שאלות ללא תשובה

לא קיבלתי את התגובה שלך../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

זה פשוט הודעה ארוכה מדי...
תמחקי את מה שכתבתי לך ותשלחי רק את התגובה שלך ככה זה ישלח לי

tutana

New member
אני אעשה זאת מחר אחרי העבודה

אחרי הצהריים ככה.... הלכתי לישון! לל"ט

עונה בתקווה לא גדולה

1.למה כשאתה נכנס למגדת עתידות, היא שואלת איך קוראים לך?
2.למה קוראים לה עוזרת אם היא עושה את כל העבודה?
3.האם אפשר לדון הומלס למעצר בית? 4.אם שמן תירס עשוי מתירס, ושמן זית עשוי מזיתים, ממה עשוי שמן תינוקות?
5.אם שחייה זה הספורט ששורף הכי הרבה קלוריות, למה הלווייתנים נראים ככה?
6.אם מוציאים צב מהשריון שלו,הוא עירום או הומלס?
7.מי היה האדם הראשון שהסתכל על תרנגולת ואמר, "אני הולך לאכול את הדבר הראשון שיוצא לה מהתחת"?
8.כשפנטומימאי נעצר, מותר לו לשמור על זכות השתיקה?
9.איך יכולות להיות סדנאות קבוצתיות לעזרה עצמית?
10.האם יש מילה נרדפת למילה נרדפת?
גדול... 11.אם אתה מנסה להיכשל ומצליח, מה בעצם קרה?נכשלתי בלהכשל 12.במכוניות ארבע-על-ארבע, מה הם הארבעה הנוספים?
13.למה חברות מחשבים וגם סוחרי סמים קוראים לקליינטים שלהם "משתמשים"?
14.למטיילים: אם אתם רואים חיה מוגנת אוכלת פרח מוגן, מה אתה אמור לעשות?
15.אם דיסלקטי סובל מפזילה,הוא קורא בלי בעיות?
16.האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה?
ענק! 17.למה יש בשלט הוידיאו כפתור "איג'קט", כשממילא צריך לקום ולהוציא את הקלטת?
18.מה סופרים הכבשים כשהם מתקשים להרדם?
ענק!!!!!
19.למה כבשה לא מתכווצת בגשם?
20.כשאישה נישאת לערס - היא מתחתנת או מתארסת?
21.למה ליד בור יש שלט של: "זהירות בור פתוח" אם הוא לא היה פתוח הוא לא היה בור?
שאלות ענקיות! 22.אם לחם תמיד נופל על הצד עם החמאה וחתול תמיד נופל על הרגליים, איך יפול חתול עם חמאה על הגב?
23.למה המומינים כל הזמן עירומים אבל כשהם הולכים לים הם לובשים בגדי ים?
24.למה כתוב על שוקו יטבתה השקית עם השפיץ אם יש שני שפיצים?
25.אם ילד קטן הוא ילדון, ומחשב קטן הוא מחשבון, אז סבא קטן הוא סבון?
26.אם לקרמבו קוראים "קרמבו" בגלל שהוא מלא בקרם, למה לדמבו קוראים "דמבו"?
27.כשהיום 0 מעלות ומחר יהיה קר פי שניים כמה מעלות יהיו?
28.איך יודע אדם עיוור שהוא סיים לנגב את התחת?
29.האם בבית ספר לחרשים יש צלצול?
30.למה אומרים ערבי טוב זה ערבי מת, אבל כשזה קורה באוטובוס כולם מתעצבנים?
שיו... לא ידעתי לענות על כלום חוץ משאלה אחת... והשאלות הרגו אותי!!!

למה ללא תשובה??../images/Emo8.gif../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

1.למה כשאתה נכנס למגדת עתידות, היא שואלת איך קוראים לך?כדי שהיא תדע כאילו.
2.למה קוראים לה עוזרת אם היא עושה את כל העבודה?שהיא לא תרגיש שמנצלים אותה
.
3.האם אפשר לדון הומלס למעצר בית?ברור אומרים לו אסור לך לצאת מהספסל
.
4.אם שמן תירס עשוי מתירס, ושמן זית עשוי מזיתים, ממה עשוי שמן תינוקות?מתינוקות.
5.אם שחייה זה הספורט ששורף הכי הרבה קלוריות, למה הלווייתנים נראים ככה?הם עובדים עלינו.
6.אם מוציאים צב מהשריון שלו,הוא עירום או הומלס?גם וגם.
7.מי היה האדם הראשון שהסתכל על תרנגולת ואמר, "אני הולך לאכול את הדבר הראשון שיוצא לה מהתחת"?אם זה כלכך מעניין אותך, אני אברר
.
8.כשפנטומימאי נעצר, מותר לו לשמור על זכות השתיקה?למה לא?
9.איך יכולות להיות סדנאות קבוצתיות לעזרה עצמית?ככה יכול להיות
.
10.האם יש מילה נרדפת למילה נרדפת?אתם יודעים שקראתי את השאלון אתמול וכל היום חשבתי על זה, אני אבדוק זאת.
11.אם אתה מנסה להיכשל ומצליח, מה בעצם קרה?הצלחנו במשו שרצינו להיכשל בו.
12.במכוניות ארבע-על-ארבע, מה הם הארבעה הנוספים?אני נראית לכם מכונית? אז מה אתם שואלים אותי???
13.למה חברות מחשבים וגם סוחרי סמים קוראים לקליינטים שלהם "משתמשים"?יפה, אהבתי
.
14.למטיילים: אם אתם רואים חיה מוגנת אוכלת פרח מוגן, מה אתה אמור לעשות?יש דבר כזה חיה מוגנת?שאני אדע לא לאכול אותה
.
15.אם דיסלקטי סובל מפזילה,הוא קורא בלי בעיות?לא הבנית את הקשר
.
16.האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה?לא יודעת אבל אם כן אז אני אחת מהם
.
17.למה יש בשלט הוידיאו כפתור "איג'קט", כשממילא צריך לקום ולהוציא את הקלטת?כדי שיהיו יותר כפתורים בשלט
.
18.מה סופרים הכבשים כשהם מתקשים להרדם?פרות.
19.למה כבשה לא מתכווצת בגשם?למה שהיא תתכווץ בגשם?.
20.כשאישה נישאת לערס - היא מתחתנת או מתארסת?לא מצחיק.
21.למה ליד בור יש שלט של: "זהירות בור פתוח" אם הוא לא היה פתוח הוא לא היה בור?יש את הבורות האלה של הביוב, שהם סגורים, שהם כן בור, אז יש דבר כזה בור סגור
.
22.אם לחם תמיד נופל על הצד עם החמאה וחתול תמיד נופל על הרגליים, איך יפול חתול עם חמאה על הגב?על הרגלים..
23.למה המומינים כל הזמן עירומים אבל כשהם הולכים לים הם לובשים בגדי ים?גמני תהיתי..
24.למה כתוב על שוקו יטבתה השקית עם השפיץ אם יש שני שפיצים?זה לא סותר את מה שכתוב
.
25.אם ילד קטן הוא ילדון, ומחשב קטן הוא מחשבון, אז סבא קטן הוא סבון?כנראה..
26.אם לקרמבו קוראים "קרמבו" בגלל שהוא מלא בקרם, למה לדמבו קוראים "דמבו"?אמא של דמבו הייתה לחוצה כשהוא נולד, והיא ראתה רק דם, אז היא קראה לו דמבו
.
27.כשהיום 0 מעלות ומחר יהיה קר פי שניים כמה מעלות יהיו?עזבו אותכם מתמטיקה..
28.איך יודע אדם עיוור שהוא סיים לנגב את התחת? הוא קורה לכלב שלו ושואל אותו.
29.האם בבית ספר לחרשים יש צלצול?לאיודעת.
30.למה אומרים ערבי טוב זה ערבי מת, אבל כשזה קורה באוטובוס כולם מתעצבנים?כי הוא לא מת לבד.אע, וחבל על האוטובוס
.

חחח מנסההה לענותת

1.למה כשאתה נכנס למגדת עתידות, היא שואלת איך קוראים לך? סתם כי היא רוצה להכיר אותך חעחעחע 2.למה קוראים לה עוזרת אם היא עושה את כל העבודה? כדי שלא תעלב שקוראים לה משרתת 3.האם אפשר לדון הומלס למעצר בית? בטח!!! קרטון זה גם בית!! חחחח סתם סתם לא יפה 4.אם שמן תירס עשוי מתירס, ושמן זית עשוי מזיתים, ממה עשוי שמן תינוקות? מתינוקות!!! סתם חסוחלילה 5.אם שחייה זה הספורט ששורף הכי הרבה קלוריות, למה הלווייתנים נראים ככה? 6.אם מוציאים צב מהשריון שלו,הוא עירום או הומלס? הוא צב בלי שריון! 7.מי היה האדם הראשון שהסתכל על תרנגולת ואמר, "אני הולך לאכול את הדבר הראשון שיוצא לה מהתחת"? לא יודעת מה לענות :| 8.כשפנטומימאי נעצר, מותר לו לשמור על זכות השתיקה? לא ! הוא חייב לשמור על זכות הפנטומימה! 9.איך יכולות להיות סדנאות קבוצתיות לעזרה עצמית? לאט ובזהירות! 10.האם יש מילה נרדפת למילה נרדפת? בטח! מילה של מילה נפרדת! 11.אם אתה מנסה להיכשל ומצליח, מה בעצם קרה? הצלחת להיכשל! 12.במכוניות ארבע-על-ארבע, מה הם הארבעה הנוספים? אין לי מושג 13.למה חברות מחשבים וגם סוחרי סמים קוראים לקליינטים שלהם "משתמשים"? כי שניהם משתמשים.. תלוי במה 14.למטיילים: אם אתם רואים חיה מוגנת אוכלת פרח מוגן, מה אתה אמור לעשות? להגן עליו בגופךךך 15.אם דיסלקטי סובל מפזילה,הוא קורא בלי בעיות? הא? 16.האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה? לא זה ממש לא נכון!!! 4 מכל חמישה אנשים מתקשים במתמתיקה 17.למה יש בשלט הוידיאו כפתור "איג'קט", כשממילא צריך לקום ולהוציא את הקלטת? סתם כדי לעצבןןן 18.מה סופרים הכבשים כשהם מתקשים להרדם? את הכבשלות הקטנות שלהםםםם 19.למה כבשה לא מתכווצת בגשם? למה? כובעעעע 20.כשאישה נישאת לערס - היא מתחתנת או מתארסת? מתערסתתתתתת 21.למה ליד בור יש שלט של: "זהירות בור פתוח" אם הוא לא היה פתוח הוא לא היה בור? כי יש אנשים תפוקים בעולםםם 22.אם לחם תמיד נופל על הצד עם החמאה וחתול תמיד נופל על הרגליים, איך יפול חתול עם חמאה על הגב? לא יפוללל 23.למה המומינים כל הזמן עירומים אבל כשהם הולכים לים הם לובשים בגדי ים? כדי לא להרגיש שונים מאחריםם 24.למה כתוב על שוקו יטבתה השקית עם השפיץ אם יש שני שפיצים? כי זה נשמע יותר טוב בחרוזזזז 25.אם ילד קטן הוא ילדון, ומחשב קטן הוא מחשבון, אז סבא קטן הוא סבון? לאא.. הוא סביבוןןן 26.אם לקרמבו קוראים "קרמבו" בגלל שהוא מלא בקרם, למה לדמבו קוראים "דמבו" כי הוא מלא בדםם?! 27.כשהיום 0 מעלות ומחר יהיה קר פי שניים כמה מעלות יהיו? 0*2- 28.איך יודע אדם עיוור שהוא סיים לנגב את התחת? חחח קצת מגעיל אבל.. טועם?! חחחח איכככ 29.האם בבית ספר לחרשים יש צלצול? לא .. יש מנגינה 30.למה אומרים ערבי טוב זה ערבי מת, אבל כשזה קורה באוטובוס כולם מתעצבנים? למה באמת!?

יש לי תשובה לשאלה האחרונה!!!

למה כולם מתעצבנים?!!?!?! כי כשהוא הורג את עצמו הוא הורג איתו עוד אנשים ומפוצץ אוטובוסים!!! שימות לבד לא באוטובוס!!! יימח שמם של כל המחבלים האלה!!!!!!

למעלה