שאלות

תות81

New member
שלום לכולן, חדשה פה ../images/Emo140.gif

אז ככה, קודם כל הפורום שלכן מדהים וממש פיתחתן אצלי התמכרות חמורה ללקים. רציתי לשאול, מאיזה אתרים מומלץ להזמין לקים מחו"ל? יום טוב לכולן (או כולם, לא שופטת).

Come Alive

New member
בעיקרון אי אפשר..

אבל בחנות "Nails College" בדיזנגוף סנטר ראיתי כמה לקים של צ'יינה גלייז. זה בקומה ב' בדיזנגוף סנטר הטלפון שלהם: 03-6296935

Ultra marine

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

יש כרגע 2 אתרים 8ty8 ו- nail etc תוכלי למצוא קישורים בראש הפורום. מעבר לזה אפשר להזמין מ Ebay.

סקרמנטה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

התמכרות חמורה ללקים?! לא נורא... צרת רבים חצי נחמה

Come Alive

New member
ברוכה המצטרפת! ../images/Emo24.gif

אני נעה, נעים להכיר
בקשר לשאלתך- אני אישית תמיד הזמנתי ומזמינה אך ורק מEbay

תולי01

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

לגבי האתרים כבר ענו לך ואני רק יכולה להוסיף שהיה כאן גם שרשור עם מוכרים מומלצים מאיביי, אז כדאי לך לחפש אותו גם.

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo24.gif

כן, הפורום שלנו ידוע בכישוריו להפוך נשים למכורות. אל תרגישי לבד

רוני325

New member
את ממשיכה ישר אחרי ארומה

(אני לא זוכרת את שם הרחוב) ופונה ימינה לרחוב צר כזה שם החנות נמצאת (חנות למוצרי ציפורניים) הלק עולה בסביבות ה60 ש"ח ויש דיי הרבה צבעים. (איזור התעשייה הישן בראשון)

Camden

New member
מחפשת דיופ

מישהי מכירה דיופ לאבסולוטלי אליס של OPI? או אתר או מוכר באיביי שמוכרים את זה במחיר סביר? כל הערב חיפשתי את זה, ואצל רוב המוכרים פשוט אין את זה... מוזר ממש (או שאני סתם גרועה בחיפוש באיביי
)

Ultra marine

New member
הסבר...

לאליס יש משהו אחד שאין בדורותי הו - ברק מוזהב. חוץ מזה הם ממש דומים. איפשהו סקרנג'י הראתה מקרוב את הדמיון שביניהם.

Come Alive

New member
../images/Emo45.gif אני רציתי את AA של OPI בזמנו

ובסוף הלכתי על DW.. ואני ממש לא מרגישה שלקחתי משהו שונה או משהו כזה

Camden

New member
הם באמת דומים

לפי דעתי אבסולוטלי אליס בכל זאת קצת יותר יפה, אבל אני כנראה אאלץ להתפשר... אלא אם יש פה מישהי שרוצה להחליף אותו??
תודה רבה!

למעלה