיים אין ביניהם כלום, וקמרון כבר די ויתרה על הרעיון

randomguy

New member
בארה"ב הסדרה לא משודרת על בסיס

של פרק לשבוע כמו בארץ. קשה לעכוב ככה אחרי סדרה, ועוד יותר קשה ככה להריץ פורום על סדרה. לפי השמועות האמריקאים יקבלו פרק חדש בסוף החודש.

בקשר לאתר אני לא יודעת אז

אני לא אוכל לענות על זה, אבל על השאר כן...{בטוח מישהו פה מכיר אתר כזה}. בטח שהדייט שלהם ישודר בהוט, זה חלק מהעונה הראשונה... זה בפרק 1X20 אם אני לא טועה {תקנו אותי אם כן
} איך קרה הדבר? אני רק זוכרת שקמרון פוטרה ואז כשהאוס החזיר אותה לעבוד אחד מהם הציע {נראה לי שקמרון} שהם יצאו לדייט. {מה שהיה דבר כושל למדי}. כן, תהיה עונה נוספת. כרגע היא משודרת בארה"ב, והיא אמורה להגיע לארץ באפריל-מאי {לא בטוח}. :)

liavsayegh

New member
תודה רבה.

ואיזה פרק ישודר היום? איזה מספר? (כי לא כתוב בהוט ואני רוצה לדעת מתי הפרק עם הדייט)

randomguy

New member
ואני לא מתכוון לפתוח שרשור חדש לפרק

אז שמישהו אחר יפתח שרשור לפרק 1X06, ובבקשה שינסה להשקיע, כמו שאני השקעתי בהודעה שפותחת את שרשור 1X05.

randomguy

New member
זה היה התנאי שקמרון הציבה להאוס

שהוא יצא איתה לארוחת ערב - דייט, והיא תחזור לעבודה.

Benjamin Turner

New member
מדובר בספר מתח קומי נהדר, ששמו אכן

the Gun Seller. קראתי, אהבתי, מחכה בקוצר רוח לשני (the Paper Soldier, שאמור נכון לכרגע לצאת בספטמבר הבא, אולם נאמר לי שמועד יציאתו נדחה כל הזמן אז לך תדע). ניתן להשיג באמאזון.

Benjamin Turner

New member
התכנית יצאה לחופשה (כמו כל התכניות

של פוקס) בשל אליפות הבייסבול. תודה לאל, הקרדינלז ניצחו, משמע האליפות הסתיימה והאוס תשוב למרקע ביום שלישי הקרוב, בשעה החדשה (9 בערב EST).

Velma Kelly

New member
באיזה פרק הדייט?

ומתי ה"אני אוהב אותך"? אה וגם מה קורה בינהם נכון לפרקים שמשודרים היום? אה ותודה:)

Word Up

New member
../images/Emo45.gif...

איי איזה פרק טוב זה היה שהם שהאוס עשה את זה ... [רק חבל,שבגלל שאני זה אני,אני לא זוכר אפילו איזה מס' פרק זה
]

למעלה