שאלות, בקשות, תהיות.

randomguy

New member
זה קובץ ZIP, תורידי אותו למחשב ואז

תפתחי אותו (הוא מכווץ) ואז תקבלי קובץ WMV שאפשר לנגן בנגן המדיה של חלונות.

טלי12546

New member
מתי יש../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif

שידור חוזר לפרק של היום? ואיזה פרק זה?

debiborah

New member
עונה שנייה

סיימתי לא מזמן לראות את העונה הראשונה, ואני נורא רוצה לראות את העונה השנייה אבל יש לי בעיית הורדות כרגע. מישהו יודע איך אפשר להשיג אותה בדרך אחרת? אולי זה הגיע לבלוקבסטר או אם מישהו יכול לצרוב לי... בכל מקרה כל פתרון יצרתי יתקבל בברכה-אפשר למסרים.

Benjamin Turner

New member
אפשר להזמין מאמזון, ואפשר להמתין

כארבעה חודשים עד שהיא תשודר שוב בערוץ 3. אם תרצי, אני יכולה לנסות לסייע עם בעיית ההורדות (פני אלי במסר). הייתי צורבת לך, אלא שהפרקים שיש לי אינם שונים במאום מאלה שניתן להזמין מאמזון (כלומר, ללא תרגום).

eran nagar

New member
שאלה לי אליכם

שלום שמי ערן ויש לי שאלה למי שיודע...מה התפקידים של כל אחד בסרט בבקשה? כאילו מה התפקיד נגיד של קמרון? מבחינה רפואית כן... ושל כל כוכב אחר בסדרה כולל האוס בבקשה...שמעתי שאריק פורמן למשל ניורולוג אבל אם אפשר מידע יותר מדוייק ממי שיודע בבקשה אני מחכה לתשובה ...תודה לכם

Benjamin Turner

New member
אתה מתכוון להתמחויות.

קמרון היא אימונולוגית, פורמן הוא נוירולוג, צ'ייס הוא מומחה לטיפול נמרץ, האוס הוא נפרולוג ומומחה למחלות זיהומיות ו-וילסון הוא אונקולוג (אין לי שמץ מה ההתמחות של קאדי, לא נראה לי שזה צוין אי פעם). כל ההתמחויות הללו, למעט זו של פורמן וזו של וילסון, הן התמחויות-על בארץ, ודורשות התמחות ראשית (בפנימית למשל). עדיין נעול על לימודי רפואה, מה?

eran nagar

New member
כן שמע

אני נעול כי אני פשוט כל כך אוהב את זה וזה מרתק אותי אבל תאמת אני מתלבט אם זה צעד נכון כי פשוט פרט לקטע הרפואי והמעמדי אני חשוב גם על הקטע הכלכלי שלצערי ללא כזה מצליח בתחום הזה לי מה שהבנתי כי רופאים מתחילים לאחר 7 שנים לא מרויחים מי יודע מה לכן זה משהו שאני מתלבט מאד כי זה מפריע אבל בכל זאת רציתי לדעת את התפקידים של השחקנים בסרט. תודה לך

Galaxy Girl

New member
היי חח

אני סטוקרית של הפורום :] ויש לי שאלה: מתי יתחדשו שידורי עונה השלישים בארה"ב?

למעלה