שאלות ללא תשובה

../images/Emo35.gifשאלות ללא תשובה../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif../images/Emo90.gif

היה פה כבר שרשור כזה שגל פתח של כל מני שאלון מוזרות שאני בספק אם יש להן תשובה..
אז מצאתי עוד כמה נחמדות וחלקן ממש מצחיקות
אז קדימה
1.למה כשאתה נכנס למגדת עתידות, היא שואלת איך קוראים לך?
2.למה קוראים לה עוזרת אם היא עושה את כל העבודה?
3.האם אפשר לדון הומלס למעצר בית?
4.אם שמן תירס עשוי מתירס, ושמן זית עשוי מזיתים, ממה עשוי שמן תינוקות?
5.אם שחייה זה הספורט ששורף הכי הרבה קלוריות, למה הלווייתנים נראים ככה?
6.אם מוציאים צב מהשריון שלו,הוא עירום או הומלס?
7.מי היה האדם הראשון שהסתכל על תרנגולת ואמר, "אני הולך לאכול את הדבר הראשון שיוצא לה מהתחת"?
8.כשפנטומימאי נעצר, מותר לו לשמור על זכות השתיקה?
9.איך יכולות להיות סדנאות קבוצתיות לעזרה עצמית?
10.האם יש מילה נרדפת למילה נרדפת?
11.אם אתה מנסה להיכשל ומצליח, מה בעצם קרה?
12.במכוניות ארבע-על-ארבע, מה הם הארבעה הנוספים?
13.למה חברות מחשבים וגם סוחרי סמים קוראים לקליינטים שלהם "משתמשים"?
14.למטיילים: אם אתם רואים חיה מוגנת אוכלת פרח מוגן, מה אתה אמור לעשות?
15.אם דיסלקטי סובל מפזילה,הוא קורא בלי בעיות?
16.האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה?
17.למה יש בשלט הוידיאו כפתור "איג'קט", כשממילא צריך לקום ולהוציא את הקלטת?
18.מה סופרים הכבשים כשהם מתקשים להרדם?
19.למה כבשה לא מתכווצת בגשם?
20.כשאישה נישאת לערס - היא מתחתנת או מתארסת?
21.למה ליד בור יש שלט של: "זהירות בור פתוח" אם הוא לא היה פתוח הוא לא היה בור?
22.אם לחם תמיד נופל על הצד עם החמאה וחתול תמיד נופל על הרגליים, איך יפול חתול עם חמאה על הגב?
23.למה המומינים כל הזמן עירומים אבל כשהם הולכים לים הם לובשים בגדי ים?
24.למה כתוב על שוקו יטבתה השקית עם השפיץ אם יש שני שפיצים?
25.אם ילד קטן הוא ילדון, ומחשב קטן הוא מחשבון, אז סבא קטן הוא סבון?
26.אם לקרמבו קוראים "קרמבו" בגלל שהוא מלא בקרם, למה לדמבו קוראים "דמבו"?
27.כשהיום 0 מעלות ומחר יהיה קר פי שניים כמה מעלות יהיו?
28.איך יודע אדם עיוור שהוא סיים לנגב את התחת?
29.האם בבית ספר לחרשים יש צלצול?
30.למה אומרים ערבי טוב זה ערבי מת, אבל כשזה קורה באוטובוס כולם מתעצבנים? אתם מוזמנים לענות/להוסיף..

שכטרון

New member
../images/Emo6.gifמנסה לענות...../images/Emo59.gif

7.מי היה האדם הראשון שהסתכל על תרנגולת ואמר, "אני הולך לאכול את הדבר הראשון שיוצא לה מהתחת"? אותו אחד שהחליט לשתות את הדבר שיוצא מהפרה
9.איך יכולות להיות סדנאות קבוצתיות לעזרה עצמית? אם זה תמיכה לאנשים עם חברים דימיוניים, זה אפשרי
11.אם אתה מנסה להיכשל ומצליח, מה בעצם קרה? נכשלת...
13.למה חברות מחשבים וגם סוחרי סמים קוראים לקליינטים שלהם "משתמשים"? סוחרי סמים, לכי תביני...
16.האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה? מחקרים סטטיסטיים הראו שמתי שאין מה להגיד, תגיד "מחקרים סטטיסטיים הראו"...
17.למה יש בשלט הוידיאו כפתור "איג'קט", כשממילא צריך לקום ולהוציא את הקלטת? גמאני שאלתי את עצמי...
19.למה כבשה לא מתכווצת בגשם? חע
20.כשאישה נישאת לערס - היא מתחתנת או מתארסת? היא מתערסת
22.אם לחם תמיד נופל על הצד עם החמאה וחתול תמיד נופל על הרגליים, איך יפול חתול עם חמאה על הגב? על הצד (??)
23.למה המומינים כל הזמן עירומים אבל כשהם הולכים לים הם לובשים בגדי ים? הם גם סוג של היפופוטמים, והיפופוטמים זה חיית מים, אז למה באמת בגדי-ים?
25.אם ילד קטן הוא ילדון, ומחשב קטן הוא מחשבון, אז סבא קטן הוא סבון? הוא דרדסבא
27.כשהיום 0 מעלות ומחר יהיה קר פי שניים כמה מעלות יהיו? 0?!
28.איך יודע אדם עיוור שהוא סיים לנגב את התחת? עדיף לא לענות על זה
29.האם בבית ספר לחרשים יש צלצול? בבי"ס לנכים, יש מדרגות?
30.למה אומרים ערבי טוב זה ערבי מת, אבל כשזה קורה באוטובוס כולם מתעצבנים? למה אומרים "מי שאוכל לבד, מת לבד", ושיש פיגוע במסעדה מתרגזים? לירון עושה את זה יותר טוב

תשובות + תמונה לכיף../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

1.למה כשאתה נכנס למגדת עתידות, היא שואלת איך קוראים לך? אותי לא שואלים
חחחחח כי אני לא הולכת
2.למה קוראים לה עוזרת אם היא עושה את כל העבודה? כדי להרגיש שעשית משהו
3.האם אפשר לדון הומלס למעצר בית? בטח
על הספסל (סתם סתם לא יפה...
) 4.אם שמן תירס עשוי מתירס, ושמן זית עשוי מזיתים, ממה עשוי שמן תינוקות? מתינוקות: סוחטים אותם ומוציאים להם ת'מיץ
5.אם שחייה זה הספורט ששורף הכי הרבה קלוריות, למה הלווייתנים נראים ככה? את יודעת איך הם היו נראים אם הםה לא היו שוחים
6.אם מוציאים צב מהשריון שלו,הוא עירום או הומלס? אין מצב שהוא יתן לך לקחת אותו
|צב| אמיץ יודע להגן על שלו
7.מי היה האדם הראשון שהסתכל על תרנגולת ואמר, "אני הולך לאכול את הדבר הראשון שיוצא לה מהתחת"?
מי אמר את זה
8.כשפנטומימאי נעצר, מותר לו לשמור על זכות השתיקה? לכל אדם יש זכויות שוות
את מוזמנת לברר על כאן
9.איך יכולות להיות סדנאות קבוצתיות לעזרה עצמית? הקבוצה נותנת לך תמיכה וכלים להמשך הדרך העצמית.....
(
) 10.האם יש מילה נרדפת למילה נרדפת? לא
נכון זה לא בסדר
מילה נרדפת צריכה לתת דוגמא אישית.... 11.אם אתה מנסה להיכשל ומצליח, מה בעצם קרה? קרה נחשלת ואתה נורא מאושר בגלל זה (
מי לעזאזל מנסה להיכשל במבחן
) 12.במכוניות ארבע-על-ארבע, מה הם הארבעה הנוספים? זאת בעצם מכונית קומותיים מוסוות...
ארבע לקומה ראשונה וארבע לקומה שניה אבל לא רואים את זה כי זה סודי.... 13.למה חברות מחשבים וגם סוחרי סמים קוראים לקליינטים שלהם "משתמשים"? ניצול חד צדדי
14.למטיילים: אם אתם רואים חיה מוגנת אוכלת פרח מוגן, מה אתה אמור לעשות? לברוח לפני שהחיה המוגנת תאכל במקום זה בן אדם לא מוגן שכרגע ראה אותה אוכלת צמח מוגן.... 15.אם דיסלקטי סובל מפזילה,הוא קורא בלי בעיות? מה הקשר
16.האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה? לא יודעת.... אם כן אני ב 1- שלא מתקשים
17.למה יש בשלט הוידיאו כפתור "איג'קט", כשממילא צריך לקום ולהוציא את הקלטת?
כדי להרגיש סופר קולים ומשוכללים 18.מה סופרים הכבשים כשהם מתקשים להרדם? את הילדים שלהם....
19.למה כבשה לא מתכווצת בגשם? כי הילי השאילה לה את המטריה
20.כשאישה נישאת לערס - היא מתחתנת או מתארסת? מתערסת 21.למה ליד בור יש שלט של: "זהירות בור פתוח" אם הוא לא היה פתוח הוא לא היה בור?
איך יכול להיות בור סגור
בכל מקרה להיזהר
22.אם לחם תמיד נופל על הצד עם החמאה וחתול תמיד נופל על הרגליים, איך יפול חתול עם חמאה על הגב? הוא יעשה בורג 23.למה המומינים כל הזמן עירומים אבל כשהם הולכים לים הם לובשים בגדי ים? בגדי ים: י-ם.... מה לא ברור פה
מה את רוצה שילבשו את הבגדי ים לא לים
24.למה כתוב על שוקו יטבתה השקית עם השפיץ אם יש שני שפיצים? זזה שיש שפיץ לא אומר שאין עוד אחד... מצד שני אי אפשר לפתוח את שניהם.... 25.אם ילד קטן הוא ילדון, ומחשב קטן הוא מחשבון, אז סבא קטן הוא סבון? זה סבאון 26.אם לקרמבו קוראים "קרמבו" בגלל שהוא מלא בקרם, למה לדמבו קוראים "דמבו"? כי הוא מלא רם....
מה זה רמבו
חחחחח אף פעם לא שמעתי על זה.... 27.כשהיום 0 מעלות ומחר יהיה קר פי שניים כמה מעלות יהיו? 0*2=0 28.איך יודע אדם עיוור שהוא סיים לנגב את התחת? מבקש ממישהו לבדוק לו.... 29.האם בבית ספר לחרשים יש צלצול? בבית ספר שלי אין צלצול..... שיסתדרו גם
30.למה אומרים ערבי טוב זה ערבי מת, אבל כשזה קורה באוטובוס כולם מתעצבנים? כי זה מעכב את הנסיעה....

תיקונים:../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

- *הם 6- אין איקון של צב?
9- *על זה כאן 11- *שנכשלת 24- *זה 26- חשבתי שזה "רמבו" חחחחחח פשלה....

crazy cottage

New member
אני?../images/Emo163.gif

1.למה כשאתה נכנס למגדת עתידות, היא שואלת איך קוראים לך? כי היא מגדת עבר :X 2.למה קוראים לה עוזרת אם היא עושה את כל העבודה? כי היא עוזרת לנו לשמור על בית נקי 3.האם אפשר לדון הומלס למעצר בית? בטח..אבל אם הוא בורח שלא יתפלאו 4.אם שמן תירס עשוי מתירס, ושמן זית עשוי מזיתים, ממה עשוי שמן תינוקות? משמן תירס שמעורבב בשמן זית? 5.אם שחייה זה הספורט ששורף הכי הרבה קלוריות, למה הלווייתנים נראים ככה? הם אוכלםי משהו? 6.אם מוציאים צב מהשריון שלו,הוא עירום או הומלס? הומלס פלייס ><" 7.מי היה האדם הראשון שהסתכל על תרנגולת ואמר, "אני הולך לאכול את הדבר הראשון שיוצא לה מהתחת"? בטח איזה שיכור 8.כשפנטומימאי נעצר, מותר לו לשמור על זכות השתיקה? לא..כי זה מה שהוא עושה כל הזמן :| 9.איך יכולות להיות סדנאות קבוצתיות לעזרה עצמית? זה עוזר לנו להבין כמה אתה נורמלי מהאחרים 10.האם יש מילה נרדפת למילה נרדפת? מילה נרדפת? 11.אם אתה מנסה להיכשל ומצליח, מה בעצם קרה? הצלחתי? 12.במכוניות ארבע-על-ארבע, מה הם הארבעה הנוספים? הנוסעים? 13.למה חברות מחשבים וגם סוחרי סמים קוראים לקליינטים שלהם "משתמשים"? המחשב זה סם.. 14.למטיילים: אם אתם רואים חיה מוגנת אוכלת פרח מוגן, מה אתה אמור לעשות? לאכול את החיה? 15.אם דיסלקטי סובל מפזילה,הוא קורא בלי בעיות? WTF???? 16.האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה? אני יודעת בהקבצה שלנו כולם מתקשים במתמטיקה
17.למה יש בשלט הוידיאו כפתור "איג'קט", כשממילא צריך לקום ולהוציא את הקלטת? לחסוך חצי דרך? 18.מה סופרים הכבשים כשהם מתקשים להרדם? עזים 19.למה כבשה לא מתכווצת בגשם? ואנחנו כן?
20.כשאישה נישאת לערס - היא מתחתנת או מתארסת? חרווושששש 21.למה ליד בור יש שלט של: "זהירות בור פתוח" אם הוא לא היה פתוח הוא לא היה בור? כדי שמישהו יפול אליו? 22.אם לחם תמיד נופל על הצד עם החמאה וחתול תמיד נופל על הרגליים, איך יפול חתול עם חמאה על הגב? יפול טוב? 23.למה המומינים כל הזמן עירומים אבל כשהם הולכים לים הם לובשים בגדי ים? כי הם פדופילים! 24.למה כתוב על שוקו יטבתה השקית עם השפיץ אם יש שני שפיצים? טוב שזה לא השקית עם החריץ ><" 25.אם ילד קטן הוא ילדון, ומחשב קטן הוא מחשבון, אז סבא קטן הוא סבון? WTF??? 26.אם לקרמבו קוראים "קרמבו" בגלל שהוא מלא בקרם, למה לדמבו קוראים "דמבו"? כי יש בו דם? 27.כשהיום 0 מעלות ומחר יהיה קר פי שניים כמה מעלות יהיו? 2-? 28.איך יודע אדם עיוור שהוא סיים לנגב את התחת? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 29.האם בבית ספר לחרשים יש צלצול? צריך לברר! 30.למה אומרים ערבי טוב זה ערבי מת, אבל כשזה קורה באוטובוס כולם מתעצבנים? כי ערבי טוב זה ערבי בארץ אחרת

חחחחחחחחחחחחח קורע../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח די זזההה מצחיק?! פז אכפית לך אם אני אשים את זה בפורום של שירי..כמובן עם קרדיט זה פשוט גדול

tutana

New member
אה חחח יש את זה בקומונה של

"השאלונים לכל מקלדת" או משהו כזה לא? חחחחחח.... אחלה דבר!

tutana

New member
יופי לי

לא כתבתי פה מלא זמן וכבר שחכתי איך לשרשר..! אני כולי בושה! :$ חחחח..... לא נורא תסלחו לי :p

../images/Emo7.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

ביקשת שאני אספר לך הכל כתבתי לך מגילה מושקעת ואת כבר 50 שנה לא עונה לי!!!! נעלבתי

tutana

New member
אזהו!

שאני לא קיבלתי ממך:( לצערי.... אני באמת רציתי לשמוע ואני תוהה מתי תשלחי לי את זה רציתי להגיד לך " את יכולה לענות את יודעת" אבל לא אמרתי כי לא ממש הייתי פה אז בקיצרו לא קיבלתי ממך :( אני מצטערת אני בד"כ עונה לאנשים!

../images/Emo2.gifשלחתי לך!!!../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

ואני לא הבנתי למה את לא עונה לי.... חשבתי שאולי לא היית במחשב כי את לא כותבת אז אני לא יכולה לדעת
כנראה בגלל תפוז... לא נורא שמרתי את זה
אני שולחת לך שוב אם את לא מקבלת תגידי לי....

tutana

New member
תשלחי לי למייל שלחתי לך אותו במסר!

ואמממ אני אענה לך טיפה יותר מאוחר למה אני זזה עכשיו מהמחשב!
אבל אני מבטיחה לענות!< בתקוה שזה יגיעעע!!!>

אבל זה עם כל האיקונים...../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

במייל אין לי כל כך הרבה איקונים חמודים...
למרות שזה רק עם הישנים כי כתבתי את זה מזמן...
אממ.... אני אמחק את כל מה שהיה כתוב לפני אולי אז זה ישלח.... זה קרה לי פעם עם מיכל...

למעלה