שאלות...

vocho

New member
שלום לכולם וחג שמח-זקוק להכוונה בבקשה

היום ה 1/12/10 שזה יום הולדתי ד"א. פניתי למרכז שירות של סלקום בבאר שבע לגבי בעייה שנמשכה יומיים לפני. הבעייה היתה שלא הייתי יכול להוציא שיחות ולא לקבל, על הצג היה רשום לי ששירות לא זמין או מחפש רשת לסירוגין, לפני זה פניתי לשירות לקוחות ב *123 ,הנציגה ניסתה לבדוק אצלה אם יש בעייה ברשת אך אמרה שיש צורך להגיע למרכז שירות. יש לציין שיש ברשותי שני כרטיסי סים בעלי אותו מספר, וגם עם הכרטיס הנוסף היו בעיות של חיפוש רשת. כשהגעתי היום ניגשתי לפקידה, היא בדקה ואמרה שיש בעייה עם שני הכרטיסי סים, ושיש להחליפם. היא הביאה כרטיס חדש שמה אותו במכשיר, וראתה שאין רשימה על הצג של בעיות רשת, לאחר מכן היא אמרה אם הזכרונות שלי על הטלפון, ועניתי לה שלא הם בכרטיס, היא ניגשה למכונה לעשות קופי והשיבה לי, הדלקתי המכשיר ולתדהמתי אין זיכרונות, פניתי אליה ואמרתי לה שאין את כל הזכרונות שהיו, היא בדקה כמה דברים ושואלת אותי אתה בטוח שהיו זכרונות? אמרתי לה שכן היו זכרונות לפני שנכנסתי לכן, היא אמרה שאולי מחקתי אותם והתחילה להאשים אותי. בכל מקרה הגיעה מנהלת ואומרת לי שאני אמור לדעת שזה לא 100 אחוז עובד העניין של העתקת כרטיס סים, אמרתי לה איך אני אמור לדעת? אמרתם לי לפני?! אם הייתם אומרים לי לפני אז הייתי מעתיק מספר מספר ושם שם על דף. בסופו של דבר היא ניסתה להציע לי הדפס שיחות של 3 חודשים אחרונים ושעתיים במתנה, עניתי לה שההדפס הזה לא יעזור לי כי יש לי ברשימה המון שמות ולא לכולם התקשרתי ב 3 חודשים האחרונים. והכי מעצבן כל הסיפור הזה קרה היום ביום הולדת שלי , שאני מקבל הודעות של מזל טוב ולא יודע ממי זה. האם ניתן להגיש טביעה? אם כן על סכום של כמה? בכל מקרה לאור בקשתי אמור לחזור אלי מנהל בדרג גבוהה יותר עד יום ראשון, אני רוצה שיעשה פה צדק

kim2210

New member
מציאת עבודה

שלום לכולם! יש לי שאלה שניראה שבפורום שלכם לא עוסקים בה.. מאחר ובעלי לא עובד כבר שנה פלוס בתור עו"ד בגלל קושי למצוא עבודה, האם רק הוא לא מצליח או שיש הרבה כמוהו? אם כך מה לדעכתם ניתן לעשות? לשנות כיוון...? אני דיי מיואשת מיזה הוא במקום שהוא אחרי מבחני הלישכה ולא מצליח למצוא עבודה והוא בוגר המיכללה למינהל, ממש מייאש... אודה לכם על תשובותיכם יום טוב

magal101

New member
מה זה עמידה או מעמד?

ראיתי איזה תוכנית על משפט בטלוויזיה והם דיברו על מעמד או עמידה (בהקשר של המשפט הציבורי) ועל שפיטות ואמרו שהם אחים (שפיטות ומעמד), מה זה שני המושגים הללו?תודה.

zug2

New member
פתיחת חשבון נאמנות

אני עו"ד עובדת מדינה ומעונינת לפתוח חשבון נאמנות עבור בת משפחה. אשמח לדעת אם אני יכולה לעשות זאת למרות שאיני עו"ד עצמאית ומהם התנאים לכך?

leibovic

New member
שאלה על מיזוג בין שתי חברות

לום יש שתי חברות: א - בעלת שווי מוערך של 30 מש"ח ב - בעלת שווי מוערך של 15 מש"ח שתי החברות רוצות להתמזג. מה הדרך הטובה ביותר למזג את שתי החברות, גם משיקולי מס? נניח ששתיהן באותו ענף. האם כל חברה מוכרת 50% ממניותיה לצד השני, ובגלל שחברה א שווה יותר מב, אז רק ב' מזרים את הכסף שהוא צריך ל א' בניכוי מה ש א היה צריך להזרים ל ב? תודה

יואב1010

New member
כמה דברים

דבר ראשון - כותבים תביעה ולא טביעה. דבר שני-עקרונית יש לך עילת תביעה. למזלך-או למזלך הרע-היום בכלל כל המערכות של סלקום קרסו ויתכן מאוד שהזכרונות שהיו בכרטיסים נמחקו בגלל זה וזה רק מוסיף לך לעילת התביעה.

הייתי ממליץ לך

לפנות לעורך דין שיקולי מס בעסקת מיזוג הינם אינדיבידואלים וסבוכים ומיועדים ליעוץ של מומחה מס בפרט בסכומים שאתה כותב - ישנן צורות מיזוג שונות וישנה תלות במספר גורמים

תכווני אותו ללשכת עורכי הדין

אם אתם מהמרכז בלשכה בכניסה יש לוח ובו הצעות עבודה יש חברות שמתמחות בתחום. קצת יוזמה לא תזיק

vocho

New member
לפי דעתי זה נמחק עקב

טעות אנוש שלה או עקב בעייה במכונה, כי לפני שנכנסתי לשם כל הזכרונות היו ,

יואב1010

New member
לפני שנכנסת לא נחשב

כשמעבירים זכרונות ממכשיר למכשיר ההעברה היא לא ישירה אלא דרך המחשב. במידה והייתה בעיה במחשב (ואנחנו יודעים שהייתה) אז יכול להיות שהכל נמחק בגלל התקלה.

nb666

New member
איך מצרפים לבית המשפט הקלטה כראיה?

יש ברשותי הקלטה שתחזק את התביעה ואני מעוניין להגישה לבית המשפט כראיה, אך תמלול ההקלטה יקר מאוד ומגיע לסכום התביעה (מדובר בתביעה בסכום קטן). האם וכיצד ניתן להגיש את ההקלטה ללא צורך בתמלול?

ערב טוב,שאלה בקשר לחוק התיישנות

יש לי חוב כלשהו שהצטבר ועליי לשלם כ1500 ש"ח [החוב תפח] ועברו 7 שנים. 7 וחצי האם יש על זה חוק התיישנות??

gili667

Member
העברת תביעה מההוצל"פ לביהמ"ש - ע"י מי ומה נד

ומה נדרש ע"מ שתהיה המצאה כחוק?

ozz10

New member
דוחות תנועה מאיטליה

לפני כשנה, בטיול באיטליה שכרנו רכב וטיילנו בכבישי איטליה מדרום עד צפון דרך ערים מרכזיות, דבר שלא ידענו זה שאסור להכנס עם רכב למרכזי ערים אלא רק לרכב עם תו מקומי, מספר חודשים לאחר חזרתנו לארץ התחלנו לקבל דוחות מערים באיטליה על "תנועה עם רכב באזור אסור" תחילה חוייבנו דרך כרטיס האשראי במאות יורו ואח"כ החלו להגיע דוחות נוספים לתשלום על ידנו (לא חוייבו) השאלה מה עושים ואיך מתמודדים עם נזק כזה אין לנו אפשרות בדיקה האם הדוחות הנ"ל שולמו כבר דרך חברת השכרת הרכב או לא .? באף ספר או אתר אינטרנט לא מצויין נושא כניסה עם רכב למרכזי הערים באיטליה כנושא בעייתי וכן כי השילוט באטליה הוא בשפה האיטלקית בלבד. אודה לעצה טובה ...האם אפשר פשוט להתעלם מהדוחות הבאים ולהסתפק במה ששולם "בכפיה"...?

אני רק שאלה../images/Emo35.gif ../images/Emo9.gif

שלום, רציתי לדעת, אם יש כאן גולשים שהם עורכי דין בהכשרה אבל עוסקים בתחום אחר, ציבורי או פרטי...? ואם כן, באיזה אופן הכשרתכם כעו"ד תרמה לכם בתחילת דרככם?

למעלה