שרשור שאלות חדש

UnderTown

New member
היונק החדש

מישהו יכול לתת פרטים? צילומים? משהו? פשוט שמעתי על זה, ומיד חשבתי על הצ'ופקארבה הזאת שפירסמו כאן לא מזמן...

למישהו יש את הסרטון

שמראה שהנחיתה הראשונה על הירח (זאת שידועה לנו לפחות) מפוברקת? סרטון נחמד. ממזמן אין לי, אבל הוא מבדר

a e q u i t a s

New member
בקיצור של כמה שורות

בקיצור של כמה הוא - סדר עולמי חדש... הטובים ישלטו הרעים יעלמו. אגב אין שום הוכחה לכך, טוענים שהנשיא בוש האבא הוא בין ברי המזל שבמועצת האומגה. בכל מקרה היה פה כמה שירשורים על מסמך אומגה, אני מציע חיפוש בפורום.

יש טענות

שהוא חייזר דרקוני\זוחל. אבל רק שמועות
אם לרגע נחשוב בצורה קצת לא ריאלית שימו לב שהוא לא הזדקן בכלל, והוא ממש דומה לבוש האב. בצורה מחשידה

a e q u i t a s

New member
אמממ, אולי כי בוש האבא הוא אבא של

אמממממ, אולי כי בוש האבא הוא האבא של בוש הילד
, רק רגע התבלבלתי פה, חחחחחחח, או שאולי יש איזה פורמולה סודית של אומגה לעצירת הזדקנות... תגידו איפה אפשר להירשם חחחחח

Gilliana

New member
רוצה כמה דוגמאות נוספות?

בבקשה: קירק ומייקל דאגלאס, מרטין שין ובניו צ'ארלי ואמיליו אסטבז, הבולדווינים - רק בנים שנראים כמעט כמו שכפולים אחד של השני ויש עוד רבים אחרים, אגב - אני מכירה כמה וכמה כאלו גם באופן אישי. זו המשמעות של גנטיקה, אין בכך שום דבר חריג.

נכון

אבל אם ישר נשלול כל מני תאוריות ולא נכניס טיפה טיפה משהו פיקנטי הפורום יהיה משעמם

מחקתי מכאן את כל השתלשלות השרשור

וחבל יהיה אם אני אצטרך לשלוח מסרים לאנשים שוב... אחרי המסר הבא שאני שולחת,אנשים יהיו מוזהרים בחסימה! תלונות-במסרים ולא על גבי הפורום!

royassis

New member
אין סיכוי שזה צופקברה

זה לא דומה לתמונות של הצופקברה, ולפי מה שאומרים הצופקברה בכלל נמצאת במקסיכו.

אומנם לא ממש קשור לבקשה שלך...

אבל הרבה אנשים מוכנים לטעון שהתמונה של האדם הראשון צועד על אדמת הירח היא מפוברקת... לטענת אנשים רבים, דגל ארה"ב נראה בתמונה מתנופף ברוח- וזה בלתי אפשרי לנוכח העובדה שאדמת הירח היא נטולת אטמוספירה, ולכן גם נטולת רוח...
ההשערה היא שהתמונה צולמה בעצם במדבריות ארה"ב.

מה שמראים בסרט זה

את האסטרונאוט יורד מהרכב חלל (סליחה, שמו ברח לי), וכשהוא אומר "צעד קטן לאדם..." נופל מלמעלה זרקור והוא פולט קללה כלשהי אם אני זוכר נכון. הסרט באיכות ירודה. נראה שהוא צולם בהתאם לתקופה.

למעלה