שאלות
לכאן

ranch22

New member
תגידו....שאלה...בעצם שתיים...

רציתי לשאול שתי שאלות ואשמח אם מישהו מכם יענה לי... א.האם יש אפשרות כלשהי ליצור קשר עם יאיר? ב.לפני כמה זמן ראיתי מישהי מטיילת בבלוג של יאיר לפיד,היא אמרה לי שזה באמת הוא וזה הבלוג שלו אך משום מה שכחתי לרשום את כתובת הבלוג...האם זה נכון שיש לו בלוג?ואם כן מישהו יכול להביא לי את הכתובת? תודה מראש. אני.

kruvi1

New member
עזרה..

שלום.. אני מעריץ דיי ותיק של יאיר לפיד, בע"ה אני מתכנן להינשא בפברואר 06 לבחירת ליבי והייתי מאוד רוצה שיאיר ינחה את הטקס (טקס הנישואין...) האים מישהו יודע כיצד ניתן ליצור עימו קשר? תודה מראש.

עזרה דיי דחופה...

אני בחור שמתחתן בזמן הקרוב.. לפני כחודשיים בערך התפרסם במדורו של יאיר לפיד בעיתון את הנוסח של הכתובה האלטרנטיבית שהוא מקריא בחופות שהוא עושה. שמרתי את הקטע הזה מהעיתון אך הוא אבד לי לאחרונה . מכיוון שאני מתחתן בקרוב אני זקוק לנוסח הכתובה הזו דיי בדחיפות. לעצם הענין: באם מישהו יודע באיזה דרך אני יכול ליצור קשר עם יאיר לפיד? ואולי אם למישהו יש את הנוסח הנ"ל באם יוכל להעביר לי.. האימייל שלי הוא תודה.

חלום שנגדע.

מיותר לפתוח במשפט "שהתכנית של יאיר לפיד מקסימה אותי באופן שלא ניתן לתאר" יש לי סיפור... סיפור שלצערי אמיתי כואב ומצמרר, סיפור שלדעתי מיועד לפרסמו אך ורק בתוכניות מעניינות כ של יאיר לפיד, היו לי המון חלומות עתידיים בשל כישוריי אך לצערי בכל פעם שניגשתי להגשים אחד מחלומותיי קראו מקרים קשים מאוד שגדעו את חלומי, אם כי הצלחתי להתנער מהשברים ולהמשיך הלאה ושוב הרוגע שריחף מעליי נתן לי כוח להמשיך להגשים את חלומותיי בשל הסתכלותי על החיים בצורה חיובית ובשל שמחת החיים שלי הבלתי נדלית המשכתי להסתכל קדימה ולחייך, אך אסון כבד שפקד אותי מחק לי את החיוך ובתוך כך האסון שנכפא עלי גדע וקבר את חלומותיי, מה שנותר לי בעצם להוציא החוצה את אשר נכתב לאחר האסון דבר שיקל במידה מה את את מעט מהכאב שנותר ונפער יותר ויותר,אין באפשרותי לכתוב לתוכנית של יאיר לפיד אשמח אם מישהו יוכל למסור לי את ה- אימייל של יאיר לפיד כדי שאוכל להוציא את "הסיפור" ולהפעים עולם שלם.. בברכה אם שכולה הזועקת ומבקשת נחמה.

דניקס

New member
לגבי התוכנית של מחר ...

אני נוסעת מחר לתוכנית.. יש מושג מי ישתתף מחר...?!?!

מפחידדדדדדדד...../images/Emo12.gif

באתי נכנסתי לפורום במטרה לרשום את אותן שתי שאלות ששאלת!!!!!!!! מוזרררררררררררר...

מילי17

New member
אז ככה

לכתוב מייל למערכת רשת (אתר הבית של רשת- צור קשר) לכתוב את בקשתך, להוסיף את הפרטים ולבקש מהם להפנות את המכתב ליאיר. יומטוב.

מילי17

New member
אוו

קודם כל אני מאחלת לך שלא תדע עוד צער. את הסיפור שלך, אתה מוזמן לשלוח למייל של רשת (אתה נכנס לאופציה של "צור קשר" ושולח". ) תצרף את המייל האישי שלך, ותבקש להפנות את המכתב ליאיר לפיד. בהצלחה, ושבת שלום.

מילי17

New member
התוכנית מועברת בשידור חי

אבל אם את מתכוונת לשעה שצריך להיות באולפן לקהל, זה בדר"כ שעה לפני שמתחיל, כלומר רבע לשמונה.

כן אני יודעת!!!

ברור שאני יודעת!!נינט טייב כפרה עליה תיהיה מחר!דחוף להקליט!!חח מקווה שעזרתי.. ביוש!

1Shir

New member
בטור הוא כתב

שזה היה אחד מהגלגולים שלו.. אז חשבתי אולי היו עוד דברים.. הוא לא רצה להיות לוחם או שהוא לא היה יכול? כי עם כל הפטריוטיות שלו דווקא היה נראה לי מתאים לו..

הדס כ

New member
מילי...בקשה...

מילי שלום אבקש למחוק את "חלום שנגדע"ה"סיפור" ולהוסיף רשמים חדשים, איך אני עושה זאת, בברכה הדס כ

אתה יכול להשיג את יאיר דרך הסוכנות

שמייצגת אותו,המספר 03-5272748. (למנהלת הפורום - זה לא מספר אישי,זה מספר של הסוכנות יצוג שלו "ייצוג1")

kruvi1

New member
תודה רבה אבל...

מילי היי, תודה רבה על התגובה, ניסיתי זאת כבר ולא היתה שום תגובה מצידם... אני אנסה שוב. תודה רבה לך על העזרה בכל מקרה

למעלה