מזהההההההההההההה חחחחחחחח מה עושים אחרי מה שאני אמרתי!?!?!
כ כוכבזוהר New member 19/9/05 #75 ../images/Emo127.gifחישוב הגיל מחברים את כל התוצאות (שליד כל שאלה ושאלה), מחלקים ל"מתקדם" (שהופיע ליד קבוצת הגילאים אליו אתה שייך לדוגמא: גיל=16-19 מתקדם=4), לזה מוסיפים את הגיל שלכם, ומקבלים גיל ביולוגי
../images/Emo127.gifחישוב הגיל מחברים את כל התוצאות (שליד כל שאלה ושאלה), מחלקים ל"מתקדם" (שהופיע ליד קבוצת הגילאים אליו אתה שייך לדוגמא: גיל=16-19 מתקדם=4), לזה מוסיפים את הגיל שלכם, ומקבלים גיל ביולוגי
5 5 דקות ו 5 שניות New member 19/9/05 #77 רגע..מה זאת אומרת?!? איפה אפשר לראות את המתקדם ואיך מחשבים? בסיכום סופי יצא לי -3, ואני בן 13. בן כמה אני ואיך מחשבים? בבקשה...פיספסתי את הקטע הזה!!
רגע..מה זאת אומרת?!? איפה אפשר לראות את המתקדם ואיך מחשבים? בסיכום סופי יצא לי -3, ואני בן 13. בן כמה אני ואיך מחשבים? בבקשה...פיספסתי את הקטע הזה!!
M miamor18 New member 19/9/05 #79 שניה את המקדם מחלקים במה שיצא או את מה שיצא מחלקים במקדם? -5 חלקי 4 או 4 חלקי -5?
מ מיכלולי New member 19/9/05 #86 חחחחחחחחחחחחחחחחחחח יצא שאני בוגרת ב0.75 שנה..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה דפוק זה....
F FeLiCiTy Renea New member 19/9/05 #93 פיספסתי את החלק הראשון שלום לכולם אני פיספסתי את החלק הראשון של התוכנית .אז רציתי לדעת איפה אוכל לקבל את השאלות.....אם אפשר כל השאלות מהתחלה... אודה מראש
פיספסתי את החלק הראשון שלום לכולם אני פיספסתי את החלק הראשון של התוכנית .אז רציתי לדעת איפה אוכל לקבל את השאלות.....אם אפשר כל השאלות מהתחלה... אודה מראש
כ כוכבזוהר New member 19/9/05 #82 לא עולה........../images/Emo70.gif תוכל להגיד לי מה השאלות לשאלות מס': 1 ו-5 ומה התשובות אליהן
פ פיביס New member 19/9/05 #91 איפה רואים את המבחן האתר כנראה לא נכון הוא לא נפתח למשהו יש קישור לאתר?