שאלות...

או לי

New member
תביעה קטנה

בגוגל התוצאה (הממומנת) הראשונה מגיעה לזה http://www.kahana.globelo.co.il/ מישהו שמע עליהם? מה האינטרס שלהם? תודה!

doctor100

New member
תביעה בגין רשלנות רפואית

שלום רב , לצערי הרב נפגעתי בנזק בלתי הפיך בכליותיי עקב רשלנות רפואית. אני מחפשת רופא שהינו גם עו"ד במקצועו המתמחה בתחום הרשלנות הרפואית. הנני זקוקה לסעד מיידי ממשרד הבריאות, והנושא מאוד דחוף כי מצבי הרפואי קשה ביותר. אני מחפשת עו"ד ורופא בעל נסיון בתחום, מפני שהמקרה שלי הינו מסובך. להמלצתכם ועזרתכם אודה בהקדם. תודה רבה לעונים!

RUTYAN

New member
האם מותר לעו"ד לערוך חוזה שכירות על דירה רק

אחד מהבעלים בלי לקבל את אישורו? לא יודעת אם זה המקום לשאול אבל אנסה אנחנו מס' יורשים של בית פרטי עם מגרש כאשר הכל רשום כבר על השם של כל אחד מהאחים בטבו בחלקים שווים. ז"א לא צריך צו ירושה. יש המון אמוציות ומשקעים שעלו מהילדות כך שאין הסכמה על כלום. אחד האחים החליט על דעת עצמו להשכיר את הדירה לא מוכן להראות חוזה לא יודעים מה הוא עושה עם הכסף כששמנו יד על החוזה גילינו שהעו"ד כתב שהשוכר השכיר את הדירה באישור של כל האחים. אני לא ידעתי ולכן לא אישרתי כנ"ל עוד 2 אחים שלא ידעו ולא אישרו. האם העו"ד רשאי לערוך חוזה שכירות על דירה בבעלותינו רק עם אחד האחים בלי לקבל את אישור/חתימה שלנו?

shshirly

New member
דיני עבודה

שלום רב! אני מועסקת כ- 8 שנים במוסד ויצו בתור מטפלת. העבודה קשה ומתישה, ולפיכך ברצוני לעבור לחצי משרה באותו מקום העבודה. פניתי למנהלת הסניף בו אני מועסקת ולאחר בירור שלה עם הממונים עליה היא הודיעה לי כי היא רואה בי כמתפטרת ואין אני זכאית לקבל מכתב פיטורין או פיצויים כלשהם.הברירה הנוספת שקיבלתי היא לחזור ולעבוד בהיקף המשרה הקודמת שבה אין אני מעוניינת. מה עלי לעשות על מנת לקבל את הפיצויים, האם יש עילה לתביעה בבית דין לעבודה? תודה

מבקש להתייעץ בנושא הוצאת דיבה

שלום, אני מבקש לדעת עם יש כאן עו"ד שאפשר להתייעץ איתו בנוגע למקרה חמור שאירע תודה נמרוד אבגר

בשלולית

New member
מבקשת להתייעץ בנוגע להפרת זכויות סודיות

סיפור שהיה כך היה: אתמול ב11 בבוקר, מצלצל לי הטלפון. אני עונה. הבחור: הדס? אני: כן? הבחור: אני מציע לך לבדוק טוב טוב את הביטחון שלך ברשת *** (סלולרית כלשהי) אני: מה? מי זה? על מה אתה מדבר? הבחור: אני קיבלתי לפני כמה ימים בפקס (מאותה רשת) מסמך מפורט ביותר של פרטי כרטיס האשראי שלך ואני מציע לך לבדוק טוב טוב איך מגינים על הסודיות שלך ברשת הזאת. אחרי בירור קצר, הבחור סיפר לי שהוא ביקש מספר מסמכים מאותה רשת, שישלחו לו בפקס, אותה רשת, שלחה לו את המסמכים וכנראה ש"בטעות" גם את הטופס הנ"ל שמפרט את פרטיי האישיים ביותר. בנוסף יש לציין שהפקס שנשלח הוא פקס שבמקור אני שלחתי לחברה, אך זה היה לפני כחודשיים. מיד לאחר השליחה התקשרתי לוודא שהפקס הגיע, והוא אכן הגיע, ולכן אין מדובר בטעות במספר הפקס. משום שהבחור קיבל את הפקס הזה בתחילת השבוע. אותו בחור היה בחור הגון וצלצל לומר לי את שארע, אך אותו פקס יכול היה להגיע לנוכל. וכמו כן - אינני יודעת לכמה אנשים נוספים הפקס הזה נשלח. וכמו שזה קרה לי זה יכול לקרות לעוד הרבה אנשים אחרים. ולכן אני חושבת שאני צריכה ללכת עם הסיפור הזה רחוק. בגלל שאני סטודנטית ולא ממש מבינה במשפטים, אני פונה אליכם כדי לשמוע את דעתכם. תודה!

hutc10

New member
זוכרים את הפוסט על הצעת החוק

בקשר לעו"ד שגונבים מלקוחות? אז בדיוק בגלל זה לא צריך אחת כזאת - כי במילא ביהמ"ש לא נותן עונשים מרתיעים. http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20100811_1183983 למי שאין כוח לקרוא הנה תקציר-עו"ד של דיסקונט תבע את הבנק על כמה מליונים שכ"ט. במהלך הדיונים התברר שהוא גבה מלקוחות הבנק בתיקי חוב אבוד כ-160,000 ש"ח מבלי שהעביר אותם לבנק. הבנק לא ידע על זה מאחר וחשבון שהופך לחוב אבוד נסגר. הוא גם לא דיווח על התקבול ללשכת ההוצל"פ. עוה"ד הורשע וקיבל עונש משעשע של חצי שנה על תנאי לשלוש שנים ו-10,000 ש"ח קנס. ולמה? כי ביהמ"ש הגיע למסקנה שהוא החזיר את רוב הכסף לחייבים (צדיק הדור ממש). דעתי האישית-בושה למערכת המשפט שעונשים כאלה יוצאים תחת ידיה במיוחד כלפי מי שאמורים להיות אמונים על שמירת החוק.

בדקתי את האתר

עו"ד יואב כהנא שילם כסף עבור מודעה המציינת שהוא מייצג אנשים התובעים בבית משפט לתביעות קטנות. זו פרסומת רגילה ביותר מה שתמוה היא העובדה שהוא מציין כי הוא גובה 200 שקלים ובנוסף יש עלות של אגרה. זה לא הגיוני לגבות סכום כזה עבור הכנת כתב תביעה אם את רוצה לברר יותר פרטים עליו חפשי פרטים על טיב שירותו בגוגל

למעלה