שאלות
לכאן

ranch22

New member
אממ...

אני לא יודעת אם שמת לב או לא אבל בזמן שאתה מתעקש לא לרדת לרמה שלה אתה יורד הרבה יותר נמוך מהרמה שלה... או שלא שמת לב או שזה פיצול אשיות רציני.

מילי17

New member
../images/Emo35.gif שאלות ../images/Emo35.gif לכאן../images/Emo88.gif

ושיהיה לכולנו שבוע טוב

הדס כ

New member
מילי היקרה: תודה!

קיבלתי את עצעתך הכנה לכתוב לערוץ 2 את ה"סיפור" שלי וכך הוא יועבר ליאיר לפיד, המון תודה, דרך אגב הנושא היה "חלום שנגדע" נא לא להתייחס לכינוי "מוטי המגניב"

pelegpele

New member
למה?

יאיר לפיד היקר אני תוהה אם אכן אתה קורא הודעות אלו, במידה וכן- הייתי מאד שמחה אם תוכל לענות לי על שאלתי. לפני יותר משנה כתבתי לך מכתב, לא ידעתי לאן לשלוח אותו ושלחתי אותו אליך באמצעות עינת (שרוף), תגובתך לא הגיעה... מהאופי אותו אתה משדר, הופתעתי... באמת שציפיתי לתגובה. אני לא מצפה לתגובה כעת, רק תוהה- האם אכן קבלת את מכתבי? אשמח לתשובה. .א.

pelegpele

New member
יאיר לפיד- שאלה לי אליך

יאיר לפיד היקר אני תוהה אם אכן אתה קורא הודעות אלו, במידה וכן- הייתי מאד שמחה אם תוכל לענות לי על שאלתי. לפני יותר משנה כתבתי לך מכתב, לא ידעתי לאן לשלוח אותו ושלחתי אותו אליך באמצעות עינת (שרוף), תגובתך לא הגיעה... מהאופי אותו אתה משדר, הופתעתי... באמת שציפיתי לתגובה. אני לא מצפה לתגובה כעת, רק תוהה- האם אכן קבלת את מכתבי? אשמח לתשובה. .א.

אמ.

תתארי לך שאת מקבלת משהו כמו 100 מכתבים שאת גם צריכה לקרוא וגם צריכה לענות. מתישהו אני מניחה שנמאס. תנסי להבין אותו
.

יש מישהו שיודע........

מי הם האורחים לשבוע הבא? והאם הביקור של יאיר במשחק מכור היה מתוכנן?

למעלה