שאלות

lilo4

New member
גם אני רוצה לשאול ../images/Emo8.gif

אני רוצה להתחיל למרוח לק גם על הציפורניים ברגליים... אבל יש לי חשש קל- כמו רוב האוכלוסיה גם אני, לצערי, סובלת מפטרת ברגליים ובציפורניים. אני כמובן מטפלת עם משחה, אבל זה חוזר תמיד [כי ככה זה...] בקיצור, אני מפחדת שאם אני אשתמש באותו בקבוק לק גם על הציפורניים של הידיים וגם של הרגליים, אני פשוט אדביק גם את הידיים בפטרת. וזה נשמע לי כמו משהו לא כ"כ נחמד. וכמובן שלא מתחשק לי לקנות את אותו הגוון פעמיים גם לידיים וגם לרגליים. למישהי תובנות בנושא?

lilo4

New member
משום מה אני נוטה להאמין

שלא בהכרח תהיה לו תשובה מבוססת
בכל זאת... רופאי עור לא הכי מתמחים בלקים [לצערי הרב]. דווקא בתחום הזה הייתי סומכת יותר על מישהי עם ניסיון וידע בתחום- בעיקר מישהי שעובדת בתחום ולמדה ויודעת.

רחלי ג

New member
LILO, רופא יודע להגיד אם הפטריה מדבקת

הוא לבטח ידע לומר אם התכשיר משמש כמבודד ואז, הלק לא באמת נוגע בפטרייה אלא,בחומר עצמו הייתי מנסה.

סקרמנטה

New member
את באמת חושבת שרופא עור לא יידע?!

את רצינית?!
זה רופא עור! לא רופא משפחה! ובוודאי אם הוא בעל נסיון אז הוא בטח יודע גם יודע מה כוחם של הלקים בהקשר למחלות עור. בכל אופן, על שמן עץ התה גם אני שמעתי מחמאות. אז אולי זה באמת יכול להיות פתרון. בהצלחה!

מותר להציע הצעה ?

נסי לטפטף על הציפורניים הנגועות שמן עץ התה. כך "הרגתי" לבעלי פטריה ש"התנחלה" לו על הציפורן ולא רצתה לעזוב... את צריכה לקחת בחשבון שני דברים: לשמן עץ התה יש ריח מאוד מאוד חזק ו"חריף" והדבר השני - כמו בכל דבר - התמדה וסבלנות !

lilo4

New member
תודה

יש לי תכשיר מצוין לטיפול, בד"כ הפטריה נעלמת ממש מהר בזכותו. זה פשוט דבר שעתיד לחזור, ונגד זה אין מה לעשות. בכל מקרה, תודה על ההמלצה

למעלה